Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Krušar-Ćuprija

Rusija se neće složiti sa time da Hrvatska dobije teritiriju preko Dunava jer će to bit Nato teritorija i zato Vučić neće tražiti imovinu jadnih Srba u Hrvatskoj

1 1

laz i obmana

nasa vlast laze i maze sve zive,oni idu ka eu,a mole boga da nas ne prime,to se vidi po svemu,od resavanja kosova,medija,siromastva i bede,njih ne zanima narod,samo oni sami sebe zanimaju,dok mi umiremo gladni i zedni,drzava u evropi a umire se gladan i zedan bez nade da odes negde ako nemas nekoga,a 90 posto stanovnistva nema gde,depresija sve veca,a nedaj boze da se razbolite lecice ti se godinu dana

5 0

S lobodan

E onda ima da se nacekamo ulasku u EU.Hrvatska ce nas uslovljavati do Božje kuće za sve a paravan ce biti granica.EU nema mehanizma da nikog natera na razumno rješenje.U ostalom i EU snosi veliku krivicu za rušenje Jugoslavije sve to ide na ruku Hrvatskoj.

1 1

Aja Vasil

pa to je jedino na čemu zasnivamo identitet... nažalost... svi na Balkanu... tužno, naročito za generacije koje dolaze...

2 0

Vlada

Pa vec nas koče. Kočiće i dalje...

1 2

KiM: AV:dijalog

Srbija treba da resi pitanje granice sa Hrvatskom, BiH, a jedan od uslova za napredak na putu ka Uniji je i dalja normalizacija odnosa Beograda i Pristine? EU TRAZI DA SVAKA DRZAVA U BILATERALNIM ODNOSIMA IMA RESENO PITANJE GRANICA, i navode se drzave koje imaru sporove, kao i Srbija... ali sa Kosovom da rezi normalizaciju odnosa(!)? Kakve veze ima normalizacija ... sa granicama. Zasto nije naznaceno jel Srbija ima granicu sa Kosovom ili nema? Ako nema zasto se uopste spominje Kosovo ako nije drzava (a u sustini jeste po Briselskom sporazumu, samo se to prikriva od naroda). Autor ;lanka izgleda nije smeo od AVa da konkretno razjasni granicu sa Kosovom?

4 1

Djuro

Kako je Hrvatska uopšte mogla da uđe u EU ako nije rešila svoje granice sa Slovenijom? To je jedan od bitnih uslova EU za ulazak u zajednicu, ili se varam...

40 4

Haso

Đuro, shvatam da ti je Hrvatska trn u oku, ali Slovenija je prva ušla u EU a nije rešila sa Hrvatskom pitanje granice.

12 2

Milan

Na kraju nista od toga nece biti bitno. Granice se postepeno ukidaju - kako i treba, ionako su uvek bile samo povod za ratove i smetnja za transfer robe i ljudi.

8 8

Pedja

Sudija-Hrvati nemaju ni šta odpakovati.Oni Migovi 21 više nisu ni za prskanje komaraca.A ovo što planiraju kupiti ništa bolje nije od ruskih Migova koje ima Srbija.Razlika je samo što mi te avione već imamo a Hrvatska će tu svoju "eskadrilu" dobiti kompletnu možda 2023.

33 4

Lazemo sebe

AVNOJ-ske granice kao takve ne funkcionisu, kamoli granicni sporovi... To smo videli 90', to vidimo i danas.

5 55

Pedja

Ako je cena ulaska u EU da damo Hrvatima hiljade hektara u Apatinu i Bačkoj Palanci onda ništa,hvala ali neka hvala.Njima sve odgovara posle raspada SFRJ ali ne i odluka Badinterove komisije da je sredina reke granica.Pa ćemo sad da listamo katastarske spise od pre 100 godina koje je pisala država koja ne postoji 100 godina.Kako da ne.Reka može da meandrira i menja tok ali to je sila prirode i nismo mi krivi za to.A i oko toga može da se vodi polemika samo oko nekih ostrva odnosno ada na Dunavu ali ne i oko atara u Apatinu i Bačkoj Palanci jer nije Dunav baš toliko promenuo tok,ti atari nikad nisu bili na hrvatskoj strani.

14 9

Stazi

Tacno, al vidis Srbija ne priznaje i ne odgovara joj ista ta odluka, iste te komisije samo za drugu rijeku. Drinu...

3 4

Oficirčina sa nikad većom platom

Ne vidim u čemu su problemi sa granicama, one su davno zacrtane, Karlobag - Karlovac - Virovitica.

17 49

Sudija

Samo dok Vulin nađe nož da otpakuje kutije i sklopi MIGove, bit će granica kod Zagreba 😂😂😂😂😂

12 63

Pedja

i nikad manjim mozgom.Kad tu bude granica Srbije gde si napisao,tada će te dobiti ono što tražite a sada je kod nas.Mislim na delove Apatina i Bačke Palanke.A pošto mi nemamo pretenzija na tu granicu koju pominješ, ono što tražite dobićete...nikad.

6 9

Gero TZ

@ Ne vredi, nemamo tamo ljudi za carinsku službu i pograničnue policiju.

10 0

Grizman

Politika je problem. Balkan je uvek bio zapećak Evrope zbog političara.

10 60

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo