Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Voja

Kako da opozicija bude jednako predstavljena u medijima kada ona ne sprovodi aktivnosti iz svakodnevnog zivota gradjana. To je uvek bio posao stranaka na vlasti a tako je bilo oduvek, pa i onda kada je jedan deo opozicije nekada bio na vlasti. Sta je to cudno, zar Crta tada nije postojala?

134 2

Jova

Sva sreća pa postoji internet i socijalne mreže da se bolje informišemo a koje još nisu uspeli da cenzurisu kao u bliskim diktatorskim sistemima Turske, Rusije i S. Koreje. P.S. I da preporuka za dobar komentar je sto više minusa, možda bi i pomutili nekome misli kada bi minusari sendvicari bili dovoljno obrazovani da sastave smislen komentar a ne da rade na zvonce kao ostatak koji je u skupstini

8 115

Светосвац

На жалост сада Београдом владају безбожници који не верују у Бога и Светог Саву, зато и граде високе солитере на ДЕСНОЈ обали саве , да тако заклоне поглед на најважнији српски православни храм !!! Грађани зато морају дати предност оним кандидатима који су искрени православци и који ће победити уз Божију помоћ !

17 125

iii

Treba izdržati naredni mesec

15 111

Mile

Nisu oni vlast..ONI su botovi, na celu sa BOTOM.

35 109

NIKAKO NE OBJAVLJUJTE MOJE KOMENTARE

Aktivisti SNS vrše nezakonit i bezobrazan pritisak na građane. Pozivaju ih kući preko telefona i pitaju da li će glasati za njih. Nasilje i bezobrauluk. Mene su zvali danas. Predlažem da se otvori telefonska linija ili sajt na koje će građani prijavljivati ovakve pritiske. I da se to svakodnevno javno objavljuje

45 95

NIKAKO NE OBJAVLJUJTE MOJE KOMENTARE

za 17 minuta 93 minusa. Znači da je predlog dobar

33 63

Videćemo

Beograd je nešto informisaniji. Samoinicijativno lol

20 48

Šarena Laža

Dominacija vlasti traje preko pet godina, Crni mediski prostor krenuo je sa Pinkom,da bi se pridodali STB i Hepi, a u poslednje vreme i nacionalna televizija RTS. Predizborna kampanja se ne prekida već se samo menja intezitet. Pred izbore bahato, agresivno,prosto, prizemno a po izborima dozirano opušteno,od bezobraznih osuda zbog nečije kandidature, a smeta im i udruživanje, kolone i ako ih u njihovoj koaliciji ima preko deset.Targetiraju političke protivnike i jednoumlje kreće u lov na njih.Sramno, nikada nije bilo sramnije.

35 111

Cika Pera

Nije lako!

18 92

Dragan Lo

Bilo bi zgodno da CRTA ispriča doživljaje njihove ekipe u Pećinacima, onako, svojim rečima.

52 153

Jedna baka

Uvek ta rečenica "i oni prethodni su to radili".Pa zar nisu zbog toga kažnjeni?Dapače,pogrešni postupci prošle vlasti bili su glavna meta sadašnje,a onda su im postali normalni kad su seli u fotelje.Gomila protuva i mutivoda!!!

93 121

Čedo

Nji njima je kampanja već odavno počela čak šta više konstantno vode kampanju protiv opozicije i samo vrte priču oko sebe i samo za sebe

71 123

ivan

Kako zamisljate da ovo zakonski regulisete i jos vaznije ZASTO? Zasto politicar koji je dobio izbore pred sledece ne sme da se hvali svojim radom? Sta kao Djilas nije ovo isto radio? I beskonacno pre njega? Znam da cete me napasti da sam bot, ako vam je tako lakse. Nesporno je da se vlast forsira u medijima, ali "funkcionerska kampanja" je dobra i demokratska stvar. sad su vam dve noge lose, a cetiri noge dobre, posle ce neki biti jednakiji od drugih, na primer, kad djilas opet bude bio gradonacelnik i OPET bude vodio "funkcionersku kampanju" a vi OPET budete cutali na to.

11 163

grunf

Funkcionerska kampanja nije demokratska, zato i ima svoje posebno ime. Predstavnici vlasti mogu da se hvale uradjenim, ali pred izbore to mora biti u okviru dodeljenog im medijskog vremena i prostora koji je potpuno ravnopravan medijskom vremenu i prostoru drugih kandidata na izborima. Jasno i logicno kao dan.

4 0

Fulano

The story of our lives!

50 138

Lerr

Ova funkcionerska kampanja... To o Precedniku? :)

82 231

Slave

i o ministru koji na stranacki skup ide sluzbenim kolima drzavne socijalne ustanove.

28 144

Cccc...

U ovoj zoni sumraka gotovo nista nije po zakonu tako da slobodnog izbora, objektivnog informisanja, casti i postenja, vaspitanja, istine nema i nece biti jos dugo,dugo...

134 316

Bata Zava

Slobodni i fer...misaoni pojam

132 305

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo