Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Danka

Kada jednoga dana i vi odete, a doći će i taj dan, pa svi skeleti poiskaču iz budžaka i mraka.... živi će zavideti mrtvima. Pod hitno zakon, o poreklu imovine od '90. -2017.godine!

28 0

mali Perica

"To je još jedan od skeleta koji je iskočio iz ormara i problema iz prošlosti sa kojim se ova i prethodna Vlada suočavaju". Ma za sve su krivi oni od pre 6 godina :)

12 1

DN

Neće se odraziti na budžet Srbije , šta je to za Srbiju 40 miliona evra kako je rekao premijer, a AV od kako "povećava" plate i penzije smanjena mu je lična imovina ...

18 0

Gđa

Kakav blam od države.

24 0

Luka

Može im se kada su ubedili penzionere da do groba "spašavaju Srbiju od bankrota i propasti"!!!!!!

38 0

Gandi

Uvecace ili nametnuti neki npr eko porez i nece se odraziti na budzet... Ipak nicija nije ....do zore.

29 0

geras

uvećaće neki drugi (porez) za nešto drugo. ovo će pokriti, a i preteći će i za njih, nelogičnim , suludim uvećanjem poreza na kubikažu prilikom registracije automobila

16 0

Lol

Svaka izjava ovih nasih ministara je na nivou americkih godisnjaka iz '70. Gde je svako bio duzan da baci neki citat ispod svoje slike. Malo po malo samo neki skeleti ispadaju iz tog ormara, covek bi pomislio da je to masovna grobnica.

23 0

clan elite

A zasto nisu to vec platili kad nam tako dobro ide???

28 0

Nesa

Tako se stede narodne pare...

23 0

gorki

Bitno je da, kada počne, vojska zatvori aerodrome i granice. Svako koga na granici uhvate sa Ledger Wallet-om u najboljem slučaju - na doživotnu.

24 0

Dete rock'n rola

Ovi iz Mitilineosa su pravi mrzitelji Srbije i nista drugo i ne znaju samo da mrze.Ali neka mi ce mo im pokazati da smo jaki i da mozemo sa jos vise rada i napora da iz budzeta i PIO fonda platimo dug ma koliki on bio.Zato penzioneri trebalo bi Vam biti unapred zahvalni sto ce te dobrovoljno pomoci da nasa zemlja savlada i ovaj problem kao sto ce i sve buduce.

35 1

Bob Logičar

Tako je . Umesto da se odreknu duga i da nam poklone još toliko ,oni brzobraznici jedni traže svoje .

13 0

crni domino

Sprdnja od drzave... Drugi komentar ne postoji... Sve medjunarodne sporove su zadnjih 6 godina izgubili...

33 0

kgb sou

Rasce do onog iznosa koji ce odgovarati obema stranama - i Grcima i "Srbiji". Mitilineos ce posle uplatiti dogovoreni iznos na Devicanska ostrva.

84 2

nula

bas lepo zivimo ok Vucicu lazove

15 0

Bob Logičar

Neće. Kao svaka ozbiljna firma ,Mitilineos objavljuje godišnje bilanse .Doduše postoje samo na grčkom i engleskom ,i poobimni su ,ali postoje i nije moguć neki skriven dogovor. Uostalom zašto bi firma koja knjiži veću vrednost poslovanja od nekih manjih država radila išta zakulisano. Ne mora

4 2

NSrdjan

Moguce je da se radi o igri iznurivanja. Grci podsecaju da im se plati, kvazi brinu za nas i nas narod, a u stvari ne mogu da pocnu druge poslove i da isplate radnike dok im se ne namiri dug. Ko zna mozda su i u blokadi jer duguju dobavljacima, podizvodjacima, itd. Ne bi me cudilo da se na kraju nagode sa nasima da dobiju pola od tih 40 mil.

21 20

Petar

Zasto da se nagode kada su dobili proces?

13 0

Mikica

Još kad Ustavni sud donese ocenu da je Zakon o smanjenju plata i solid.porezu koje je AV doneo 2014.ima da krahira potpuno ova kvazi država i da se rasturi kao kula od karata!

79 2

clan elite

Poenta je u tome da Ustavni sud NE SME da donese takvu odluku, NE DOZVOLJAVA IM VUCIC! Kao sto nisu smeli da donesu odluku o ustavnosti Brisrlskog sporazuma!!

7 0

Bob

Vrh ledenog brega je počeo da izlazi iz vode. Postoje stotine sudskih sporova koje je ova država uspela da spreči da dođu do međunarodnih sudova, a svi koji su došli do njih je izgubila. Postoje hiljade sporova u domaćem sudstvu koje su izgubili oni na čijoj je strani bila pravda. Sudstvo je od '45-te, a nastavljeno i posle 2000-te, pa i sada sredstvo partijskih moralno politički podobnih nad pravom a naročito pravdom. Ova država ima pred sobom dva puta. Jedan je da se zatvori kao Severna Koreja, a drugi je da se reformiše sudstvo i plate dugovi moralno političkih drugova i drugarica iz bliže i dalje prošlosti.

116 3

Lefty

a narod uporno bira nesposobne šojiće kao nije važno ko rukovodi državom. I onda plaća kazne. Misli narod ako je iz budžeta onda nije od njegovih para a posle se žali da mu je mala plata.

13 0

Vagar

zar ga nije reformisao Selakovic?

11 0

Time

Nisam siguran ali koliko mi je poznato kod arbitraza ne postoji zalba.

54 0

DzaIliBU

Samo rebnes penzionere jos 5-10% od penzije I vratis dug lagano. Samo ovo nije jedina tuzba, bice tu jos mnogo njih iz razloga sto sve te ugovore I dogovore rade potpuni diletanti za taj posao pa I ne cude toliki propusti.

118 1

Ср

Исплата одштете неће се неповољно одразити на буџет Србије.Просто невероватно да неко ово изјави!

117 7

Radovan

Ma nema veze, sve ćemo to da platimo mi penzioneri i ovaj napaćeni narod Srbije. Pa Vučić se i onako razbacuje našim novcem kako on hoće. On ne kaže vlada je dala, vlada je odobrila već ja sam dao kao da je to njegov novac i da ga vadi iz svog džepa. Ali šta ćemo narod ćuti, narod plaća kao da nam je mozak zablokirao.

121 1

Bisenija

Srbija ima doktore, profesore pravnih nauka, čak je i šef države pravnik! Martinovicu hajde sada pošalji indekse u Grčku da otpišu kamatu!

126 1

Bob Logičar

Ti krediti su samo mrvica u odnosu na sve nevraćene kredite naših nekadašnjih "giganata" A skoro sve ako ne i sve sporove pred arbitražama smo izgubili. Dakle ovakve vesti nisu za čuđenje . A setite se samo slike Mitilineos i Sloba na kanabetu. A sad se SPS-ovci čude.

79 2

Stojke

Kandidat za gradonačelnika Beograda danas obećao, vratiti ćemo u ratama. Ne reče šta su čekali do sada?

86 0

Sasa

Samo Napred...onako mi to placamo...

69 1

Cvrc Milojka

Vucicu sta bi ovo?

91 1

Mile

Da li ti je opet neko drugi kriv,kao obicno?

36 3

Tribeka

Ministar rudarstva 1996 socijalista,ministar rudarstva 2018 socijalista,bas nas hoce

121 1

Radovan

Sve će to penzioneri da nadoknade.

100 2

Pokojni Toza?

Da nisi nekog zaboravio?

14 2

Luka Ledine

Super, nesposobne lencuge nista ne rade a narod ce sve to platiti.

102 2

Ниш

Просто објашњење каснимо да вратимо дуг због камате,неко се ту уградио.Али тај неко има име и презиме који је направио дуг 90-их,а затим ова власт која не исплаћује дуг!Зато ми немамо новац за незапослене,болесне,инвалиде и њихове пензије!Пуно име и презиме са потпуном одговорношћу и без икаквог оправдања осудити и узети му имовину!

93 2

Zoran

Kako, kada su isti na vlasti bili i sada su??

74 0

Ex faca

A šta ako je neko dogovorio sa grcima da se kamata uplati na poseban račun a dug da se prikazuje kao vraćanje. Ima da se omrse i tetke i strine i braća i ostala mnogobrijna rodbina Nisu ni grci mutavi da ne vole euriće ispod žita.

4 0

Draganpro

Sta je ovo? Sto se ranije nije govorilo ili pisalo o ovome?

62 1

Ina Lucic

Pa nema sekiraciju kad narod placa!!!naravno se ocekuju poskuplenja. Sta je to za njih???bravo,samo napred.sve nam je bolje i bolje.

75 1

Zikic

Pa kad strucnjaci vode glavni rec.

74 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo