Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

grandiozo

Stradanje nevinih civila u Srbiji rukom zločinca Haradinaja nije pokrenulo francusko tužilaštvo na principijelnu meru izručenja Srbiji kao nepristrasna mera fr.pravosuđa postupajuči pravedno i po zakonu,već je dželata posle dramatićnog hapšenja vrlo brzo oslobodilo krivice i dozvolilo mu da se kao lazni heroj vrati u državu Srbiju konkretno na Kosovo i bude izabran za premijera dok u slučaju lopova koji su pokrali neku bezvrednu vrednost u odnosu na izgubljene živote,tužilaštvo postupa po pravdi i zakonu kako i dolikuje svakoj uredenoj državi i sprema im ozbiljnu kaznu,znači za ubicu srpskih civila sloboda,a za lopove debela robija.

1 0

Duka

Ko se nije napio Sene, taj je večno trezan bio... Ah braća naša šaraju podzemljem Pariza, ponovo će Srbin postati kralj grada svetlosti!

0 0

grandiozo

Možeš da pobiješ koliko god nevinih ljudi,tužilaštvo ne reaguje ali dirneš li novac u Francuskoj to je smak sveta

2 5

Ko hoce

Da napravi stetu toga niko I nista ne moze da spreci. Gadno bi bilo da su ti isti naoruzani tipovi upali u isti taj Ritz I u ime tamo nekog boga poceli da resetaju goste. Francuska je kroz istoriju evropskog kriminala I poznata kao zemlja sa najvise opljackanih banaka I draguljarnica.

4 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo