Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Lefty

To bi trebao da bude redovan posao ministara, da proveravaju svoje potčinjene. Pa ako im nadju propust zna se. A nam je to vest za novine.

9 1

Vendetta

Živim za dan kad će neki u lancu izvodjača radova da “pukne” pa Gosodju Ministarku malo podseti da se ne pravi “ kod tetke” ! Jer, notorna je istina da se , stranih kreditora radi , posao , formalno, da steancima , a onda se kao izvodjaći , pod izvodjači , ubace domaće firme preko kojih se izvlači lova za “dvorsku svitu”. I to , ne na kraju, kad se plaćaju poslednje obračunate situacije , nego odmah ! I onda , nema za plate , nema za matrijal , pa se asfaltira tanko, tek da se zacni! A tek projektovamje ! Na trasi Ljig-Čačak , nema 500m a da je po projektu! Sve je popravljamo i menjano na licu mesta ! Jer i projektanti su “ stručnjaci” - CIP, Kosovoprojekt.... Pa tunel Šarani je produžen za skoro 50m ! A i dete golim okom vidi da ona visoka zaseka , posle prve kiše ima da se sruči! Zasek u mekoj zemlji , pod uglom od 60stepeni !!!

16 0

Milke

Evo jedan predlog ministarki; Umesto 'jupol'om za horizontalnu signalizaciju pocnite da koristite farbe koje imaju reflektivna svojstva. Znam da ce neko ostati kratak za koje milionce ali boze moj.

10 0

Cupko

Stalno pricaju pravimo put. Put onaj a gde kod krenem polomi kola a putarina skupa ko djavo.idem cesto za suboticu put kazasrofa a putarina za kombi1670 d u jednom pravcu za 180 km a u madjardkoj 20 evra 10 dana idi de oves sramota bre a put odlican dokle viseda nas pljackate

7 0

Deda

Ostavku daj

9 1

Kole

To je kad se institucije države raspadnu i služe kao fikus. Tad komanduje jedan čovek koji se u sve razume...

19 2

zoran

Znaći dok mi ministarka ne naredi da radim svoj posao mogu da ne radim ništa i primam platu.Drugo zar ne postoji redovna kontrola ?

34 2

Zvonko

Uf sad su se uplašili...

26 3

Zeljko

Ovaj, kako, zasto je ovo vest?

37 3

Zato

Zato što je u Srbiji čudo da neko ponekad uradi posao za koji je plaćen. Ovo je trebala da uradi inspekcijska služba bez teranja ministarke.

5 0

��

Vanredna predizborna inspekcija. Kako se samo uvlače narodu.

80 3

Dejo Savićević

A ništa ne kaže za isti taj tunel u Brančićima koji tone li tone?

114 4

jbg

jedan klizi, taj tunel, izgleda, tone, a kladim se projektuju uvek iste firme, revizije projekata rade isti ljudi i svi zaobilaze obavezu ispitivanja terena pre početka projektovanja. Ono što je jedino sigurno je da tužilaštvo ne čita novine, ne prati vesti, živi u sterilnim uslovima da ne bi tužioci morali da rade svoj posao. Interesuje me da li je tužilaštvo za organizovani kriminal pretplaćeno da na štampu i imaju li net? Ako ne žive i ne rade u staklenom zvonu onda su u obavezi da rade svoj posao, a ne da pustaju da se naše pare troše neodgovorno.

10 0

Jo

Zar nema hijerarhije,nego ministarka mora

35 2

Penzioner

A ko nadgleda put S. Pazova-Golubinci? Mnogo poginulih i mnogo blata na putu

25 2

Dragan

Ministarka, zar Koridor 11 nije završen?! Trebao je da bude gotov još 30.11.2017. Onaj dalekovod kod Ljiga mogli ste da okitite umesto jelke na Trgu!

109 2

đape

Gotovo je. Sad samo malo mejk apujemo, da bi se osetio bust pred izbore.

10 2

Mile

A što ministarka mora išta da nalaže,valjda postoje neki organi koji sami na to moraju da reaguju,npr.policija,izadje,napiše kazne i eto ga,nema blata više

125 3

geras

možda zbog toga što najsmarljiviji & najpošteniji još nije prelomio u vezi izbora .

19 2

Danica

A ozakonjenje objekata!Onolka prica a ni 10% nije reseno ! Bitno je da su oni svoje objekte ozakonili a narod ...

90 5

Jaki

Bravo za Zoku...samo hrabro...

21 91

Smoren

esi mi dobar?

6 0

Vozi Misko

Pa ja svaki dan prolazim putem koji je prepun blata i traktori izlaze non stop ostavljaju haos po putu.nikom nista

101 3

Pinokio

daj bre koordinate da Zoka zna, eto nje sutra ujutru!

17 1

SP

Valjda je saobraćajna inspekcija zadužena da vodi računa o svom poslu? Ako im ministarka naredi onda treba da ih sankcioniše?

113 3

Vučko

Ne postoji Ibarska od Ljiga do Užica.Valjda ta magistrala ide pored reke Ibar ka N. Pazaru.Kako da izvrše kontrolu kad su se izgubili na kružnom toku u Preljini.

104 3

Petar

Jeli se i zorana probudila a za vojvodinu i frusku goru bas je briga.

71 3

jbg

nije to posao ministarke, nego saobraćajne policije. ZOBS i prateći pravilnici postoje da bi saobraćajna policija poštovala zakone i radila u skladu sa njima, a ne da znaci ograničenja brzine na 50 važe van naselja da bi mogli policajci da uvećavaju kućni budžet. Treba videti šta rade inženjeri Puteva Srbije. Vreme je da se sankcionišu inženjeri koji rade i usvajaju nebulozne projete saobraćajne signalizacije.

4 0

Zato

zato što će to saobraćajna plicija da reguliše sa po 5000 dinara.

2 0

Lala

u “regionu “ se naveliko priča da se Vojvodina izdvaja iz Srbije ! Daj Bože ! To zna i vlast , verovatno mu je i okvirni rok predočen . Zato se u Vojvodinu ne ulaže ništa , a izvlači mnogo ! Pa pogledajte gde su invstitori : Pećinci, Šimsnovci , Indjija. Sve u Vojvodini !!

1 2

Vlada u ilegali

Vojvodina : autoput Temišvar- Zrenjanin ( Kikinda) - Novi Sad - Ruma . Trasa zapad-zapad : Slavonika - Sombor - Subotica Trasa Zapadna Bačka : Sombor - Odžaci - BP/NS . Trasa jug - NS - Titel - Čenta-Pančevo - Kovin- Vršac . Obnova kompletne železničke infrastrukture . Koncesija na putnički železnički saobraćaj . Obnova luka na rekama i koncesije na luke u sistemu DTD. Aerodrom Novi Sad ( civilni) , i onbova aerodroma Sombor i Kovin ( baza sever i jug ) . Moguće , ali ne pod vlašću Beograda!

2 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo