Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Milos

Ma kakvo prosirenje kad ce uskoro da postanu ruska kolonija ;)

0 2

Gradjanin

Izvinjavam se uredniku ali tendenciozan vam je naslov i bolji je za neke druge manje profesionalne medije. Nimalo nije bitno isticanje prosirenja EU u ovom koalicionom sporazumu.

3 0

Bolesni Avlek

Proširenje se ne pominje jer ga neće biti. Ende!

3 2

Nenad-EU

Nemačka politička scena sve više liči na srpsku. Svi prave kombinacije sa svima, kao zbog straha od desničara a zapravo je cilj da Angela vlada doveka. Ima iste ambicije kao Aca Srbin.

2 3

Sofronije

Da nje Amerike Merkel nikad ne bi ni sela u kancelarsku fotelju... Nemacka je pod okupacijom u svakom smislu...a od strane sad...

0 2

zoran

Zamislite kod nas da minimalna penzija bude 48% prosečne plate.Doduše u bogatoj državi se lako može vladati.U ovoj nijedan Srbin ne voli Srbiju kao Nemac Nemačku.Svaki Srbin želi ne radom da se obogati a u nemačkoj radom.

1 2

Ivan

Odgovorna politika. Mozemo samo da im se divimo. A kod nas se dive AV-u. Voli nas narod kad ga lazu.

8 1

Weltmacht

Ako se ne dogovore... eto nacista, kao 1933 ...

2 3

Merkoelova u drugom stanju

(po)Rađanje nove namačke vlade ukazuje na dve činjenice. Onu poznatu, da je Merkelova na definitivnom izmaku, i jednu drugu, njihovoj i svetskoj javnosti nepredočenu - pravljenje komplikovane strategije za izvlačenje iz američke okupacije. Ova vlada će biti oročena na maksimum dve godine, kada se, shodno postignutom od dogovorenog za realizaciju, a posebno onog u vezi sa nepredočenim delom - bude donosila odluka šta i kako dalje. Jedno je sigurno - Merkelova neće biti deo te nove vlade. Dogovoren je "Usegzit". Ali, ona neće biti Kamerun. Otići će tren pre, a (bez održavanja izbora) naslediće je neko iz stranke na kancelarskoj poziciji. Njen dug prema Usa i držanje u šaci, suviše je ozbiljno. Gotovo kao i pandanu ovdašnjem.

1 1

veinte anos

Super, a ko je opozicija

14 5

Mikica

Ovi povećavaju šta mogu a kod nas vlast smanjuje,otima i krade šta god može!

51 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo