Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Opljackani Penzioner

Poglavlje 23 i24 nikada nece biti iplememtirano upravo zbog v Vucica koji ne dozvoljava da sudovi rade nezavisno kada su u pitanju njegovi puleni Nebojsa, Mali, Gasic, Vulin, Loncar, Brnabic, Zorana, Savamala itt. Za sve je on Najupravu, a drugi su nista. Dakle najveci oponent je upravo predsednik drzave.

5 0

istinoljub

Poglavlje 23 ova vlast nikada nece proci. Jer se ono mora i implementirati u praksi, osim sto se moraju menjati Ustav i zakoni. Kosovo ce posluziti kao sredstvo da se kupi jos vremena i odrze sto duze na vlasti. Kosovo je zaokruzilo drzavnost, ostaje da se samo jos potpise pravnoobavezujuci sporazum kojim ce se Srbija i zvanicno odreci ranijih ingerencija na Kosovu.

6 0

zoran

Molim g Hana da poseti lekara-on niti vidi,niti čuje,niti se razume.Kad će EU najuruti ovog šarlatana ? Sve se svidi na ovo "sve vam obećamo samo ne ratujte".

7 0

Vauuu

Pitam se da li ovi iz EU imaju posebno napisane ,,smernice,,.za.svaku drzavu koju samo prenose sa kolena na koleno,posto je prica svake godine ista. Btw pre 2038 mi necemo da udjemo u EU pod uslovom da ista opstane.

9 0

Petar

Naša dostignuća: Srbija otvorila 12 poglavlja - 2 privremeno zatvorena Crna Gora otvorila 30 poglavlja - 4 zatvorila. Poglavlja o vladavini prava i korupciji ćemo otvoriti kada na vrbi zasvrbi. Pravni sistem je u raspadu već 30 godina.

42 1

Zorka

Poglavlje 23 se bavi vladavinom prava , tj pravosudjem i borbom protiv korupcije. Otvoreno je medju prvima, al ga nikada necemo zatvoriti.. Dospele obaveze iz akcionog plana za 23 nisu ispunjene u preko 50% slucajeva.

11 0

Boban

Ne znate vi gospodine Han da je ovde feudalizam.Kako drugcije da se nazove vlast,koja samo prica o stednji,a za docek srpske n. g.dovodi neke topalke za 3000-4000 hilj.€plus sto pojedu i popiju pa racunaj.I to dovodi vladajuca stranka,a ne grad.

44 0

Kunta Kinte

Ovde vlada 3F1OD. Feudalizam, fasizam i frustriranost i Ober Demagog.

7 0

Petar

Ovaj Vucicev placenik ponovo dosao .

39 0

Ma Šta Mi Reče

Vladavina prava i Vučić, to ne biva.

41 0

Brka

U Srbiju trenutno postoji vladavina jednog čoveka. Dok on vlada, Srbija nikada neće biti pravna država,toje jasno i EU- niji ali oni se prave ludi jer i njima odgovara ovaj režim.

38 0

grandiozo

Sam čin oduzimanja 10%od plata i penzija je van zakona i vladavine prava,bahato, vandalski, kao da je gospodin napučeni,privatizovao državu,on je na svim funkcijama u državi zato postavlja na rukovodeća mesta nesposobne kadrove da bi se on za sve pitao

45 0

grandiozo

Gospodo budimo realni,vladavina prava je izmišljena kategorija u Vučićevoj diktaturi,a razgovori sa Kosovom teku i mimo vaših očekivanja savršeno,mada ste upravo postavili ratnog zličinca za premijera

41 2

Mislilac

Budi Han mesec dana u Srbiji pred beogradske izbore...mi cemo ti platiti boravak... Samo gledaj Pink i Rts... Pomislices da ti je AV u krilu....

45 0

Winwin

Možda sam ja priglup, ali nije mi jasno šta do đavola znači "vladavina prava"? Poštovanje zakona? Molim nekog za odgovor. Ozbiljno. Cimanje stop!

31 1

Mare

Pozdrav za sve zaposlene u N1 teleiziji. Viste objektivna televizija i na tome vam cestitam. Znam da ste satanizovani od strane aktuelnog rezima i kao neko ko je je bio u tom blatu. Sve najbolje u daljem radu i ne znam zasto zapad trpi ove na vlasti u ?

78 140

Winwin

Pozdravljam Mare. Dao bih sve na svetu da izađem na neki Vučićev KZN i kažem "tv N1" imam samo 250 pitanja, biću kratak, imam i odštampano ako ne možete sad.... Samo facu da mu vidim...😂

26 0

Volume

Vladavina prava ne postoji u Srbiji!!!

54 151

Verovacu

Kad g.Han ,otvoreno pred kamerama televizije kaze DOTICNOM,da mora Nacionalna RTS ,da ima, I S T I ,tretman kao NJEGOVA stranka,verovacu da je sastanak bio USPESAN !!!!!!!!!Do tada je sve ovo cista,FARSA.

54 165

TM

Spisak zelja EU mora da se postuje

143 4

BG

Google Translate: "vladavina prava" = "pustili smo te da budeš diktator, ali brate ti ga pretera, prikrij to bar malo" i "dijalog s Kosovom" = "da priznaš, nego šta, obeć'o si".

60 159

ns

svaka ti je na mestu

42 115

Dumar

Al' kad kaze "dijalog sa Kosovom", pa stvarno kao da smo debili...

23 119

zz

Ma, sta to znaci g. Han, da li I Kosovo treba da priznamo I kada cete konacno reci da je to preduslov za ulazak u licemernu Evropu?

125 10

99%

Bla, bla, truć, truć... SMENIMO DIKTATORA!

37 188

Gero TZ

Nema vladavine prava tj pravne države dok je Vučić na vlasti.

38 177

Džoni

Koja vladavina prava?

32 136

clan elite

Vladavina prava u Srbiji ne postoji!!!

32 152

domicilna nistarija

Kad god dodje na red neka nova zemlja, uvek ista prica. E, treba iskoristiti priliku... A jedina prilika je to sto si potisao, Aco Srbi-ne.

28 139

Čiča Miloje®

Zar ovaj Han nema gde da se ogrebe za jedan ručak, pa svaki čas dolazi u Beograd! Ovo stvarno mislim. Čovek dodje ,naruča se za naše pare, popriča i pozdravi se sa pacijentom i...ništa se ne dešava, osim što se pacijent hvali kako je dobar sa terapeutom, a napretka i poboljšanja nema...

53 164

NELIPSI

Radi se i o arcenju para EU-poreskih obveznika. Podrska uclanjenju u EU je neznatna,propaganda je ucinila svoje.

21 117

Hanibal Lektor

nama ne treba psihotaraupet vec psihijatar, za psihotaraopeta je potreban fakultetinn i obuka za psihotaraepeuta, sto znaci da jedan ekonomista ako je prosao obuku moze biti psihotaraopeut, a za psihijatra je potreban zavrsen medicinki fakultet sa specijalizacijom psihijatrije

25 120

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo