Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Nemanja

Ja lično mislim da RTS ne favorizuje nikoga,jer to što u Dnevniku izveštava o radu predsednika i Vlade Srbije,to su informacije od javnog značaja i građani moraju biti informisani na javnom servisu o tome.U Dnevniku dosta puta se objavljuju izjave svih političkih stranaka,a takođe i u mnogim informativnim i emisijama političkog karaktera,učestvuju predstvnici opozicionih stranaka.

67 43

Babej

jel' ti to lazes sebe? Lazi ali nas zdravorazumske ne mozes. U 99% slucajeva Dnevnik pocinje sa :" Predsed. Aleksandar Vucic....."??!! Tako je bilo samo u vreme Tita! Koji se to razni politicari pojavljuju na RTS- u? Jedni te isti bliski vlasti. Kad je gostovao neko iz opozicije? Godinama na RTS- u nisu se pojavili ni Sutanovac, Radulovic, Zivkovic, Obradovic, Tadic i mnogi drugi iz nj. stranaka! To je stamotno! Pojavljuju se samo naprednjaci, socijalisti, Krkobabic, Ljajic i sl. Ne racunas valjda Cedu i Canka u opoziciju? RTS je postao prava sramota! Ocito su ucenjeni za novac koji im je potreban da bi funkcionisali.Samo to nije opravdanje. Bujosevic se nevidjeno osramotio!

31 0

Dane

Ujedinila se opozicija?

9 74

Vera

rts je uvek bio udarna pesnica rezima i kao takav je doneo mnogo zla ovom narodu. Po RTS-u zivimo BAJNO!

24 55

Deda

Ko jos gleda taj kanal ove serije od pre 50 g

14 62

Nikola

13 opozicionih organizacija. Sve je jasno.

3 64

natasa

RTS je javni medijski servis građana, jedan od najboljih u Srbiji,svoj neuspeh opozicija ne treba da prebacuje RTS-u.

92 23

geras

bojkot svega : skupštine, izbora, ovakvih jaDnih servisa...sve dok se ne unormale .

19 106

Mislim svojom glavom

Bogu hvala da ste se dozvali pameti

24 95

...o kako je lepo biti glup

Od domacih kanala na tv gledam samo 24 minuta. Sve ostale informacije su mi dostupne online. E sad problem je sto vecina gradjana Srbije ne praktikuje da se sama informise nego mora da "guta sta joj se servira..."

20 93

RTS udarna pesnica režima

RTS je ključ vladavine Sns-a i čak cca.20-tak partija okupljenih u toj najvećoj svetskoj koaliciji. Na više proteklih izbora, tih 20-tak, 30-tak (ili koliko li ih već ima, iako svi greškom govore samo o Sns-u kada pričaju o, recimo, rejtinzima) partija zajedno sa Sns-om, osvajalo je između 1,8 - 2,2 miliona glasova. Isto toliko, nažalost, nije izašlo na izbore, ali je uvek - preko 1,5 miliona glasova eksplicitno bilo - protiv ove vlasti i protiv svega onoga što Vučića oličava. Tih 1,5 (i više) miliona građana - ne postoji za RTS! To je stravična i poražavajuća stvarnost koja u dubini nosi i određenu krivičnu, anti-državnu i anti-ustavnu premisu. Opozicija - ne sme izaći na izbore ukoliko RTS ne omogući deo od minimum jednočasovnog ili dvočasovnog dnevnog prostora na 1.programu za - informisanje o stavovima i delatnostima opozicije, ali i minimum baram 3 gostovanja nedeljno različitih opozicionih lidera, naravno, i u udarnim terminima i emisijama, sve to uz jasno definisanje - kojih to (istinski) opzicionih lidera, iz kojih partija i pokreta - koje ne može prenebregnuti. U suprotnom, formalna "opozicija", Čeda, Čanak, Šešelj i sl, bili bi ti koji bi u igranci fingiranja i "ispunjenja" zahteva - bili stalni gosti tih opozicionih termina. RTS je udarna pesnica režima i njegovog opstanka na vlasti. Tradicionalno, većina građana Srbije kaže: pa, bilo je u dnevniku! Tradicionalno, većina građana ima srednje ili niže obrazovanje. Tradicionalno, veruje se "državi" i "državnom" izveštavanju. Tradicionalno, većina građana živi u manjim sredinama i traicionalno - ili nema kablovsu ili i ako je ima - dominatno prati - državnu televiziju. RTS. Ukoliko ne dođe do drastične promene u odnosu RTS-a (i njegovog ne samo gen.direktora, već, posebno, onog najopasnijeg lika - urednika informativnog programa) prema opoziciji - odgovori opozicije i bojkot izbora moraju biti snažni, jasni i potpuni - sa posebnim osvrtom na RTS i onima koji u njemu tvore ovakvo neodrživo stanje.

68 185

mad mom

Procitan si bojkot bote! Malo si se zaigrao brojkama, jer cak i da jeste glasalo 2.2 miliona za tvoj SNS&satelite (A NIJE) i isto toliko (2,2 miliona glasaca) ostalo kod kuce, ostatak nije 1,5 milion vec TRI MILIONA glasaca koji EKSPLICITNO znaju sta hoce. A VECINA je u Beogradu, sto znaci da su im vidici malo siri od Pinka i Informera i to je bolna tacka tvog SNS i Dodikovog jarana. Upadljivo je da pored "gostovanja opozicije" ne spominjes TV DUELE, kao i konstatacija da je po opoziciju "najopasniji lik" - urednik informativnog programa RTS?! Za dve vijuge je zbilja napor doci samostalno do zakljucka da za beogradske izbore gostovanja opozicije i dueli mogu biti VRLO VIDLJIVI za birace i na N1. Reagujes na "copu paste" i "enter", ali je odsustvo procesora ocigledno do bola.

7 101

RTS udarna pesnica režima

@mad mom... Ne samo da nisi pročitao moj komntar, nego nisi ni svoj...

3 0

Ginger

Program RTS-a nikada nije bio gori, u svim segmentima. Svi beže od tema od javnog interesa i bave se nekim dosadnim opštim temama za dokone domaćice. Ili je poltronski ili je dosadno - do bola.Novinari i voditelji su bez ikakvog integriteta. Jadno.

60 111

Avenger

RTS je zbog “ objektivnisti “ 1999. bombardovan a onda , 2000. spaljen Pametnom dosta!! Ili nije ?

134 314

Većina građana plaća RTS

90-tih je RTS bio socijal-komunistički, a posle 2000. je postai internacionalistički . I u jednom i u drugom slučaju je ANTISRPSKI i ANTIPRAVOSLAVNI !

9 70

dr

Normalno da Vam nece odgovoriti - cekaju sta ce reci EL komadante...

86 298

crni domino

Skup kukavica Vucicevih ulizica medijske struke koju placa ju poreski obveznici Srbije...

129 324

Ilke

Dobro ste se setili.nigde vas nema!

69 340

Stjepana Supanca 15a, czt.

Bez ultimatuma ništa. Treba se obratiti onome ko uređuje sve medije u Srbistanu (svi znamo ko je to) i otvoreno zapretiti bojkotom ako ne budu normalni uslovi, sve ostalo je mlaćenje prazne slame.

70 320

Miki

Svaki dan vršiti pritisak.SAMO NAPRED.

92 295

Glas naroda

Nekada je direktor bio žuti Bujke, a sada je Vučićev Bujke.On mora biti samo Bujošević direktor RTS objektivan, realan, nenavijački, demokratski koji ne podleže pritiscima. Mora biti hrabar direktor koji ima odgovornost prvo prema narodu koji plaća pretplatu. Ko hoće svoje televizije neka ide na Pink,, Hepi, STB i slične.Oslobodite RTS od medijskog mraka.

90 285

T R O N &

Mi nismo demokratska zemlja , u studiju gost AV odgovara i postavlja pitanja voditeljki, kao da ona predstavlja opoziciju.Lepo okrugli sto , koncept npr.3 sagovornika , set pitanja tema svi po 3 minuta pa u krug, to je bilo i šta je tu problem ? A da mi nismo demokratska zemlja i ko nije za vlast taj je izdajnik , fuj !!!

116 432

Dragan

Bravo!

85 330

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo