Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Maximus Decimus

Softver:)))Pa vi posteljinu nemate za bolnice:)))

5 0

XxxL

Na listi čekanja za protezu kuka sam 16 meseci i po toj listi sam već dva puta operisan. Kada nazovemo kliniku kažu mi da lista uošte nije relevantna i da ću biti operisan kada lekar odluči da me pozove. Zato ne bacajte pare na gluposti poput tog programa neko zaposlite lekare! Pukli ste pare i za IZIS koji je gotovo beskoristan jer često nema slobodnog termina (dovoljno lekara).

9 0

Soko

Neznam ko su ti mozgovi koji stalno imaju potrebu da nesto menjaju a svaki put je sve gore.Kad odete u opstu praksu nemogu da zakazu specijalisticki pregled mesecima jer su termini popunjeni.Kad docekate da vam zakazu a tek za mesec dana onda se uverite kad tamo odete da nema pacijenata.Posle pola sata od zakazanog termina napokon vas prozovu.Tad vas lekar sturo priupita za vas problem a onda pocinje kucanje izvestaja koje traje tri puta duze nego pregled.Na kraju shvatite da taj sistem neko namerno podrzava da bi vas oterao u privatnu praksu,naravno ako imate para a ako nemate ????????

21 1

Maximilijan

Ima simbolike u tome sto je na celo fonda dosao patolog...

25 0

Josif Iz Trbušnice

U normalnom svetu postoje liste cekanja za specificne specijalisticke preglede i ooeracije. Kod nas se za sve zivo ceka. Cak smo i softver izmislili. Koji verovatno nece da radi. I implementacija ce da traje godinu dana 🙈🙉🙊

28 2

lemmy

Vi ste najveci grobari Srpske medicine i najzasluzniji za propadanje zdr. sistema u zemlji. Birokrate jedne birokratske. Bitno je da se baskarite u vasim kancelarijama mermerom poplocanim a ko sisa pacijente i zdr. radnike.

41 2

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo