Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Nenad-EU

Istočno evropska sirotinja koja je prva navalila na radna mesta u zapadnoj EU.

0 0

crne ovce

Nasla krpa zakrpu. Samo im fali predsednik Ceske pa da trojka bude na okupu. U sve te tri zemlje ksenofobija pa i rasizam imaju duboke korene.

11 16

VelikiMag

Kada su toliko protiv migranata čudo ne zabrane svojim državljanima da rade po Zapadnoj Evropi, ili barem da zabrane unos doznaka koje gastarbajteri šalju kući.

5 7

Zagor

A kad ste zarili i palili vekovima po Indiji, Africi, Bliskom istoku....tad vam nije smetalo da otimate i siromasite ljude. Pa ste posle toga jos i ratove prebacili na njihovo tlo. Svugde u svetu se izbeglice bore za goli zivot i niko ne napusta kucu sto voli.

9 13

Willy

Bravo

3 6

Stvarno

Cekaj da britanci pocnu vase da izbacuju. Bice posle a gde su sada ljudska prava.

25 20

Goblin

Neće nikad! Poljaci su obrazovaniji, bolja gramatika i akcent eng. jezika, sposobniji u svakom pogledu, a ipak i jeftiniji od spoiled British brats...

9 8

NELIPSI

Velika je greska prijem zemalja bivseg Varsavskog ugovora u EU.To se danas jasno vidi.EU je zrela za ozbiljnu rekonstrukciju.

14 27

Goblin

Nelipši, ovo je vrlo nacionalistička izjava, tužan i razočaravajući komentar....

4 8

István

Apsolutno se slažem sa Vama. Mađarska i Poljska su primer katastrofalne greške EU, zbog pogrešne procene političke zrelosti tih zemalja. Ako se EU ne oslobodi tih anahronih i sramotnih režima, sama će postati bespotrebna.

6 13

Radmilo

Sta ima veze, ove godine ce kod nas da se smesti pola miliona, da nam decenijama utice na natalitet

31 11

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo