Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

BABA

Zapravo se covek okliznuo kada je izlazio iz kola i pistolj je slucajno opalio. I tako 60 puta.

62 2

Realan

Pokušala da ga uhapsi zato je bila sa ubijenim.

49 5

nekoiznutra

U naredna dva dana ocekujem ranojutarnja hapsenja oko 5000 ljudi zbog brojnih krivicnih dela, od pusenja trave do korupcije od 50 evra a boga mi i za koji gram droge...

112 2

I

Znase tačan redosled kako se napreduje u političkom sistemu Srbije. Najpre ide afera " koferče", pa prijateljstvo sa Mišom "bananom", onda specijalni savetnik ministra koji sarađuje sa Darkom Šarićem, pa kada je otkriven poslat u ambasadu u Atinu. Posle ovako "sjajnog" rada ministra postavljaju za minidtra

81 0

Nebitno

Bombe ispod automobila odavno dejstvuju u neposrednoj blizini škola i obdaništa. Likvidacije iz vatrenog oružja su postale svakodnevica. A klanje (najčešće žena), bezmalo, pre i posle ručka, uobičajena, gotovo očekivana pojava. Ipak, pored opšteg porasta nasilja i u medijima, posebno kod dve privatne televizije, te njihovog stravičnog (anti)mentalnog, kao po posebnom zadatku - ciljanog pritisak na građane, i to posebno na one najmlađe i najosetljivije kategorije, postoji i još najnegativnija pojava pod imenom - političko nasilje. A utokratija je izuzetno težak i opasan vid političkog nasilja, koje sa nalazi na samo jedan korak ispred - torture. Kada autokratija postane oslabljena - uvek nastoji ojačati sledećim korakom, sledećim "nivoom" očuvanja vlasti - torturom. Za nju (torturu), ipak, postoje preduslovi da učesnici i saučesnici koji bi i sprovodili istu (pređu sopstvenu unutrašnju granicu) - počinju i da je čine, u ime autokrate. Šta je preduslov? Kriminalizacija organa sile (policija, vojska) i uvlačenje kriminala, najčešće trgovinom narkoticima gde se okreće fantastičan i "lak" novac - u one karike (na ona mesta i među određenim pripadnicima) koji imaju odlučujuću ulogu u ovim sistemima. Ta spirala nema kraja, a autokrati, potom i nosiocu takvog oblika "življenja" - omogućava dalji "rad" i dalju zloupotrebu vlasti, jer su sada svi oni u spirali, jedni bez drugih ne mogu. Jer, malo ko će voditi neku državu zbog 1.000 ili dve, evra. Kafedžija, mirnog sna, zarađuje mnogo, mnogo više. Ali, eventualna zloupotreba vlasti, to je već neki sasvim drugi nivo... U pojedinim zemljama, u slabim sistemima, u društvima koja su predviđena za razaranje od strane centara moći, i za preuzimanje svih resursa tog naroda i tog društva predviđenog za raspeće, prvo se obezbedi vladavina autokrate, a onda mu se "preporuči", omogući (ćutanjem i podrškom) i kriminalizacija države i onih sistema - koji su trebali biti upravo nosioci odbrane jednog društva. Dobra strana torture je što se uvek završava revolucijom, bez dilema. Loša strana je - što može da potraje u zavisnosti od stepena (uspešnosti) ošamućenosti naroda. Ostaje nam da se nadamo i da verujemo da to raspeće nije namenjeno i Srbiji, i da će se naši organi i pojedinci u njemu ponašati odgovorno i časno. U interesu naroda i države.

106 2

Klima

Koja greska policajka cuva kriminalca.Pa direktor policije treba da da ostavku.Nije ona bila obucena da zasiti tog krimosa.Zapucalo ona bezanija jos baca pistoljcice po kontejnerima.Sad izmislili te kuma te cestitke te posla za paketic.Jer ovi stosu krizirali duga noc.Zamislite i ovi u vodovodu imaju dispecera znaju u svakom trenutku de je ekipa.Njihovi kad salju nekog za burek dispecer zna.A policijski dispecer ne zna kao.,,,!!!Nego cela smena napolje da vrate po deset hiljada.i sa direktorom u vodovod na obuku.Sada agencija za bezbednost da donese odluku da ovi imaju licencu.Svaskih set meseci i glavno ispitno pitanje dalije cevka busna i koliko cevi ima u instalaciji za kuptilo cemu sluze:staje dozvoljen pad:,staje hidraulicki udar .,cev za toplu vodu cemu sluzi.,cev za hladnu vodu cemu sluzi ,a glavno objasniti ulogu cevi za fekalije i kako se ciste iste iz celog sistema sekundarne i primarne gradske kanalizacijeeeeee????.?

74 4

Milojko

Nagradno pitanje: Koliko kumova u policiji imaju kriminalci?

156 1

Ključni dokaz:

Verovatno se samoubio iz tog pištolja šezdeset puta .

63 0

Bora

Policija štiti narkodilere i kriminalce.Zašto ne objave ime i prezime ove prodaje i korumpirane policajke nego je kriju možda neće dobiti otkaz.

102 0

zasto bi neko sklanjao pistolj posle...

kada bi mi sviralo 60 metaka oko glave, ne bih znao gde se nalazim, a kamo li da skrivam neko oruzje i zasto...??? da nije sklonjen pistolj, pre resetanja...???

88 1

Rambo sa Balkana

Zna se dobro ko je u ovo zemlji glavni šef mafije.

116 0

diskrecija

Evo nje u zadruzi ili parovima.

99 0

Milorad

Imao je sreće. Od 60 metaka koji su ispaljeni, samo jedan je bio smrtonosan.

66 0

nenad

Za kaznu je prebaciti u vojnu policiju.

79 0

Sir Oliver

Alo Bing.ovde Brat...

58 0

Sem

Za posao ne mora da se sekira. Ode u Crnu goru,dobice jos bolji.

76 0

milan

da li ce premijerka imati razumevanja za policajku?

110 1

Pezos

Pronašli ga. Bum !

43 0

Boro

Može li se organizacija, koja se kumi sa mafijom, zvati policija!? Meni se čini da tu neko vara...

118 0

Sanja

Ministre podnesi ostavku! Ovo tvoj resor šuruje sa kriminalcima!

102 1

Branko

nema krivičnog dela da se desi a da nije umešan neko iz policije, da je ovo normalna zemlja ministar bi odavno otišao u zaborav samo ovde se ministar policije pravi lud kao da ga se stanje u policiji uopšte ne tiče...

100 3

Kubura A.

Sve države imaju mafiju a ponegde mafija ima državu, Bilo bi interesantno saznati ko obezbeđuje transporte narkotika koji dostižu stotine tona a prolaze preko Srbije (Bezbedonosni izazovi.pdf sajt mup pisac intrpl) a još interesantnije ko se sve iz naplate tranzita naplaćuje.

73 0

jung

I takvi nas cuvaju . Tesko nama.

101 1

Mijajlo

Ajde da sačekamo objašnjenje ministra. Koliko ga smišlja, sigurno će biti smisleno.

133 1

sasa

trenutno kontemplira, pa ce da iskonfabulira.

41 1

amidza

I sad neko treba da veruje u organe reda.

98 2

jun ne jul

Kum nije dugme.

80 0

Blonde....

Sta je bilo, zanima vas?....e pa, ne mozete da znate, nista....da li vam je poznata konferencija za novinare, kad se kaze "ja znam, ali necu da vam kazem!", ili "ne dam (ovoga i onoga)!"....a, poznato?....Dr. Nesa je prepisao, pa ima recenice tipa "vi ste to sad rekli, ja nisam to rekao"....secate se, al' ipak vas zanima....nema odgovora, ovo je privatna drzava, jasno?.....policajka, mafija, pistolji, skrivanje i bacanje dokaza, detalji za nepoverovati, cudi nekoga?....gde ste bili kad je bilo glasanje, a?....svi su isti, zar ne?....a, mozda i nisu....razmislite do sledeceg puta, jer kad se ovakve stvari desavaju, niko nije siguran, imate li decu?....

157 3

SINIŠA

Tačno tako

57 2

PreCednik AV

Kakav ministar takva policija, pametnom dosta.

104 2

Stefanovic

Pa koliko je duboka umesanost policije u kriminal?

79 1

Brka

Oni se bore kobajagi protiv mafije a mafija svuda oko njih. Vratili su 90 - tu na velika vrata. Izgleda da su i oni sastavni deo ovog zla.

83 1

Analiticar ali Profi

Kako je ovo sukob oko" plena"a UDBA je delila plen sa Mafijom,neko joj je "pobrkao loncice".Treba znati da je Vucelic sef UDBE i da je "nagradjen" sa Titulom Predsednik Partizana i Glavni i odgovorni urednik Novosti,oficijelnog glasila UDBE. Kao Crnogorac u "informaciji"je 100 posto i zna zasto je prvi objavio,vest koja nije za objavljivanje,u tom obliku.Pokvario je "posao"koalicionom partneru,ali kako im je ON sef,"nema da se ljutis".Sad je bitka da se njegova SPS ekipa vrati na staru poziciju.SNS kao radikalsko" kopile"samo formalno priznaje,jer ON kao Milosevicev covek od najveceg poverenja,sve zna o njima pa su ,zato "meki"prema njemu.Videce se uskoro,njegove namere.Ovo necete objaviti,jasno mi je, ali da znate vi u Redakciji.Nije lose,da znate.Pozdrav mom dragom N1.

84 2

Mija Siledzija

Ko jos nije poslao dete sto dalje od ove ludnice poslednji je trenutak.

76 1

Kole

Ministre daj ostavku jer ovo je sramota za službu a nije prva.

126 1

Danny Crane

Svaki dan smo svedoci krupnog kriminala (npr. Beograd na vodi, Savamala, novogodišnja rasveta, tetka iz Kanade itd.), ćutimo i trpimo. Ova policajka je samo kap u moru.

149 1

Bisenija

A radioaktivni obrenovac?

50 1

Darkk

Ministre , najmanje od svega je tvoja ostavka !!! Ako imas " oci". Tako se kod nas na jugu kaze.

168 1

Mita

Nesto novo?

79 0

Grizman

Nije to ona, ukrali joj identitet.

105 0

Miloš

Neka objave podatak koliko je policijskih službenika u 2017god.suspendovano sa posla,uhapšeno i osudjeno zbog povezanosti sa kriminalom.To kriju kao zmija noge.

54 0

Gagi

Pa kako je to moguće, da je »tamo neko« iz MUP-a potvdio informaciju i na taj način »pokupio« svu slavu ministru dr. Nebojši Stefanoviću koji »takve« i slične informacije javnosti saopštava pod svetlima reflektora, okružen brojnom svitom i naravno, državnim sekretarkama.

157 1

zz

Samo malo, ometanje pravde u redu kao sporedno delo ali posto se dogodilo ubistvo a ona bas I da je isla da cestita n.g. moralo bi prvo da se utvrdi da li je u pitanju saucesnistvo u ubistvu ili se samo uspanicila pa bacila pistolj?! Nisam strucan ali nije li logicno?

55 1

Milka

Kako ministar dr Stefanovic vec ne reaguje, ili ceka zeleno svetlo vode Vucica? Imace oni obrazlozenje, samo moraju 2 dana osmisljavati.

93 2

Slave

pa ministar policije se bavi spoljnom politikom, ne moze u isto vreme i policijom. Procitajte vesti od juce..

47 0

glas razuma

dama je maloletna ili.... zasto inicijali? dajte ime i prezime i sliku!!! vesele 90-te su uveliko tu a kakva smo stoka od naroda za bolje i nismo! tuzna nepismena Srbijo

125 1

belzebub

Strani državljani, Bosanci, Crnogorci, Hrvati MORAJU da se prijave miliciji posle 24 sata od ulaska u Srbiju, i automatski Gašićevi reaguju i pokupe protuve....Ko nema prijavu zabraniti mu ulazak u Srbiju u narednih 100 godina, i NEMA više kriminala kod nas! Svuda u svetu se stranci (Bosanci i Crnogorci jesu stranci) pod OBAVEZNO prijavljuju vlastima, sem kod nas!

154 5

Obi

Čovek pod poternicom vozi policajku na dužnosti kod njega kući ??? Strašno ...

133 0

XXX

Ostavite se negativnih komentara, stize Dr sa objasnjenjem.

130 0

Heroj

Korumpirana policija. I posle da im se obratis za neki problem?

124 0

crni domino

Gde je Vucicev novinarcic Vucicevic da napise storiju o drzavnom udaru i o mogucem atentatu na Vucica!? O moralnoj grdobi ministru policije koja je prepuna kadrovima mafijaske struke kako budno motre na bezbednost gradjana, nemam komentar sve dok ne cujem da je saznao ko je rusio Savamalu... Sve je ovo Vuciceva Jututunska juhahaha koja upravlja narodom Srbije...

115 2

Winwin

Pa nije ni on toliko blesav da spomene te klanove.... Lako je pljuvati po opoziciji, sa ovima nema zezanja..

65 0

Ba

Objasnjenje na nivou " sede tako dva coveka i dodje treci", " pozajmio sam novac od zenine tetke", " izgubio je lk prosle godine", " jelka je poklon", "helikopter nije mogao da sleti", " to su uradili kompletni idioti", " sama sam ih izbacila iz kabineta", sam je bacio mobilni u kanal" itd. sns gluposti. Narode budi se.

102 1

UDBA srpska sudba

Prvu vest objavi UDBi n tabloid ,Novosti.Potom se izda "kretensko"saopstenje,koje nema ni 0,2 posto logike.Pa je puste na slobodu.Pa je kao satro"optuze".Prljava UDBI na posla,kao i sve do sada.UDBA i" njeni",ce nas u crno da zaviju jer i njihova sudbina je, da stalno "izmisljaju"sukobe ,da bi ostali na vlasti.Eliminacije i slicni poslovi su,UDBI ,specijalitet. TRIDESET GODINA VLADAJU NA TU FORU.

86 0

Bisenija

Ma kakva ona policajka a on pobegao iz CG bio čak i u Albaniji pa došao u BG a ona sve to zna i pokriva doticnog. Ona nije policajac. 60 METAKA? Dotična u autu, baca pištolj , čiji pištolj? Nabacano s brda s dola kao i borčanski slučaj. Nemojte brukati one divne policajce koji casno rade svoj posao!

56 3

SINIŠA

50% pandura momentalno u zatvor kao što je Đulijani uradio u Njujorku i rešen problem kriminala

53 1

Бре

Да ова другарица орган није случајно Нешин Робокап?

55 0

E, Pa

I sad ako smo ugroženi od koga više da se plašimo od policajca ili kriminalca, ili je svejedno?

176 1

ZEC

Tako je to kad stručni KV keramičar vodi službu bezbednosti !

100 1

P

Da ovaj podatak nije objavljen u crnogorskim medijima ovde bi bio prikriven....nije nikakvo iznenadjenje sto pripadnici MUP ucestvuju u obracunima narko grupa... Bice ih jos

198 2

Mu

60 metaka a njoj nista?

81 0

BIBA

Lazurija kao i uvek od vucicevih ministara, ovo je neberovatno od sezdeset ispaljenih metaka da je ni jedan nije ni okrznuolazi se nastavljaju i u novoj godini,e pa nazdravlje srbijo nema nam spasa.

140 2

Zarko

Sta ce biti ako je dobila stan?

112 0

Winwin

Samo mi nije jasno zašto je bacila taj pištolj... Čiji je? To su pitanja za tužilaštvo. U celoj toj drami i pucnjavi ona se setila da treba da skloni pištolj.... Dajte javnosti podatke i broj pištolja.

145 0

Posebni Gm

Meni ovaj neverovatni scenario liči na Stivena Sigala?!U našega MUP-a,zvrji prevelika krimi rupa!

137 0

Prcko

Kad god je obračun kriminalaca uvek je tu i neki policajac

205 0

Metuzalem

Kako kaže Lane: Policija je na tragu kriminalcima i ide nihovim stopama.

112 0

Kicenje jos uvek traje

Jos jedan "biser" na jelkici sramote.

173 1

ometana vam je pravda

Ma oslobodite je odmah, vec sad vidimo da je sve ovo jedna obicna farsa. Zasto je ne optuzite za Pomoć učiniocu krivičnog dela?

50 0

đape

Dobar start. Sad da optužena svedoči, kao i da ispriča istražnom organu ko i po čijem dopuštenju ju je angažovao u mupu, s obzirom na veze sa klanovima.

138 1

Tata Mata

60 metaka,rafalno ispaljeno u mafijasa .Ona sedi,"navodno"pored njega i nista je ,ni ne okrzne.Jos "stigne"da mu "izvuce"pistolj,onako okrvavljenom i baci ga u kontejner.Scenario,kad bi ga doneo Producentu,bi bio:"Ovo je za neku komediju".Mi snimamo "ubedljive "filmove.Koja prica,koji idiotluk.Zar vi u policiji mislite da smo ,mentalno poremeceni i da verujemo u tu ,vasu pricu.A onda je pustite na slobodu.Koja policija,koji ministar,koja smejurija.Srbijo, NESTAJES.

204 1

Šarena Laža

Policijska službenica u autu takog kalibra. Kao u "Ubice moga oca"?

130 1

Misko

Jasno je zasto su skinute sa RTS-a ako si gledao poslednju epizodu "Ubica"..sve u toj seriji podseca na jednu drzavu...

36 0

Voki

Precizno, brzo. Svaka čast

59 1

RokiB

Mene zanima kada i kako je službenica M. N. dobila posao u policiji?

165 0

Slađana Prodanović-Mićić

Da bi se zaposlili moraju imati dobar dosije ;-)

49 0

Petar

Pravo pitanje na koje se u sličnim situacijama nikada ne dobije odgovor.

40 1

SEKTOR

Pa I oni "od ranije poznati policiji". To je uslov za prijem a ne casni I posteni mladici koji "ne zadovolje na razgovoru".

30 0

Mozaks

Ocistimo Srbiju od prljavstine!

89 2

Zarko

I sigurno Crnogorka iz neke cuvene postene kuce, dobro znamenje od postena pljemena i bratstva. Dovedite ih jos vise iz CG i dajte im najbolje poslove i naravno stanove.

142 6

Kum

Ii sta sad?!?! Jel clanica SNS-a?!?! Jedva cekam objadnjenje od "doktora"...bice pricica kao o izgubljenoj licnoj karti...ili diplomi...ili tetki iz kanade....ili jelki....

142 0

Bizmark

Šta je tu čudno?Ako je Arkan bio službenik policije, zašto M.N. ne bi mogla da se druži njegovim kolegama?

144 1

Čiča Miloje®

Za ozbiljno krivično delo , samo disciplinski postupak!!! I to policijski službenik! Pa svaki gradjanin koga uhvate da ima neregistrovan pištolj , bez obzira što mu godinama stoji u fijoci, po zakonu biće osudjen od jedne do 10 godina zatvora. A ovo je ometanje istrage, prikrivanje dokaza...i to od strane lica koje je moralo da bude svesno da čini nezakonitu radnju!!!! Ovo je za anale evropskih i svetskih policija...

127 1

ogorcena

Krivična prijava što je bacila pištolj, a zašto je bila u njegovom društvu to nikom ništa?!

126 0

Kosta

Valjda je htela da ga uhapsi jer je Baltić lik koji je inače imao meru potrage.Kao sto se vidi i u ovom slucaju nasa Policija sve zna i svakog nadje.Bravo ministre.

56 1

Đinđić

Od 60metaka da je ni jedan ne pogodi, neverovatno ili namešteno.

98 2

zz

imala je obuku

34 0

drzex

Dijana Hrkalović iz MUP Srbije je napravila spisak i zabranila ulazak u Srbiju za preko 70-deset škaljaraca.A kavčana nema na tom spisku?A ko joj je dao tolike podatke?Neko iz kavačkog suparničkog klana ko ima"prolaz" u Srbiji do nje ili policija CG?Kavčani se tamo šepure kao da su doma!Kakve je Dijana imala veze sa Saletom mutavim?

152 0

a,

ostadoh bez teksta, a verovatno će ministar policije da nas ostavi bez odgovora na vaše pitanje.

44 0

Milenko

kumovske veze je imala sa mutavim tj. sa njegovom devojkom(verenicom). Kazu da je prva dosla na mesto zlocina, da je urlala i pretila i svasta jos nesto pricala. Sve je povezano i sa incidentom na derbiju.

50 0

BGD 011

Ne znam kada su stupili na snagu novi propisi u MUP-u da službeno lice na dužnosti može da se vozi u kolima rodjaka i kumova i obavljenje privale poslove?! Da li se radi o privatizaciji policije ili tako velikog uticaja crnogorskih bitangi i kriminalaca na srpsku policiji pa vršljaju kako im je volja?! Bilo bi lepo i korisno da ministar policije Nebojša Stefanovic objasni javnosti ovaj događaj.

142 1

Zocca

Kako se čisti teren za brata i one sa Kosova.

102 0

Wagner

Jos 10000 policiji.Gde su sestre i doktori a gde profesori.Ne pomazu.!!?Skidaj im Jos.

79 1

Milenko

Ministarstvo zdravlja nije isplatilo platu zaposlenima pre nove godine! Cak ni za prevoz nismo dobili! I dalje nismo primili nista... Srecna nova godina!

46 0

Nemir NIŠ

Nemoguće! Naši policajci ne sarađuju sa policajcima i nisu u kumovskim relacijama. Još jedno loše "novinarsko istraživanje"

76 2

Neko Iz Mase

Nema nikakve veze izmedju kriminalaca i policije,samo ponekad

70 1

Sale Mutavi

Policajka koja je bila na duznosti posla i vozila se sa ovim primernim, finim gospodinom, da cestita n.g. njegovoj zeni. A zatim uklonila pistolj poniznog gradjanina baltica. Pa da li ovi stvarno misle da smo mi debili???

144 0

Srbijanac

A sta je trazila s kriminalcem u kolima i to jos na duznosti! Ba**o bre nazadnjacka, ba**o!!!

101 0

Sonja Mogorjelo

Videla sam u CG Vijestima biografiju dotičnog i čudi me da niko ne preuzima odgovornost za skrivanje i prikrivanje,da ne kažem pokrivanje! Uz sve to i službenik policije sa njim u sitne sate u autu? Čudna smo mi zemlja.

120 0

ivan

ako zanemarimo da je najzabrinjavajuca cinjenica da je beograd popriste obracuna mafija druge drzave i ako zanemarimo vec uobicajeno stanje da je tanka linija izmedju kriminalaca i policajaca, te da se oni cesto i druze, dosta zabrinjava da je ta policajka dovoljno glupa da sakrije oruzje coveka koji je svakako ubijen, ali posebno da sakrije na takav nacin da njene kolege pronadju.

91 0

Bisenija

zašto saopštenje bacila pištolj u kontejner? Čiji pištolj? Da li ga je bacila pre ubistva? Kada je ušla u auto, pre ili nakon upucavanja? Jel ima kamera? Ona je umešana u ceo dogadjaj. Loše organizovana priča!

32 0

Bezimeni NEPOSLUŠNIK

Ne bi me čudilo da je i on službeno lice.

110 0

Ilke

Kad ćemo shvatiti da je policija najkorumpiranija...?!

76 0

NJEGOVA ESENCIJA

Valjda je policajka trebalo da interveniše ako je već bila na dužnosti a ne da prikriva tragove zločina. Osim ako nije bila lokator. Od koga mi obični građani treba da tražimo zaštitu kukala nam majka.

81 1

LALA

Nikad se vise nije pucalo po ulicama nego u "Vucicevoj Srbiji".

95 1

Sonja Mogorjelo

Jeste u vreme Mire Markovic. Političke neistomišljenike likvidira neko.

56 3

Dr Sem

Koga cuva nasa policija, njih od nas ili nas od njih?!

89 0

Stojan

Opet smrdi na BIU ! ?

82 1

Bot-volonter

"Ubice mog oca"

42 2

Zaklina

To izgleda bio napad na "patrolu"?

61 1

Djidja

Ostavka stefanovica pod hitno .

67 1

Boban

50%policajaca na ovaj ili onaj nacin imaju spregu sa kriminalcima(mala im plata).Interesujee sta doktor kaze o tome.U Novom Sadu Sef policije sada ova godpodja,a sta mislite sta sve rade ? Kada bi samo znali?

72 1

istinoljub

Kako tuzilastvo ekspresno radi. Od slucaja do slucaja. A da li je doktor Nebojsa Izvrsio krivicno delo "ometanja pravde" kada su sklonjeni dokazi sa Savamale i nije vrsen uvidjaj. Kada policija nije ni intervenisala da se pocinioci rusenja i maltretiranja gradjana privedu?

84 2

NIKAKO NE OBJAVLJUJTE MOJE KOMENTARE

Neće je uzbuditi suspenzija. Ona je na platnom spisku kartela, tako da nije finansijski ugrožena

93 0

Zoki

Meni je ova vest hit meseca. Nešto što inače znamo, ali se svaki put iznenadimo. Policajci i kriminalci prijatelji i kumovi. Povezanost, odradjivanje "poslova" i obaveštavanje kriminalaca. I na kraju policajcima čak i kada se dokažu kriminalne radnje ne fali ni dlaka s glave. Kamoli neki zatvor da dobiju i izgube posao. I tako već decenijama. Kako je jadno, tužno i sramotno živeti u ovakvoj zemlji. Vest je paradigma strašnog stanja u društvu, u kome ljudi najviše osećaju - nepravdu. Svuda, na svakom koraku, u svom svakodnevnom životu. Zbog ovakvih loših primera, mnogi ljudi postanu loši, jer im izgleda da se poštenje ne isplati.

86 0

Wtf

Povezane osobe sa nekim mestima i neka lica sa drugim licima... a sva lica na ovaj ili onaj način poznata organima reda...tako da se postavlja pitanje šta tu ima da se povezuje kad su svi manje više povezani... U radno vreme... Pitanje za ministra: Da li se osećate... ''zbunjeno'' u ovom trenutku?

73 0

MIRO

Od ranije poznat policiji kod nas znači da se dotični kriminalac od ranije poznaje, druži i sarađuje sa policajcima!

105 0

Superhik

Policajka poznata policiji!

37 0

Ex Ljubomir

Kavački klan i Škaljarski klan su samo maska, za ozbiljan sukob " službi " Srbije i Crne Gore, oko tako bogatog plena, kao što je trgovina narkoticima !! Setite se Šarića , čovek iz Pljevalja , glavni u..Boliviji.!!

81 0

Crni

Neka mi neko kaze koja je razlika izmedju 90-ih i sada? Trazili ste gledajte!

72 0

Zemunac

Bacila njegov pistolj u kontejner....profi kriminalka uklanja tragove..kadar naprednog i laznog doktora

96 0

Ja sam,otvori

Blam za ministra policije!Ista je mozda bila i prilikom rusenja u Savamaloj..."na duznosti" i jos na stotine a mozda i na hiljade takvih i njoj slicnim policajcima.Kao noko nije znao kakva je ona i njoj slicni u policiji?!Kakve su kontrole i testovi prilikom prijema u policiju a postoje li i tokom sluzbe isti?Postoji li unutrasnja kontrola!?Zar su svi zatajili i niko nista ne radi?

68 0

Ђиђа

погледај текст на Пешчанику о новом закону о полицији, можда ће ти бити јасније. Прети нам Ердоганизација потпуна.

35 0

Bos

umjesto klana i mutavog, sad imamo mutavog na čelu policije.

39 0

Cule Pokorni

Kako je "postena"i korektna nasa policija suze da mi podju.Umesto da su je "zadrzali " u pritvoru,da" propeva"sta sve zna ona na slobodi.Da se krstis i levom i desnom.Ona samo suspendovana.Nisu je slucajno pustili.

68 0

Bos

pustili je za slobodni odstrel

28 0

Sonja

Pitanje je da li je uopšte i ubijen?

28 2

Bata Zava

,,suspendovana"a hapšenje???

52 0

Šarena Laža

Ma slučajno se tu našla!

44 0

Crni

Ovo je da ne poverujes,policajka na duznosti u kolima kriminalca za kojim je raspisana potraga. Nebojisa iz Beograda ili Nebojsa Dr.Stefanovic sta ti radi policija,da li neko te policajce na duznosti kontrolise gde se nalaze da li su na svom reonu ,jos uzela i sklonila pistolj. Sa takvim ministrom i staresinama policije koji se postavljaju po partijskoj liniji nije ni cudo sto imamo takve policajce.Jadni smo mi gradjani sa ovakvom policijom,I dok se policija ne dovede u red i ne uspostavi diciplina u policiji ni mi gradjani necemo se osecati sigurno.Odgovorna policija siguran gradjanin.

72 0

promaja UbiVa

Imam neki osecaj da Nesa iz Beograda sve to zna a mozda I nesto vise.........ko razume

37 0

Pao s Marsa

A, sad razumem! Pa policajka ga je našla na osnovu mere potrage! Treba da bude unapređena u ministarku unutrašnjih poslova, a Neša može da bude novi gradonačelnik ili premijer.

60 1

Jazz

Dokle inicijali ? Dajte ime i prezime ! Sve neki poznati MUP-u...pa jel se porodicno druze, letuju zajedno ?

84 0

Bata Zava

ne može ime sada,trenutno je sami osumnjičena,ali da vlastima odgovara objavili bi i ime,prezime,srednje slovo,čime se deda bavio...

55 1

SEKTOR

Sada inicijali, a na TV prikazivali fotografije dece opozicionara koji su bili na nekim demonsracijama. Martinovic I Risticevic ih donosili u Skupstinu.

32 0

Ležimir

Greota je bilo ne nagraditi takve radnike MUPa sa onih 10.000 dinara. To predano radilo na suzbijanju kriminala i dan i noć.

73 2

Superhik

Prvi put da se policajac nadje u pravo vreme na pravom mestu(zlocina) ,a oni ga jos i suspenduju zbog trivijalnog razloga!Pa naravno da je sakrila pistolj,nece valjda da dozvoli nekim kriminalcima da brljaju po dokaznom matetijalu!

50 1

miliBozecudanevidjenoga

Jedan od malih dokaza da policija saradjuje sa kriminalcima. Ne treba suspenziju, vec u zatvor. Prodala si profesiju, cast I obraz. Nije prvi put I uvek ih vatte kad se prasina slegne. Treba da se napravi sajt I njihova imena javno da se stave.

53 0

Bolesni Avlek

Ambasadorka doktora? Ili predstavnik MUP u organizaciji kojoj je uspokojeni pripadao?

47 0

Losh

Nista novo.

36 0

Dr Stefanovic

Nema razloga za brigu. Zimski san do marta Beograđani...

50 0

Sas

Država i kriminal, ruku pod ruku.

50 0

Dex Ar

Ma nije naša policija takva, sigurno je neki nesporazum!!!

48 0

Kaurin

Policija radi za mafiju ....???????svaka vam čast

55 1

Bata Santos.��...krusevac..

Od 60 metaka...nijedan nije okrznuo policajku..cudno?

62 1

Sojer

"Imao meru potrage?" Pa nagradite kumu-policajku! Uspešno završila "potragu" !

51 0

Bata Zava

Toliko puta očigledna sprega kriminala i policija_Rebić,,Baltić od ranije poznat poznat poznat policiji(a policajka?)"I šta ste po tom pitaju uradili?!

47 0

Darkk

Drugim recima , spoj srpske policije i kriminala!!!

52 0

Kizami

Dokle vise inicijali. Pa kada cete vec jednom javno, imenom i prezimenom, da govorite ko je sta ukrao, proneverio... Dokle vise ti komunisticki termini "zbog i u cilju istrage". Koga vilazete i zamajavate? Ime i prezime, za nju i sve buduce drzavne sluzbenike koje placa ovaj narod, a koji kradu...

61 0

ENIGMA

Sve je isto samo njega nema.Mislim na devedesete (za neobaveštene)!!!!

50 0

Mareks

Meni je ovde veci utisak ovoliko nesposobna “policijska sluzbenica” da omete “pravdu” sa sklanjanjem tog pistolja a razotkrivena nakon 2 dana!?! Proveriti kako se zaposlila, sta je uopste radila, i kakvu je stetu u svom radu dosad mogla napraviti! Visegodisnje zaposljavanje preko veze nazalost, prepotentnost i ubedjenje da im niko nista ne moze, previse osiljava cesto negativno selektovan kadar ove drzave da se bez skrupula “druze” sa “kontroverznim biznismenima”...

68 0

Cana

Da li je to sprega srpske policije sa kriminalom !????

45 0

Bukuaa

Полиција и криминалци!? Кумства су вечна!

58 0

Dragan

Ne ometanje pravde vec saučešništvo u ubistvu.

52 1

Dragan

Ako je to uradila kako je opisano i treba je suspendovati ali tu mora da je jos neko sem nje umesao prste.

43 0

Nebojša drugosaopšteni Od Srbovrela

Ministre Stefanoviću,najmanje u ovom trenutku je da podneseš ostavku.Da ne spominjem u slučaju da imaš ponos i obraz skok sa 100kg olova oko noge sa Brankovog mosta ili pod voz...

52 0

Sadam

Pola MUPa krimosi i narkodileri! E za takvu smo se Srbiju borili...

55 0

Gr

Kada bi sad pocistili policiju, ostao bi samo portir.

63 0

Bebuska

Sjajna nam policija

53 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo