Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Anonimus

Mir, mir, mir niko nije kriv krompir ... KORUPCIJA će odraditi svoje. U Novom Sadu je bio (i još uvek traje) isti slučaj ... načelnica i inspektori koji su savesno radili svoj posao su smenjeni a korumpiranoj inspektorki koja ''pokriva'' trovača i njegovu delatnost je ćerka zaposlena u Arhivu Vojvodine. Postoji osnovana sumnja da je u pitanju isto NN lice uvoznik otrovnih zagađenih hemokalija. BENZEN je u pitanju u Obrenovcu kao i Novom Sadu.

2 0

AntoBot

Hoce li neko iz Ministarstva ekologije da odgovara?

3 0

Goblin

Građani godinama ćute.... OK, provincijalci (čitaj-nisu beograđani), nisu imali pojma... gde je inspekcija? Koliko se inspektori ugradili? Ma, imaju zauzeti inspektori posla, da naplaćuju reket pekarama, šusterima, auto-mehaničarima, obezbeđenju, jadnicima što prodaju voće iz kioska... oni sa zdravom hranom su valjda, najlakša reketuša....a šta bi sa komunalnom policijom? - ti jadnici, nit su policija, nit su komunalna...

11 0

Djokica

Tresla se gora rodio se mis.Nemamo najpre drzavu nemamo vladu nemamo policiju.Da imamo za dva dana bilo bi sve poznato.Ja se samo pitam dokle su granice lazi i afera kojim sns zamajava narod.

13 0

Nena

A Obrenovac je inace jako lep grad, prepun zelenila i parkova, pa mu smeta otpad. Obrenovac je najruzniji grad koji sam u zivotu video. Prljav, sav u betonu, ulice u katastrofalnom stanju.

10 5

Svasta

Kako? Zar vec nije doktor objavio da je to nesto najcrnje sto bi zagadilo zemlju i vodu bar na 100 godina (kao da je tako nesto mogucu posle njihove vladavine)...

11 0

lilit

Bila inspekcija i kod Matijevića, pa ništa "nije" našla, tako će i ovde: otvori se devizni račun inspektoru u Mađarskoj i nikom ništa...

15 0

E, Pa

Za početak imamo li laboratorije za takve analize? Ah da laboratorije koštaju, važno je da su jelke jeftine i da smo okićeni, zato se uvek nađe neka crkavica.

18 0

BIBA

Cekamo jos i koji fantomi su rusili i Savamalu. Sns ima dosta vremena.

20 0

Cule Pokorni

"Slika vredi hiljadu reci",kineska poslovica.Sada je kasno .Hemikalije su u "zemlji".Izvori ce biti zatrovani."Zlocinac"koji je to uradio,nikad nadjen ili kaznjen "uslovno".A ti Srbijo .nestani otrovana."Grozna" Zemlja, u kojoj oni koji nas "jasu",razmisljaju ,kako do nove prevare,zvane ,IZBORI.Sunovrat Srbije je stvarna, APOKALIPSA.Ima li intelektualaca,ima li savesti ili se svodi, na nas nkoliko stotina,na sajtu N1 ?

19 1

Tika

kakav vrhunski komentar......još samo da dodam.....šta uopšte može da iznenadi ovaj jadni,nepismeni narod

11 1

Đinđić

I da se zataškano uloga vlasti u tome, biće okrivljeni žuti.

15 1

Pićuka

Još nije urađena analiza a pisalo se već da je kancerogen i vrlo opasan. Ovde se više ništa nezna. Ko je kriv za lopovluk, šta je štetno po narod, kakve su investicije, ko je kriminalac a ko policajac.

15 1

clan elite

Bice to kao u slucaju Savamale, cekamo vec 20 meseci!!! Zivela Vuciceva Srbija!!

30 2

deda

pitajte Cuckovica on zna!!!

30 1

Grizman

Neko je uzeo pare za to skladištenje ali pošto je blizak vlasti mora da se zataška.

39 1

Sonja Mogorjelo

Prvo utvrditi poreklo, vreme koliko je dugo bilo zakopano, ispitati zemljište i vodu i drugo šta sa otrovom? Gde?

10 1

ivan

Srbija nema kapaciteta da analizira bilo kakav uzorak. Nema opreme, ni znanja ni kadra. Sav kadar je rodbinski i stranacki i prosto ne znaju posao. Njihova svrha je primanje plate iz budzeta.

26 2

Đinđić

sto posto tačno, u MALOJ PLANI kod Prokuplja, fabrika Mladost, sagoreva hiljade tona petrokoksa, a njihova kontrola čiji su i vlasnici u saradnji sa Vladom Srbije i korumpiranim ministrima tvrdi da je sve u granicama dozvoljenog, dok narod u blizini fabrike umire od kancera. Ko je ovde lud, a ko zbunjen.

16 1

Floyd011

Prvo treba uraditi analizu kako pomoći partijskom drugu i zašto se nije obratio višim partijskim organima, a ako jeste onda utvrditi koji zakon to opravdava ili će morati da se zamlaćuje javnost dok se ne umori od teme.

23 1

Toza

Pa za jedno godunu dve,a? Bice valjda nesto..

27 1

59

Ne vise od 3

18 1

Šime

Efikasno, brzo, ekspeditivno? A mi lider broj 1 u regionu. Sve se ne zna a sve se zna! Napred sa neznanjem.

33 1

Predrag

Znači ulaganje u PMF Beogradskog Univerziteta i učila,tj laboratorije,otišla u nečije džepove!?Koliko znam o hemiji,uzme se uzorak,uz razne katlizatore + spektrografe,eventualno još neki drugi instrument,PRONAĐE se da li je otpad toksičan ili ne!?Znači,VUČIĆ manipuliše,NE dozvoljava da saznamo ISTINU!!!???

37 2

Predrag

drugim rečima,kupuju se jelke od 83.000€ BEZBEDNOST uopšte nije važna!

25 1

Predrag

kompletno utvrđivanje šta je u pitanju,traje 34 minuta!!!!!

26 1

Blagoje

Споро је то, јако споро!

24 1

DzaIliBU

Uuu bice tu "lipsi mago do zelene trave". Nikad se to resiti nece.

53 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo