Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Profesor

Bez baze Ryanair-a nema naglog povecanja putnika u buducnosti. Trenutno, max je do 7 miliona i tacka.

1 0

crni domino

Pitali ribolovca koliku ribu je upecao, a ruke mu vezali da ne pokaze rukama. A on, onako vezan, rasiri dlanove i rece: E, ovolike oci je imala riba!... Tako govori i ova Vuciceva statistika kojoj, ama bas nista ne verujem...

7 3

Militin

Poredjenja radi, Chicago O'hera ima Taj prosek na mesecnom nivou ili preko 70miliona godisnje. ATLANTA Taj prosek pravi na dve nedelje.

5 5

ne volim preterivanja

a kakve veze ima koliko ima cikago ili frankfurt ili london? beograd nije uporediv s njima!

8 2

krempite su nekad bile bolje

bilo bi dobro da se poveca broj saltera za pasosku konteolu. kad smo dolazili u decembru redovi su bili nenormalni! restorani i kafici na spratu su renovirani delom namestajem ko u kantini ali na bolja mesta ne moze da se sedne jer se reklamiraju cigarete! sramota! menjacnice su nas odrale po kursu od 112 din za evro. taksisti i dalje salecu ne moze da se izadje napolje. hvala srbijo al vise ovde ne ostavljam ni evro!

21 8

Bogoljub

Kakva je ovo statistika? Pa uspesnost aerodroma se meri po broju poletanja i sletanja aviona a ne koliko je ljudi proslo kroz njega.

14 13

Qwerty

A šta ćemo sa taksama po svakom putniku?

9 2

airJonjo

A da li, dok kritikujete da biste kritikovali, možete da zamislite situaciju u kojoj (neki) aerodrom ima isti ili manji broj poletanja i sletanja (operacija) nego prethodne godine, a od toga zarađuje više novca? I da li znate kako je to izvodljivo? Sav prihod se u avio-biznisu računa.

2 0

Gero TZ

Nećete da saopštite podatak koliko je od tog broja putnika bilo u tranzitu i koliko ih je prevezla Er Srbija. Poslovna tajna, ha ha...

28 10

Bgdbb

Na sajtu aerodroma stoji zbir dolaznih i odlaznih putnika a to znači da se tranzitni putnici - ne broje. Sa njima je ovaj broj još veći.

0 0

baba

...a ko bije po usima grad i vladu da aerodrom prodaju? Najverovatnije je u pitanju privatni interes. Grckoj je nalozeno da privatizuje aerodrome i 20 njih je (kao slucajno) kupio Fraport (frankfurtsli aerodrom) koji danas ubire cisto godisnje 2 milijarde e (bez ikakvih investicija!)

18 5

Krojač

Super je sto ima toliko putnika. Ali Hrvatska ima preko 8 miliona putnika na svim aerodromima. Mi bi imali i vise kad bi naša drzava otvorila Užice i Kraljevo. Cela oblast oko Raške leti iz Prištine, a mogla bi iz Kraljeva.

20 11

Gile

Oni imaju more,bilo bi dobro kada bi AV odradio onaj predlog prike vojvode Tomislava da Dunav preko Morave i Vardara kanalom spoji sa Solunom,a onda potopi taj deo Srbije tako što bi se more ulilo u kanal i došlo u Srbiju! Garantujem dabi onda broj vaučera za letovanje u soostvenoj zemlji skočio na milion,putnika na aerodromu bi bilo duplo više i Bugari bi izašli na 300 000!

22 4

firenca

Ne može se ukupan broj putnika u Hrvatskoj dobiti tako što će se sabrati brojke za sve aerodrome, jer u Hrvatsjoj postoje domaće unutrašnje linije. Putnik na letu Split-Zagreb se broji i na splitskom i na zagrebačkom aerodromu.

14 5

BGD

Roliko putnika prodje za 4 meseca kroz Splitski Aerodrom. Takodje,BGD aerodromi Air Srbija su Odliv deviza iz Srbije.Većinu putnika(preko80%) cine nasi ljudi.

13 15

Princip

Za nedelju dana vest : "Aerodrom Nikola Tesla u minusu, a za njegovu kupovinu zainteresovana kompanija iz.."

29 4

Hd

Ajmo sad hejteri navalite, da nije bilo Er Srbije ni za 10 godina aerodrom ne bi imao ovaj broj putnika...dolazak Etihada je bio odlican potez, dovoljno je procitati ljubomoru na portalima iz bliskog susJedstva i sve je jasno..

9 43

Darko

Ti si aerodrom video samo na slici, ali komentarišeš kako ti je rečeno

23 3

Arigo

vidim Etihadu bas dobro ide i svim njegovim kompanijama medju kojima je i Air Srbija. Air Berlin maltene bankrotirao, alitalija takodje, o airsrbiji necu ni da pricam koliko su u minusu plus vlada srbije daje 70% da bi je zadrzali nekako. Ugivor nikad nije pokazan jer ko zna sta je u njemu pisalo. Svi su pare uzeli samo mi nismo. Bedniji smo od bosne i makedonije...

17 4

Ajde

A zašto ga onda prodaju i mesecima traže neku naivčinu da kupi ili uloži u isti ovaj aerodrom?

7 4

Gero TZ

@ Taj fantastični "uspeh" Er Srbije pokriven je sa 39. miliona € narodnih para koliko oni imadoše gobitak.

22 3

Bogoljub

Samo objasni kakve veze imaju Air serbia i aerodrom?

10 2

Airliner

Ne razumete se u airline business. Air Serbia sa Etihadom je samo pol manipulacija,koja ce,nadamo se jos malo zvanicno trajati. Broj movementa i putnika ukljucujuci tranzite je na vrlo korektnom nivou. Isti ti svi drugi operatori i redovni i lcc i charter uredno placaju svoje troskove za razliku od air srbije. Postoji pozitivna tendencija rasta svakako. Long haul ne. I realnost samo...

14 1

Saigon

ma sve je sjajno, Air Serbia se raspada a aerodrom ide pod koncesiju. Prosto me sramota kako nam dobro ide..

5 1

Iskreni Balkanac

Zato Aleksandar Vučić misli da ga treba prodati što pre. Po njemu i njegovim nalogodavcima sve što valja treba otuđiti od naroda koji je učestvovao u stvaranju istog.

31 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo