Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

VladaR

Od deset izbacenih momaka samo su dva iz Hrvatske, ali svi samo pricaju o njima. Momak sa snimka je iz Sremskih Karlovaca kao i jos dvojica. Ostali su iz novobeogradskih blokova. Povredjeni Grk je bio na kontra strani i povredio je zglob, vidi se kad ga iznose. Zasto novinari malo bolje ne obave svoj posao.

17 1

Predrag

To su službenici SNS-a,i plaćeni su čak i za to slikanje,zar mislite da BIA slučajno pušta ove slike u javnost!?Razmislite,zar nisu blizu izbori u Beogradu!?

24 1

Posmatrac

Ovako treba sa svim huliganima. Objavis kako mizerno izgleda, pretucen i jadan u policijskoj stanici, da mu se ceo svet smeje i da mu vise na pametne padne da pravi nje..a.

27 3

realno

Nemaju oni taj osećaj sramote. Oni su "opaki momci" pa čak i kad izgledaju kao onaj sa ženskim grudima i ćelavi do njega. (na 0:06 ) :) Pod hitno vratiti miliciju i robiju!

21 3

jornalist u mirovini

Kako se saznaje, polovina tih hiluligana su iz Splita kao Delije,a polovina iz Beograda isto "Delije" koji su plaćeni, da izazovu nerede da bi se Partizan kaznio izbacivanjem iz lige i medjunarodnih utakmica!

50 55

Tobias Quantrill

Prosečan grobarski um, friziran by Dulo Vujošević. No, kad ti je Stvor Bogotac, šta očekivati od goblina?

41 48

sasa

jok! marsovci, u dogovoru sa vatikanom, a uz pomoc tajnog teslinog oruzja i haarpa...

93 11

Yeah

Ovaj zaplet odgovara vlastima u obe drzave. Njihova taktika je nacionalizam i da se dize tenzija. Ovi momci i neki od onih na jugu/severu su samo orudje za to

88 2

011 Директно из Магле

uvek bilo i bice. Armije pune su tribine

9 1

Lefty

A koliko ima uhapšenih navijača partizana koji su ih pretukli? Nijedan? Vrlo interesantno! Niko čak ni ne pita kako je to moguće

117 18

SrceRukeLopata

pa ko je izazvao tucu? sta je trebalo, da im daju cvece?

23 43

spin

Stalno se vrti prica o sestorici hrvatskih huligana a u jezivom haosu ucestvovalo najmanje 500 ! Jasno je da ovde ima dobrih i losih kriminalaca, huligana , nasih i njihovih! Nema dileme da medju tom ruljom ima puno saradnika i prijatelja aktuelne vlasti, koji su joj pomagali i pomazu u izbornim procesima i drugim radnjama gde treba malo sile primeniti a za to su najbolji “nabildovani celavci”! Naravno tu su i biznis varijante sa zestokim momcima pa onda kad sve to imamo u vidu kako onda prijatelje povlaciti po novinama u vezi ovako odvratnog i skandaloznog dogadjaja!!!???

121 4

AB

Borba za trziste, bila je pojacana i sa severne strane obucenih u jakne sa belom trakom.

44 8

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo