Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mosha

Tolika briga za zdravlje nacije a propadanje,kradje,pad morala,sund i kic gde god zagrebes..trulo.To prosto budi sumnju.Ne pripadam nikakvom lobiju za anti-vakcinaciju ili slicno..ali kazem...zdrav razum mi govori da ovde nesto debelo SMRDI.

12 5

Ajd Sad

Odgajih dvoje dece, evo i četvoro unučića rastu, nisam se susretala sa tim problemima sa streptokama u mom potomstvu, pa me interesuje koliko je sad opravdano vakcinisati decu i koliko su učestali problemi od tog obolenja. Ni u okruženju nisam primetila da su prijatelji, poznanici ili rođaci imali nekih problema.

7 5

sompompirovic

Moje starije dete je dobilo tri uzastopne upale usiju u razmaku od 2,5 meseca izazvane pneumokok bakterijom (to nije strptokok). Nakon toga je dobio vakcinu i vise nikad nije imao upalu. To je prilicno opasna bakterija, koju svako od nas ima u nosu ali mala deca mogu imati ozbiljne posledice od nje.

7 3

Mile Ronhil

Banda.Sad ce propaganda i koliko njih je umrlo jer se nije vakcinisalo.Jer neko primetio kako im je cudno stalo do zdravlja naroda?Morbile su najgora bolest ikada,kakva bre kuga...i tako to ...a ne objavljuje se niti se pise koliko ljudi i dece umre od kancera,leukemije i sta nam je ciniti.Nema brige za pacijenta osim ako im ne uletis neku hiljadarku..mozes da crknes ako nemas. Providno i zlonamerno.

22 10

Vojislav

siguran sam da možeš pronaći informacije o obolevanju i umiranju od leukemija i kancera ako te interesuje, razlika je što ta oboljenja nažalost ne možeš da preveniraš (sprečiš), pneumokok i morbile možeš. Manje bolesnih znači i manje troškova za zdravstvene usluge, nisam siguran prema kojoj logici onda zdravstvo hoće da se obogati na nama sprečavajući nas da se razbolimo.

5 6

E, Pa

@vojislave, nije problem da nađemo podatke o tim bolestima, znamo ih, poražavajući su,Mile je hteo da kaže, makar ja tako svatih, da su to pravi problemi sa kojim zdravstvo treba da se uhvati u koštac, a ne o benignim stvarima,vakcinacijama protiv svega i svačega, na kraju će nam uništiti imunitet, nije loše nešto i preboleti.

5 3

Šumadinac SP

Opa još 10-20%. I obavezno pretnje da se vakcinišu deca da bi se uzeo procenat.

18 11

Lili

Jel bolje to ili da jedno dete umre od pneumokoka?

4 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo