Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

GAGI,

Ja sam bosanski pravoslavac i nisam napustio Sarajevo u toku rata vec tek '97, jer su mi djeca bila vani. I sada dolazim u moj grad I to vrlo cesto. Ja tebi postavljam jedno pitanje I da trazis odgovor kod Krajisnika I njemu slicnim iz onoga vremena a to je: Pitaj njih ko je protjerao one za koje ti kazes da ih je protjerao Alija I tada ces dobiti pravi odgovor.

7 1

Poca

Pa velike sile tako i opstaju,a mali narodi se pecaju na jeftine mamce.Ponizan čovek nije srećan čovek.

15 1

Dr Milojko

Vrlo je jasna Koraksićeva (Coraxova) karikatura: na livadi sedi Emir Nemanja i muze u kofu ......, ali ne kravu koja pase pored; muze iz "vimena" na dnu džaka, koji drži av, a na kome piše: BUDŽET SRBIJE.

61 16

Miloš

@promaja ubiVa: takve srbe kao što si ti smo zarobljavali zajedni sa mudzahedinima, jadan si ti.Zar vam nije jasno da komentari sa srpskim potpisima nisu njihovi ne bi imali efekat kada bi se Milica potpisala pravim imenom - Azra ili tamo neki Ferhan, Alija,Naser i td.Koji bi pravi srbin pljuvao Kisturicu ??

38 56

ТЕМЕЉИ

Милоше наивни брате, нису непријатељи људи друге вере или нације ако не негирају право Србима да буду православци , него су непријтељи они људи који негирају НАЦИОНАЛНИ и ВЕРСКО , као некада комунисти (Стаљин, Тито, Фидел Кастро, Че Гевара, Мао Це тунг,...) а данас интернационалисти, левичари и други странци које велича Кустурица кроз своје филмове , музику, политичко ангажовање,.. Када Кустурица буде величао Србе који су поствили ТЕМЕЉЕ српске државе, нације, вере, културе,...онда ће бити прави Србин....

28 7

promaja ubiVa

Nista nisi shvatio , nista razumeo a ja da ti objasnjavam stvarno ne zelim. Evo da ti bude lakse , nisam Srbin , nisam vernik , nisam pravoslavac , sve ono sto ti jesi ja nisam jer stvarno zelim da se razlikujem od tebe.

12 12

Ludilo Mozga

Mogao bi da se napravi odličan film o razvojnom putu g-dina Emira (Nemanje) Kusturice, kao paradigma onoga šta nam se desilo na ovim prostorima.

43 7

Milica

Kusturicu neko treba da obavesti da je Rusija bila i odtala imperijalna sila, pa je u istoj kategoriji sa onima na Zapadu koje on kritikuje. Pa ko je kolonizovao pola Centralne Azije? Ko je posle pod okriljem komunizma to isti pokusao i u Istocnoj EU? Ovaj Kustin panslavizam je potrosena roba iz 19. veka.., Bolje da cuti, cim prohovori otkriva svoje mracne coskove...

64 13

Miloš

Ko si ti da držiš pridike ovom pametnom čoveku.Smešna si i jadna, kada bih samo znala koliko si galaksija ispod njega-reč nikada progovorila nebih !!!

8 66

Normalna osoba

bravo za komentar, ovo Kusturicino ulizujuce rusofilstvo je mucno za normalne, mislece ljude. Toliko prenebregavanje večnih teritorijalnih i ostvarenih aspiracija Rusije i SSSR-a baca, nažalost, senku na iskreno razmišljanje Emira Kusturice i samo potvrdjuje koliko je Rusiji bitno prisustvo u Srbiji, a Kusturici budžetska sredstva.

2 0

Aleksa

Nesretniče o čemu to pričaš. Tvoj neokomunizam je providan, sad volis Ruse i zagovaraš propast i bedu. Toliko sam voleo tvoja prva filmska ostvarenja, a sad ne zaslužuješ ni ono smeće od PIN** da uredjuješ.

78 12

Mula Jusuf

Dajte bre braćo muslimani, šta nam je skrivio Kusturica. On je gospodin i potvrdjeni umetnik. Pa i mi ostali muslimani iz Bosne smo slični njemu. On je naš brat, koji je samo rešio da se vrati veri i naciji pradedovskoj iz koje je na silu proteran od strane azijatskog prokletstva, koje je preplavilo Evropu u jednom povijesnom periodu, odnosno Turaka. I sada ga mrzimo zato što je rekao ono što svi mi znamo? Nerazumno i glupo do kraja. 90% nas muslimana će ga pljuniti dok će isti procenat slaviti onog Divljaka koji je izdao svoj narod?! Sramota i licemerno do kraja.

12 39

DAREDEVIL

беда чемер и јад... Slažem se sa komentarom, stvarno da to Kusturica kaže o Abdulahu, govori o njemu koliko je bedan... Režimski reditelj, prvo se dodvoravao Miloševiću, pa Koštunici, pa sad Vučiću... Iako mi se dopadaju 2 njegova filma "Sjećaš li se Doli Bel" i "Otac na službenom putu", ovakvim izjavama i to što podržava ove na vlasti, mislim da Kusturica nije kvalitetan kao čovek.... Kao ni Nele Karjlić... Ista ekipa...

64 15

Rio

Bravo za komentar. Samo da dodam, on vise i ne radi filmove, festivali ga ne zovu, tako da ima vremena za sve druge aktivnosti pod skutima rezima. Procitan je !

41 9

Tamna strana

Polako propaganda 90tih pada... svaki narod ima puno toga da se stidi u 90tim, samo neki shvataju i stide se, a neki misle da su pobedili

36 8

беда чемер и јад

"ne bi dolazio kod mene po 'pet glava' da popravi vid" - врло бедан ј јадан коментар. Ако си помогао онда си помогао себе ради и њега ради, а не да то користиш да би га понизио. Страшно бедно.

53 13

Duška

Dok se neke zemlje bave naukom, medicinom, svemirskim programom i razvojem uopšte, mi imamo ove govornike, Emir veliki srbin, režiser koji živi na vrhu planine, priča glagoljicom o nebitnim stvarima, neki rusi, neki sloveni, neke kraljevine, carstva i vitezovi. I tako...

68 22

Profesor

Historia est magistra vitae !!

24 4

Duška

Profesore, iz istorije se izvlače pouke, ali ne treba da se živi u njoj. To smo valjda naučili iz sopstvene istorije. Večno zaostali balkan.

33 4

Gizmo

Prisilio sam se da pročitam. Ne mogu da povežem njega kao umetnika i njega kao političko biće. Odakle toliko gneva i mržnje?

60 18

Ravnopravne slovenske kraljevine

Emir Nemanja misli da je za svetsku kulturu najbolje da on bude savetnik novog ruskog Cara koji bi objedinio sve Slovene , ali ne zna da svaka carevina ima više naroda i vera , i da je zbog toga sklona raspadanju (npr. Rimsko carstvo, Ruska carevina, Carevina Dušana Silnog, Kraljevina SHS,) zato je najbolje da svaki slovenski narod ima svoju KRALjEVINU (jedna vera i jedan narod većinski) , i da se one udruže u SAVEZ ravnopravnih slovenskih kraljevina..

67 14

Kostica

Teoretski ta ideja ima smisla, ali shvataš li koliko je to neizvodljivo u praksi? Najveća će uvek želeti da dominira, da bude hegemon. Tako da si na kraju na istom.

0 2

milos

....ali rusi da stave prst na obalu dunava...... hahahahahaha kakav sibicar

54 18

Zemunac

Isprica nama Emir lepu pricu prvog dana nove godine i tako se zapljunuo i na budzet za ovu 2018tu...obican placenik koji isisava za sve pare ovaj narod....i kako mu napreduje firma lotra...lepo aaa?

84 23

D61

A tebi se svidelo...

38 10

Nesa1.

Počinjem svako jutro sa vestima odavde, ali godinu sa Kustom baš baš nije bilo nužno

87 16

pane

Genijalni Kusta, nikoga ne ostavlja ravnodušnog, čak se i gomila botova aktivirala da ospore ono što je neosporno. A to je činjenica da su Srbi ''počišćeni'' iz Sarajeva, da se više nikad tamo ne vratimo.

38 64

Šiško Menčetić

Kao i oni iz Srebrenice,da se nikad više ne vrate. Dokle više smrti, brate moj Pane?

26 12

promaja ubiVa

Od sramote da se vise nikada tamo ne vratimo , prikladnije je reci. A vi razmislite zasto? InaceSrbin sam ali nisam necovek.

30 16

Mitropolit Jovan

@ Promaja ubiVa: Možda Vi imate razloga da se stidite i ako je tako, to je prvi korak ka Vašem povratku u normalu ali, većina Srba, koji su krvavo platili svoju slobodu ne misli tako. Srbin jeste, možda niste "nečovek" ali to treba drugi da kažu ali, jeste jedan težak nesrećnik. Lako je tudjim k....m i gloginje mlatiti. Verovatno Vam niko nije nastradao niti bio silovan od muslimanskih "multietničkih" odreda, pa onda ovako "hladno akademski" drvite na ovim forumima.

16 17

Ludilo Mozga

Svaki narod u BiH vidi samo svoje žrtve, a zatvara oči pred sopstvenim zločinima, i zločince iz svojih redova uzdiže u junake. Nije nama niko spolja kriv za ovu nesreću što nas je zadesila, sami smo je prizvali. Vaš komentar je najbolji dokaz.

14 7

PINOKIO

Kusta i dalje vrti kuglicu i tri šibice i dobro mu ide. Publika u transu se trudi da pogodi gde je magična kuglica a kibiceri sa strane mudrim sugestijama pomažu. A "PET GLAVA" konstantno Kusti u budzet ide. Onda naidje murija i svi se razbeže a Kusta znalački JEDNU GLAVU stavlja gde treba i igra se nastavlja dalje. Dobru priču i brze ruke ima. Ostalo je "publika"

78 15

igor

bravo....odlican komentar.

13 4

Miroslav

Da, mi inace nismo krivi, uvek smo zeleli prijateljstvo sa zapadnim silama, da budemo ravnopravni ucesnik EU, gde geografski pripadamo. I to sto volimo diktatore, cizmu, sto volimo ds kontriramo. I za to su nam krive zapadne sile, nema sta.

76 13

Andrija

Uz duzno postovanje neke umetnicke zaostavstine,jeste malo i maler zapoceti sa njim 2018.Kusta uistinu ima ozbiljan unutrasnji nemir te priznajem da sam ovo jutro sebi dao sadomazohizam....

62 12

Dr.Bob

Kusturica je vecim delom u pravu.Jos od zavrsetka drugog svetskog rata traje takozvana Dalesova doktrina.Alen Dales,tadasnji sef CIA isticao se u mrznji prema Slovenima posebno prema Rusima.Glavni cilj je bio je da se svi istocni i drugi Sloveni potpuno inkorporiraju u americke interese i sistem vrednosti.Danas smo svedoci ostvarenja tih procesa.

22 74

Kostica

Isticao se u mržnji prema Slovenima, posebno prema Rusima? Pobogu, doktore, pa bio je direktor CIA usred hladnog rata! Nije baš da znam čoveka, ali mislim da mu je takav stav prema Rusima (SSSR) bio u opisu radnog mesta. E, sad, to što mi sve shvatamo emotivno, što mislimo da je politika stvar ljubavi ili mržnje, što smo krajnje neracionalni u pitanjima gde je potrebna suva racionalnost, i dovelo nas je dovde gde smo sada.

2 0

Petar

Teške li su istine kad se veliki prijatelji razilaze i onda dolazi do jako jako teških optuzbi koje mogu da uruše autoritet svakoj ličnosti.U ovom slučaju neka čitaoci presude a ja mu presidjujem minusom jer njemu kusti ne treba vučic ali vučicu treba kusta.Uporedjivati njihov doprinos ovom narodu je nemoguce.Vučic nas je u crno zavio!!!!!

56 8

Veljko

Poštovanom Emiru bih poručio da njegove ideje su ništa drugo nego razmišljanja jednog uspešnog reditelja koji može samo da napravi dobar film. Sto se tiče života, zamolio bih da pusti ovaj napaćeni narod da se razvija u smeru NATO, Amerike i svega ostalog naprednog na svetu. Treba prestati sa trovanjem i tom zaluđenošcu Rusijom.

72 19

promaja ubiVa

Odavno on ne moze da napravi dobar film ali zna da naplati lazni patriotizam , zbog toga sve ovo.

37 8

Podmatrac BB

Zadivljuje neodoljiva potreba Drugosrbijanaca da se gazenjem ovog covjeka dodvore propaloj ideji jugoslovenstva. Kako ih lako profesor istjera na cistac. Autodestrukcija je kod nas dovedena do savrsenstva.

23 59

Evita

a talenat, znanje i uspeh se ne prastaju. Neverovatno.

17 32

Jedan Od

Ijao, gde ovog fake intelektualca i baksuza da pročitam kao prvu vest u 2018...

78 26

Rade

"Da je neko od Sarajeva hteo da napravi multietnički grad, mogao je i u ratnom vihoru da zadrži Srbe i da ponudi rešenje..." , e moj Nemanja (trenutno je Nemanja) da je neko u Sarajevu hteo da zadrzi Srbe ne bi besomucno i kukavicki bombardovao i ubijao civile decu, zene i starce sa sigurne distance 5 godina. Nema sta licemerno, svaka cast!

87 30

Ranko

mora da si ti vidjeo Sarajevo samo na karti , koje crno bombardovanje sa brda ...? Da si bio na srpskim djelovima Sarajeva shvatio bi istinu ..., a savjetovao bih ti da malo izađeš iz mraka laži i propagande ...

18 35

Ana

Mi smo u ratu bili u Sarajevu.Otišli smo poslije Dejtona...u miru.Momčilo Krajišnik nam je rekao ko ostane izdajnik je i imat će posledice.Slutili smo šta se desilo u Srebrenici jer je vojska pričala a Krajišnik nam je rekao da će se muslimani osvetiti.Bojali smo se....rekao je nosite sve....fabrike....Pretis....čak i saobraćajne znakove....i nas 150 000 je krenulo.Niko nas oterao nije osim naših...... To vam je prava istina narode.

25 9

Kostica

@ ana Eh, da je Krajisnik samo rekao, nego su došli kamioni i vojnici su utovarivali i ko je hteo da ide i ko nije. Za noć su ispražnjenja čitava naselja. Mnogi su možda imali razlog da beže ili su hteli da odu. Mnogi i nisu, ali su morali.

3 0

Keep light

Ne mogu da shvatim samo jednu stvar da se čovek sa takvim referencama stavi samo na jednu stranu. Sećam se šta je pričao čovek sa takvim intelektualnim kapacitetom; veliča Putina ili kaže da je Gavrilo Princip heroj, dečak ili mladić koji je ubio trudnu ženu. Kritika Zapada i Amerike je uredu ukoliko niste jednostrani. Svojevremeno je Breht stao na stranu komunističkog režima u Istočnoj Nemačkoj. Drugim rečima i najveći umetnici mogu da se prodaju za pare.

83 22

VANSTE

Kusturica Emir mora da malo, malo opravdava svoj povlašćeni položaj u Srbiji, gde je zarad tih povremenih pljuvanja po Bosni i bošnjačkom narodu, ili pojedincima koji pripadaju tom narodu, čiji je i on predstavnik, pa ma de iuzjašnjavao kao marsovac, u Srbiji gde je na reč, koja je prijala uhu vlastodržaca svih boja, dobio sve što je tražio: Mokru goru u privatno vlasništvo, Festival "Kustendotf" i što je najvažnije stalnu stavku u Budžetu Srbije, za finansiranje tih svojih "PROJEKATA". Čovek sa takim "renomeom", hvali se , razmeće, kako je piscu scenarija filmova kojim je postao "slavan" pozajmio (?) Ne znam ni ja koliko. To valjda treba da ide u prilog omalovažavanja ovog čoveka, koji se drznuo da dođe u Bgd, a više govori o samom Kusturici. Šta reći o čoveku koji onaj eksces u Srebrenici, kada je na AV bačeno nekoliko kamenica, kvalifikuje kao POKUŠAJ ATENTATA??? PRETERANO, šta drugo reći. Ali EMIR mora da opravda stavku u Budžetu.

81 20

Svi Mi

ako je turcin krvav do lakata,poturica mora do ramena...

50 16

Milena

a tek posrbice.....

4 0

Decoooo

Uvek je bio I ostao VELIKI EMIR KUSTURICA !!!

22 74

pprvi dan skole u svedskoj

Ko postane pravoslavac u pedesetoj godini taj mora da se dokazuje cak i kad se zove Nemanja!

65 15

Bele noći u Hamerfestu

Nesrećni Kusturica, mora da se vraća izgubljenim stopama predaka, koji su u svojoj pedesetoj postajali muslimani da ne bi plaćali porez Otomanskom carstvu. Kao nekad poturice, Kusturica prolazi ritual očišćenja od prethodnog života. Šteta, jer su obe tradicije vredne čuvanja. Bez znanja o istoriji i njenog uvažavanja, istorija će se ponavljati.

34 10

Ranko

Kao rođeni sarajlija mogu da potvrdim i potpišem svaku tvoju rijec Kusta ! Oduševljen sam tvojim načinom postavljanja stvari na svoje mjesto , isticanjem istine koja pali svjetlo u njihovoj mračnoj laži u koju sami sebe uvjeravaju već četvrtinu vijeka ...Bojim se da će oni sami ubiti Bosnu “ svojom pretjeranom ljubavlju “ ,za pocetak im savjetujem da je vole koliko i mi Srbi ... A savjet im daje jedan od mnogih koji je “ probao njihovu demokratiju “ u kasarni Viktor Bubanj ! Sto se tiče Sidrana jedan pametan covjek reče :” Njegov svijet je mali , a strah veliki “. Kakav divan opis karaktera legendo , hvala ti sto si TI - TI , hvala ti za sve sto si do sada uradio , izgradio , rekao !

38 83

Dušan

Kao neko ko je posle rata živeo u Sarajevu mislim da je gospodin Kusturica 'dno'. U svakom pogledu...gubitnik, bez duše i emocija.

42 14

SD

Da li ste botovi ili ne ne znam, ali vas molim da prestanete da pljujete ovog coveka ako vec nemate konkretne dokaze za ono sto pricate , Kusturicom se nasa zemlja treba da ponosi a daleko od toga da kaze i jednu ruznu rec

47 81

nikola r

a jesi ti bot ili si portparol nase zemlje pa mozes da tvrdis da se nasa zemlja ponosi kusturicom? udbas je bio i ostao, koga briga za ove gluposti koje prica, narodu je dosta ovih sto su hrabri pa kad zagusti odu na svoje imanje da puse tompus i piju viski, licemerno i odvratno

10 2

Boško

U momentu kad si bio na bini s Koštunicom puno Beograđana je upadalo i lomilo stakla prodavnica. Zašto baš tada se javi taj sindrom "razjedinjenja".

73 11

Neka žena

Kusta je jedna pametnica.Briljantan!

26 76

Čiča Miloje

U mnogo čemu se slažem , ali kad smo kod kulture, dragi Kusto, nisu nam Austrijanci odredili 1 odsto, ili tako nekako iz budžeta za kulturu! I još nešto , najveći "razjedinitelji" naroda bili su grabljivi srpski vlastodršci, diktatori. Upravo pred nosom ti je primer srpskog predsednika koji pljuje sve koji se u državi ne slažu sa njim i spreman je na sve da zadrži vlast čak i po cenu gradjanskog rata! " Mlad" si Srbin Kusto dragi, zato ti je promaklo da smo mi sami sebi najveći neprijatelji, još od Dušanovog carstva...

89 10

Kostica

E, vala, čiča, bravo ti ga! Mlad si Srbin, hahaha!

1 1

ja

Šta je sa ovim čovekom? Nemati dlake na jeziku je znak nervoze, psihoze... Kakvih bre glava? Jesi pomogao čoveku ili nisi? Kao širok mnogo al' ipak da sve kaže. Kao poznaje super istoriju a oseća se da je njegova verzija. Kao izražavanje umno a tu i tamo poneka reč je čista izmišljotina kao npr. racionalističke civilizacije, kao...

60 23

Bojan

Procitah tekst i pomislim koliko je Kusta u pravu. Onda procitam komentar @App i skapiram da je i on u pravu...

25 10

gogo

Vazno je da si ti slao mirovne poruke...

58 9

5 glava po 5 glava

Ajde da se malo odmorimo od vas bosanaca: sidrana, kustirice, colica, bregovica ... U jednom trenutku ste bili pajtasi, u drugom ljuti neprijatelji, a nas niko ne pita sta bi smo mi radilie. Ajte u tunguziju zemlju cuda, te tamo fascinirajte svoje kre*enske idole, a nas ostavite na miru da slusamo rock and roll bez vaseg zadaha.

59 11

Zeroonze

Ovo sa pet glava je stvarno sramno!

50 14

istina

Nije to bas tako Kusta,nisu krive samo strane sile vec i unutrasnje neslaganje oko podele plena.Niko ne bi mogao rasturiti Jugoslaviju da nije iznutra bila crvljiva,ta vasa ideologija je netacna.Po vasem su drugi krivi za stanje u vasem dvoristu,uvek su neki drugi krivi,pogledati istini u oci ne bi bilo na odmetu.Srbija je napravila najvecu gresku sto se nije na vreme okrenula zapadu i pristupila EU,a imala je sansu,danas bi sve izgledalo drugacije,da ne pominjem zrtve tog uzasnog i zlocinackog rata,bede i nepravde koja je zavladala,a prevaranti uzeli vlast i dan danas uzivaju.Jugoslavija je ne samo trebala vec je i u interesu svih naroda koji su u njoj ziveli i opstati,samo da se dogovorila i da nije bilo jednostranih pretenzija na osnovi nas ima vise,mi smo jaci,mi imamo sve u svojim rukama,mi imamo prava da odlucujemo u ime svih drugih,to tako nije bilo pravedno.Samo se vi vracajte u proslost,tako nikada nec biti srecnije buducnosti.Jugoslavija je kao celina imala tezinu,sada ovako rasparcani su svi lak plen i nemocni.Sretna nova godina redakciji N1 i svima koji su za pravdu i srecniju buducnost.

55 3

Miki

Kusturica kao i uvek, u centar. Bravo!

20 76

Srbifornikacija.

A ti si sejao podršku SNS-u,za debelu lovu,bolje ćuti,da ja ne počnem da pričam....

85 18

Hogar

..a Vi ste Gdine "New Primitives" zadovoljno trljali ruke dok je trajalo "razjedinjavanje",.. no, nakon par godina naprasno ste odlucili priklonti se jatu koje najbolje placa za neistine i primitivizam koji ste fabrikovali u Vasim filmskim ostvarenjima..Bedno!..

61 19

Rango

Moglo je to i kraće “Drugi su krivi”.

60 11

Samir

Šta li ovo ovaj (ne)čovjek bunca? On,jadnik,nije spreman da jednom riječju osudi jefini genocid u Evropi posle drugog svjetskog rata u toj Srebrenici,a priča o nekakvom pokušaju ubistva Vučića u toj Srebrrnici. Pa da su htjeli ubiti Vučića...onih 50.000 ljudi ga je mogla ubiti kako hoce,i lupanjem čvagera u glavu...a kamo li čim drugim. No...čovjek koji konstantno želi pričati o nekakvim vrijednostima,kulturi,uzdizanju naroda...nije spreman jednom riječju osuditi genocid nad narodom kojem je nekad i on slijepac pripadao. I šta onda reći o tom (ne)čovkeku? Lijepo kednom reče ona Vesna Pešić....ma šta Kusturica Emir ima bre sa Kosovom....Slijepac nad slijepcima,kedna potpuna moralna nakaza i prašina od čovjeka. Nula.

72 32

Carevine su sklone raspadu

Krive su svetske sile, ali i želja ruskih kraljeva da budu CAREVI , a svaka Carevina ima više naroda i vera , pa je sklona raspadanju (npr. Kraljevina Južnih Slovena, ili Carevina Dušana Silnog, ), zato je najbolje da svaki slovenski narod ima svoju Kraljevinu, a da se udruže u SAVEZ ravnopravnih Kraljevina..

28 3

Profesor

Bavi se onim sto znas a ne politikom jer tu si totalni amater. Nista ne radis bez sopstvenog interesa. Za izgradnju Kamengrada ogulio si onu srpsku raju sto nema ni 5 KM dnevno a ti vecinski vlasnik. Promenio veru za veceru sve zbog para to je Kusturica.

70 13

App

"Sejale sindrom razjedinjavanja među Slovenima". Zato su u okviru EU ujedinile SLovake, Cehe, Poljake, Slovence, Hrvate... A ko je ostao izvan? Ili smo mozda samo mi i Rusi Sloveni?

189 32

Forestlander

"U okviru EU..." to i jeste stvar. Treba da budemo ujedinjeni kulturoloski i ljudski i da se podrzavamo. Ne treba tu nikakva zajednica. Pa bili smo ujedinjeni i pod Habzburzima, pa su svi pokusavali da se odvoje od tog carstva.

6 19

Beogradjanin

Ko te ne zna, skupo bi te platio !!!

190 48

Bajato

Koliko godina treba da prođe da priznamo šta se zaista desilo...

115 29

Pićuka

Velike sile se bore za svoje interese, kao što se i ti boriš. Nisi ti tako naivan.

188 40

Prcko Palilulac

Mnogo bolnih i tačnih konstatacija!

67 133

Blagoje

kaligula,cezar,...su krivi za losu karmu srba ili vlastiti los izbor (vodja)puta(konfrotacija sa svima po svaku cenu,kao danas kim kada mu kina,rusija lupaju sankcije)

120 30

dr feelhood

"Nismo mi krivi, sve je zapad zakuvao"... reče balkanac i baci smeće kroz prozor.

227 34

Gero TZ

@ Da, da, ali ga je bacio u svoje dvorište.

38 14

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo