Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Goran

Živa i zdrava nam bila! Ovakve gromade treba pratiti i poštovati!

11 0

Aja Vasil

Draga Milena, ne tuguj za Dubrovnikom, to više nije Dubrovnik naših vremena! To je turistička industrija od koje se ne vidi kamen na Stradunu a kamoli fasada od hordi beslovesnih hodača s kruzera i tezgi s besmislenim suvernirima... nemoj ići u Dubrovnik, pamti ga onakvog kakav je bio tada kada smo ga voleli i čuvali i uživali u njemu. Dubrovčani su se povukli i sakrili od najezde užasa, neka su druga vremena nastala, grad je nestao...

10 0

Siki

Tako mi je zao sto nikada nisam mogao da dodjem do karata za Harold i Mod.Vredelo je gledati takvu Divu

8 0

Pera

Po tome ko vlada vidi se koliko je ovaj narod "zatucan" . Mora se Srbija podeliti kao Sudan.Ne na južnu i severnu nego na pametne i one što gledaju pink.

24 0

Гонзила

Moj duboki naklon dami

33 0

Davor

Gospođa je najveća među velikim glumicama, ona je ispisala umjetničku povijest Jugoslavije i Srbije, ona je naše bogatstvo, kuturološko, glumačko i povijesno. Ona je nešto najljepše što se dogodilo u filmskoj umjetnosti ovih prostora. Da je sve to napravila u Americi bila bi slavljena do nebesa.. ovako na ovim prostorima gdje ne volimo ništa dobro i ništa svoje, Milena je tamo gdje trenutno postoji. Ipak postoje ljudi koji vole Milenu i poštuju ono što je napravila u umjetnosti. Jer ona je veličanstvena umjetnica.

48 2

Nemke

Predivna gospodjo i zeno, hvala vam za sve sto ste uradili i jos uvek radite za kulturu u ovoj napacenoj zemlji u kojoj vladaju stvorenja kojima je sve bitnije od kulture. Zelim Vam mnogo zdravlja i srece u Novoj godini i da nas pocastite sa jos mnogo mnogo filmova.

39 0

Istina

Treba da budemo zahvalni sto smo uopšte imali ovakve ljude jer se to neće ponoviti ni u sledećih pola veka

48 0

Kako vam nije jasno?

Otkud problem za promivisanje pravih vrednosti, otkud vladaju “neznanje”( perfidnost, prevara) površnost i javašluk? Pa vrlo jasno, za dobre stvari i boljitak su potrebni oni bolji i sto vise vrede, a ovde vladaju i prolaze u skoro svakom segmentu i od najnizih mesta oni lošiji! I znaju da ce biti zbacheni i procesuirani ako zavladaju red i vrednosni sistem! Nikad ovde nece biti bolje, samo gore za većinu. Oni ce se svojski i gnusno truditi da ostanu, a mi ostalo komentarisemo i trpimo.

34 0

acko

..Puriša Djordjević je naš Ingmar Bergman..

29 2

Mirće

..a'Milena kao Liv Ulman..

8 0

Sosa i Lala

Nije mi jasno zašto toliki minusi za ove dve VELIČINE

36 0

Sosa i Lala

Svako poštovanje za gospodju Milenu i gospodina Dragana 👫.

52 0

Steka666

Veliko poštovanje za vas Milena i vašeg pokojnog supruga Dragana! Nažalost,rodili ste u pogrešno vreme i gradili svoje divne karijere takođe u pogešnoj zemlji koja nikad nije znala da se ljudski oduži takvim velikanima sličnim vama.👍❤️😘🌺🌞

99 12

Fizicar

ne znam da li su imali nacionalne penzije, a ako nisu velika nepravda, jer te penzije imaju neki estradni pevaci, rok pevaci, tekvondisti I paratekvondisti, dzudisti....

70 3

Postovanje

Amin!

47 3

Rada

Naša diva i srpski ponos. Želim joj sve najbolje u 2018. godini i da nastavi sa novim ulogama i da je služi zdravlje❤

81 1

Gaga

Jedinstvena Milena!

77 1

Larisa

Hvala Vam što postojite!

72 6

Milena

Milena kao osvedočena gospođa i sjajna u svojoj profesije je morala da sa Draganom istim takvim dođe pod udar tabloida u službi ove vlasti jer su oni u sistemu vrednosti koje je ova vlast poništila.

92 1

Djordje

Nema leka za tabloide dok njihovi vlasnici šuruju sa vlastima. Ogromna lova se okreće zbog malograđanštine.

87 1

Petar I

Živa i zdrava dugo nam bila. Siguran sam, biće još dobrih uloga.

83 1

kgb sou

Kako covek posle godina i godina aktivnog zivota kad ni ne pomislja o padu energije ipak predje odredjenu liniju posle koje je zivot u svom zalasku.

18 51

GD

Imala sam tu srecu da provedem 15-ak minuta sa gospodom Milenom , predivan covek , predivna glumica

103 3

A S T E R I K S &

Veliko poštovanje i hvala Vam za sve ove decenije !!!

122 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo