Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

GS

Predlažem nekom novinaru da ode I obidje ovu “divlju” gradjevinu, laboratoriju, da je slika i uporedi sa dobijenim iznosima novca od EU! To je takva sramota i optužba i užas tako da nam izgleda i sleduje ovo mleko sa afla toksinom i to na neodredjeno vreme.

0 0

Staufenberg

Takva laboratorija je preko potrebna u ovoj banana-prčvarnici i to ne samo za hranu,nego za sve što se proizvodi,uvozi i prodaje!Ovaj Narod mora da zna šta jede,pije,oblači ali (uvek ima ono ali),poznavajući Naš mentalitet i rodbinsko-kumovsko-stranačko-mafijaške veze,još dugo ćemo konzumirati otrove!

1 0

ja Srbijanac

Zasto se komentari nacesce pisu u trecem licu? Trabamo biti iskreni i pisati u prvom licu mnozine. Problem smo mi Srbi a nasi politicari i funkcioneri su samo proizvod nase domace rainosti. Mi smo dzibra.

14 1

deda

Pa minista sa aflatoxinom se proslavio dobio kao nagradu sto nas je cascavao sa toksinom da nam i privredu unapredi... pogledajte tu impresivnu biografiju na ministarstvu privrede od svih referenci pise da je najjaca bio je generalni direktor turisticke organiyacije mlekoprodukta zrenjanin, a njegov specijalni savetnik za privredu dispecer u hitnoj pomoci...ma cela evropa nam zavidi ,a kako i ne bi....a tek u njegovom gradu, bravari,butikasi,vodje navijaca, vulkanizeri iz ams.....i tako redom...ima da nas prime u evropu expresno.naravno jer vec nam se dive,ahahaha

16 0

Ma

Dajte molim vas,ako bi je formrali kako bi onda muljali?!

14 0

Jo

Sve po starom,vec vidjeno

14 0

Бојан

Својевремено око АФЛАТОКСИНА дигла се невероватна бука, буђав кукуруз, ланац исхране, немамо лабораторију...! И шта је онда било?! Ништа, свако чудо за три дана, као и свињски и птичји грип неколико година пре афлатоксина! Испродавале деценијске залихе маски, рукавица и асеопсола, била афера и са вакцинама, а у овом другом случају увезли сточну храну ко зна одакле и преко кога, и ко зна ко све ту очешао за провизију! Епилог свега овога је да смо и данас ту где смо били тада, када су афере биле актуелне, власти су се мењале а ми нисмо мрднули нигде!!!

28 2

Velikosrbin

Dzabe ona Eu tuče milione!!!

24 0

‼️

NapreDNO

41 0

UhUZ

Nije ovo samo SNS. To je i SPS, SPO,DS...svi Ja licno najvise očekivao od DS , pa se najvise razocarao.

45 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo