Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mi

Izbor sa 100% glasova "za" i samopovlacenje kandidature protivkandidata bacauju ljagu na ovu funkciju. Zasto nije bilo tajnog glasanja za dva ili vise kandidata? Politika na delu!

9 1

Apolon

Isti arsini kojim je doveden Sostar, da se ne lazemo! Kontinuitet u izborima na fankcije ko i za vreme ds, sps i td.

35 24

Aca

Bravo za tebe,stavljas Sostara i ovog u isti kos.

34 1

Sime

Nije Davor Stefanek ovaj, vec olimpijski sampion i to u pojedinacnoj konkurenciji, koji je doneo Srbiji zlato na OI! I ne moze se stavljati sa Sostarom u isti kos, jer je Sostar uvek bio rupa i najlosiji pojedinac u timu, al sreca odbrana je bila fantasticna pa je na golu mogao da bude trecerazredni golman. A Davor se borio sam i uspeo je! I pusti coveka da radi svoj posao!

3 50

Pex

NIje baš isto, ali dobro, nije ni Šoštar na veliko znanje i iskustvo došao na to mesto. Meni je zanimljivije šta je rekao Sime, a to mi je neverovatno, da toliko ne zna, a tako samouvereno priča. Prijatelju, Šoštar, koga ne smatram za dobrog čoveka, je možda najbolji golman svih vremena, a sigurno najbolji golman svoje epohe, u kojoj je osvojio svaki trofej koji se mogao osvojiti. Pritom, to svakako nema veze sa ovom temom. Ne moraš biti vrhunski igrač, da bi bio dobar trener ili funkcioner, ali si baš velike gluposti napisao. Ja jedino iz tvog komentara mogu da vidim, da se nikad nisi bavio sportom, da nikad nisi radio u sportu i da ga ne razumeš najbolje. Koji svoj posao da radi, kad je sam rekao da ne zna mnogo?

4 3

NeshaBg

Jel to bi onaj fin momak koji je podrzao naseg jos finijeg predsednika? Ne znam zasto mi lalatovic pade na pamet....

124 0

Probudjeni Pojedinac

Nažalost, napredno...

121 0

Lale

Istaknuti clan

139 1

Kozloduj

Jos jedan licni razlog...

164 1

Miki

Naprednjak

199 0

Mile

Za sportske uspehe coveka treba nagraditi, pomoci mu materijalno za treninge, takmicenja, ali na silu ga ugurati na funkciju kojoj nije dorastao niti ima kapaciteta za istu, neodgovorno je i prema Sportskom savezu i prema njemu licno.

187 1

Kasper

Stvarno mislis da je tog coveka ili grbovica neko negde na silu ugurao ? Jel bi mogao da zamislis neki posao kojim bi taj Stepanek mogao da se bavi a da nije placen novcem poreskih obveznika ? U ocekivanju Ivane Spanovic

57 6

Pera

NapreDno...

199 1

Feri

stvarno napredno.

44 0

* Sva polja su obavezna