Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Rafailo Glavcic

Uz cestitke za zaista dobrom rezultatu "orlice" i nekoliko pitanja piscu ovog teksta i novom rukovodstvu bokserskog saveza... 1. Iz kojih su to drzava osim Rusije i Srbije ucestvovali bokseri na ovom turniru? Novinar tvrdi a niko ga iz saveza ne demantuje da su ucestvovali bokseri iz celog sveta!? 2. Zar Bujisic nije nastupao u konkurenciji "mladih"? U tekstu se tvrdi "Elita" 3. Zar nije tacno da su takmicari na turnir otputovali bez ijednog dana zajednickih priprema, a ako jesu, cime je onda savez doprineo ovom rezultatu?

0 0

Dragan Milosevic

Sve čestitke mladim momcima... Naravno i trenerima Reprezentacije na čelu sa Selektorom Anteljom koje sam posmatrao na Zlatnoj rukavici kako kompaktno deluju i mogu reći da su pravi mlad i veoma stručan kadar. Naravno i novom predsedniku Saveza N.Borovčaninu. Ne sumnjam u uspeh. Bravoooo..

2 4

Јован С. Илић

Дакле, племенита вештина-бокс, доживљава препород, захваљујући одговорној кадровској политици-стручани и у боксу остварени људи дошли су на права места, који знају шта хоће и како хоће. И, ето резултат свега тоге већ је видљив Честитеке боксерима и руководству. Само напред !

3 4

Olimpijada

Bravooo momci obradovali ste nas sve,ovo je veliki uspeh za sve koji vole boks. Pustite zavidne i neostvarene učaurene i ljubomorne osobe,samo napred momci i svaka čast Treneru Reprezentacije. Boks je ponovo u modi..

9 4

Skadarlija

Da li su na tom turniru učestvovali Anthony Joshua, Vladimir Kličko, Deontay Wilder? Kažete vrhunski bokseri iz celog sveta pa me prosto interesuje kog sveta i koji bokseri? U članku ne pominjete učesnike iz drugih država?

7 17

Terazije

Zakasnili su na avion jer su cekali Evandera Holifilda,Majka Tajsona i pokojnog Muhameda Alija!

8 11

...itd

Najzad neka lepa bokserska vest.Izgleda da srpski boks vaskrsava.Bravo momci.

14 4

* Sva polja su obavezna