Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

bffb

7 September je petak, trka se vozi a dozvoljleno 800 . u 12 sati a u sebi ima 2000 , pa sve je jasno. .

0 1

alex 71

ko prati zimske sportove videce da najtrofejniji norveski takmicari upravo koriste lekove za astmu koji im omogucuju vise kiseonika u krvi onda kad je najpotrebnije,za fruma sam se kladio da je koristio doping,ocekujem isto za furkada u bijatlonu i mnoge druge tzv. sampione

5 2

djole

neshto vam ne ide matematika. kako je otkriveno duplo vishe od dozvoljenog ako je imao 2000 a dozvoljeno je 1600 nanograma?

8 0

Sima

dechko je car jer ih pobedjuje sa astmom. toliko su svi ljubomorni na ovog nadchoveka da pokushavaju na sve nachine da mu pripishu da je prevarant. razumem da su pravila takva kakva su i da se njima shtite pravi sportisti ali zbog trichavog povecanja nivoa leka koji je uzeo ne mislim da je prevarant. go froomy!

9 11

Železni

Šokiran sam! Prosto neverovatno, biciklista, a dopingovan?! Kuda ide ovaj svet? Inače biciklizam je važio za izuzetno čist sport, barem što se dopinga tiče... (da ne bude zabune, ovo je sarkastičan komentar)

20 10

Dača

Očigledno o biciklizmu znaš onoliko koliko si čuo preko afere sa Armstrongom... iako je tvoj komentar trebao da bude duhovit samo si pokazao neznanje i nepoštovanje za silne bicikliste kojima nikada nije palo na pamet da se dopinguju. Ako pogledaš koliko njih vozi jednu trku a za koliko je njih dokazano da su dopingovani videćeš da više dopinga ima u fudbalu, basketu, tenisu...

22 11

* Sva polja su obavezna