Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Kustos

Šta će da virtualizuju u zatvorenim muzejima i u nesređenim postavkama? U nesređenoj dokumentaciji koja je na nivou 19. veka? Troše novac na stvari gde može da se drpa, umesto da ulažu tamo gde stvarno ima nedostataka!

3 0

samo se vi nadajte,hahaaa

Naredne godine Vukosavljevic nece vise biti ministar, a mozda ni Sarcevic,ugasili su.

1 0

Predrag

Irelevantno je KOME je namenjeno ovo skupoceno delo Informatike,NEGO,KAŽITE ime i prezime nosioca više milionskog ugovora,kakva je veza sa Dragom Anom,koliko njoj na račun kao provizija!?Ne mislite da je po anglosaksonskom,americkom ili hrvatskom(znaci europskom) biznis sistemu zabranjena provizija,dapace,poželjna je,ali je i važno KO PRIMA PARE!?

1 0

tetka Vanja

od guposti i bespotrebnih stvari praviti spektakl,zalosno... ljudi,okrenite se umetnosti i kulturi neposredno,okrenite se prijateljima,ljubavi, malim radostima. nema digitalnog zivota, ucite tome i svoju decu.

1 0

ako cemo pravo

dosadni, neinventivni,otaljavaju posao kao i sve birokrate, nema tu duse, znanja,nema nicega.

1 0

Brza Fotografija

Nit kulture, nit blaga, nit srbije.

7 0

bonvivan

cisto zamajavanje,ode teritorija i svi resursi,pa da se krpimo virtuelno, idite u second life,pa se tamo igrajte virtuelne kulture, ako uopste znate sta je to,paraziti jedni

10 0

Lj

Kada ćemo uvesti e-ministre?

20 0

digitalno i nestvarno

zaludni pop jarice krsti

11 0

piskaralo

Digitalizacija je i pomodarstvo i biznis. Kultura je kultura. Dakle, treba ulagati u kulturu a ne u virtuelizaciju iste. Ne budite snobovi i tehno/idioti!

15 0

Supernova

Dva ministra, gomila pomoćnika, konferencija za štampu... da bi potpisali sporazum o izradi vebsajta.

16 0

EH

Bleja.

10 0

Eto

Zašto decu ne vodite u prave muzeje?

13 1

Axldc

Uvesti hitno i e-ishranu. Gledas na internetu klopu koju ne kozes kupiti jer nemas para i postanes sit kao da si jeo.

16 1

Бре

Пазите виртуелни музеји???Зашто не направите какву макету,јефтиније,опипљиво је је а и поред ње можете да се сликате до миле воље,овако...

11 1

Aha

Virtuelna država,virtuelni i muzeji! Pazite obesmišljavaju i svrhu postojanja muzeja,samo dabi zbog premijerkinog brata i Naleda koji su uzeli debelu lovu od Eu fonda za razvoj It sektora i el.uprave,iste donacije opravdali!

14 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo