Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

AnalfaBOTa

Viskovic me je neprijatno iznenadio hvalospevima o Vučiću. Imao sam bolje mišljenje o njemu. Takav čovek sigurno ne veruje da vučićevi ministri pričaju protiv drugih, a onda Šerif dolazi kao mirotvorac. Nepotrebno se iskompromitovao.

4 0

Berisha

Zvali čovjeka, koji jednostavno nije kompetentan da govori na tu temu

0 0

Eva

Mozda je vreme i da Srbijanci prosetaju malo do Brisela kao Katalonci i Flamanci i da traze svoja prava za demokrstiju.

0 4

gandi

Ne vidim sta je tu novo? Samo naivni su mogli da ocekuju nesto drugo. I "covek" je rekao sta misli....sto se nekome ne svidja... I dodik kaze sto se nekom ne svidja pa zivi sa tim. Mi svima drzimo slovo i kritikujemo i hocemo da im kazemo sta da rade jer smatramo da se za sve pitamo a stvarnost je drugacija. Nastavak ublazene slobine politike uz malo gurke od strane rusa.

1 2

Sudija

I deci je bilo jasno da je gospodin Izetbegović jedini predstavljao BiH, Ivanić i Čović (skupa sa malim Alekom) su ispali naivni na očigled celog sveta. Međunarodna zajednica je kao nikada pre svedočila otvorenoj agresiji Srbije i Hrvatske na Bosnu, posebno poslije dizanja u zvezde ratnih zločinaca Mladića i Praljka od strane najviših predstavnika vlasti iz Beograda i Zagreba. Fuuuuuj!

4 10

stojke

Gospodin Visković je bio suvišan, jer slabo poznaje BiH. Tačno je da su oduvijek problemi BiH bili unutrašnji, bošnjačka ideja o unitarnoj Bosni i dominaciji muslimana rezultira savezom Srba i Hrvata i gospodin Knezović je u potpunosti u pravu.

6 1

* Sva polja su obavezna