Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Predrag

Ajde,pošteno recite sa kojim smislom,za koji program,SA KIM,KOJOM POLITIČKOM opcijom,građani da krenu aktivno u političku borbu!?

1 1

Nenad

Uključio bih se ja ali nemam para da bih se bavio aktivno politikom. Pod tim ne mislim na glasanje. 😁

1 1

Mija Siledzija

U Srbiji ako si posten, dobar,pametan I uvidjavan proglase te budalom I nemas sansi za uspeh.

5 2

Neglasač

Ne glasam doživotno!

1 11

Vrscanin

To je jednako kao da dajes glas stranci na vlasti... koja god to bila. Sto kaze pescanik... "Ako Vam je dobro onda nista". To ti radis, tj ne radis. Bitno je glasati, za koju god opciju. To je licni izbor, ali je bitno glasati.

13 0

apatija

Pričali, ne pričali, sve jedno je. Nemamo mogućnost da poslanike, gradonačelnike, predsednike opština, odbornike, ali i javne tužioce i načelnike policijskih uprava biramo direktno. Okruženi smo postavljenicima koji nameštenje duguju šefu stranke, pa nemaju nikakvu obavezu prema građanima. Šta god mi radili, oni će gurati što su isplanirali. Kada bi se promenili izborni zakoni onda bi smo mogli da utičemo na rad svojih predstavnika

22 122

Gradjanin

Kako kad je sve uzelo maha od strane izvrsne vlasti,klasicna diktatura!!

19 159

Eva

Razumem sve moje sugradjane kad misle da ne mogu nista da promene. A nemaju ni za koga da glasaju. Nema nikog na ovoj nasoj sceni su stvarno posteni i zele da urade nesto za svoj narod i drzavu. Ili su "ovi" koji su sada na vlasti ili su oni koji hoce da se vrste na vlast i nekolicina koja nikog ne uverava. Na zalost smo osudjeni kao Hrvati da ce i nama godinama da vladaju isti HDZ=SNS.

11 166

Zaklina

Kada na Balkanu ljudi predju sa reci na dela dosta se zatrse!a o politici nepricamo samo u.kafanama i na slavama prosto jer na Balkanu ne idemo bas svi u kafane i na slave!

18 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo