Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Velja, gradjevinski inzenjer

Lepo vi to modernizujete. Kilometar pruge od Beograd centra do Stare Pazove iznosi 8 miliona dolara po podacima koje ste prezentovali, a u svetu kilometar najmodernije pruge je izmedju 1,2 i 1,7 miliona dolara. Kineske firme će sve raditi i nigde se ne govori koji deo posla će dobiti domaće firme. Nekada samo imali preko 30000 zaposlenih u srpskim preduzećima koja su gradila, održavala pruge i infrastrukturu, danas ih je jedva 14000, a drzava daje poslove strancima i jos vise ih tera u propast. A onda dize kredite koje posle poreski obveznici vracaju. To niko u svetu ne radi, vec gleda da firme iz njegove zemlje dobiju najvise poslova i da novac sto vise ostaje u toj zemlji, jer to garantuje zaposlenost i društveno bogatstvo. Tako samo rade oni koji nisu profesionalci ili uzivaju plodove korupcije.

0 0

Djokica

Transportna mreza je i koridori jako vazni za poslanike sns.Oni preko noci otvaraju gradjeviske firme koe rade na gradilistima kao podizvodjaci.Naravno nije vazno kako rade vazno je uzeti pare.

5 0

Sonja Mogorjelo

G17 i dalje vlada! Gde je Dinkic i tisucu eura?

8 0

Dusan Dundjer-youtube

Zorana G17 laz i prevara...

6 0

Lenica

Sa Albanijom koja je beda kao i mi...Boze!!!!

6 0

Pićuka

A da mi malo razvijemo domaću industriju. Transportna mreža je važna ako imamo domaću proizvodnju koja gradi državu. Ovi što ste ih vi doveli neće izgraditi Srbiju.

5 0

Milan

pitanje za ministarku zasto nema dozvola za transportne firme i koliki je tačan broj firmi koje su premestile svoje poslovanje u sloveniju?

15 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo