Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Blagoje

Бекер је цар.

26 2

Petar

Alo komentatori da li ste se ikad zapitali šta bi bilo sa zemljom srbijom kad bi imali Vodju sličnom bar malo NOVAKU

36 23

L

Ne znam da li si primetio da je i Novak populista sa žešćom željom da ga svi vole (ili da to bar tako izgleda). Ne poredim ga s dragim nam imperatorom države, samo ilustrujem kako sport i politika ne bi trebalo da se mešaju…

34 5

Liberal

mislite da ne placa porez u svojoj zemlji i da se oslanja na neku baba Vangu iz Italije. Od profesionalca pretvorio se u teniskog razmaženka, upravo onakvog kako ga Beker opisuje. Populizam i dinarski mentalitet Novaka isplivali su na površinu. Teško da se on može vratiti u prve redove...

12 12

Vesna

Slažem se da je Novak pun svetlosti, ali je red i da mu svako od nas pošalje trunku lične energije i svetlosti, jer u ovim teškim vremenima običnog čoveka osvetle još samo uspesi naših sportista.

43 33

omerAga

Poput mnogih, i Beker leže i ustaje s Novakom u glavi. Nema dana da neko, negde, u nekoj prilici - ne pomene i ne dohvati se Novaka. Zašto je Novak tolika fascinacija svih, uključujući i Nadala i Federera? Očigledno, razloga ima. Radi se o možda najvećem sportisti individualcu - ikada. Neko to ne razume, ali - Novak je postigao takav odskok od svih i tu visinu vrha u svom sportskom svetu - da tome nema premca ni u drugim sportovima. Ali, nije to jedini razlog. Mnogima je potpuno nepoznata srazmera njegovog humanitarnog rada. Ali, oni koji to znaju, shodno svom mentalitetu koji ni izbliza nije sličan Novakovom, doživljavaju pravu katarzu u sopstvenom životu - spoznajući vrednosti iz kojih je sazdan jedan mlad i super uspešan movek, kakav je Novak. I nije im lako. Kako je to priznao i legendarni Fed: "sanjam Novaka"!

88 33

Scooby Doo

nama se čini da se ti jedini budiš sa Novakom. To se inače zove opsednutost (ikada).

35 31

Beogradjanka

Sa zadovoljstvom sam procitala Vas komentar.Lepo je kada se ljudi raduju tudjim uspesima, pa i onda kada nisu na nivou koji ocekujemo.Saznanje da smo imali vanserijskog i po mnogo cemu posebnog tenisera, daje nam opravdana ocekivanja da to ponovi.U suprotnom neka je ziv i zdrav,hvala mu za sve lepe meceve u kojima smo uzivali.

76 7

Gero TZ

, @Scooby Doo@, Kada je u pitanju javna ličnost ko je to sa kim bi se mi budili ako to nije Nole.

10 4

* Sva polja su obavezna