Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Pera ložač

Isti su oboje. Kako se ona ne odvaja od mobilnog telefona, tako se ni on ne odvaja od svoje trubice. Kako mu se uvek našla pri uci u svim prilikama? Providna namrštaljka.

6 5

Milorad

Poludim,kada ih vidim da prelaze preko saobracajnice ne gledajuci da li neko vozilo nailazi,buljeci u mob. telefon.Par puta sam izasao iz kola sa zeljom da im ga razbijem.

22 4

Boro

Uh... Dozvolio bih joj da me kažnjava bar dva puta dnevno.

22 5

rip

FAKE!

35 3

Petar

Mnogo su jadni

17 5

Asparagus

Želeo bih da se izvinim svima koji su se našli "prozvanim" u moje dve prethodne poruke. :)

13 3

BGD 011

Po svoj prilici jeste izmontirano, ali svejedno, nosi jasnu poruku...

50 4

nenad

vidi se da se vole

19 3

Asparagus

@brokoli: Čak i da nisam, lepo je da se to kaže i milina. Ne možemo svi biti zanimljivi/inspirativni jedni drugima. A meni je to znak da "idem dalje" ka sredinama i ljudima kojima jesam. @jedan: Voleo bih da sam psiholog i da imam mogućnost da pomognem. Međutim i da jesam, psiholozi ne mogu da primaju prijatelje kao klijente. Tuđe opsesije i alijenizacije nisu moje polje interesovanja.

16 13

Atomski Mrav

Jos da sve nije izmontirano...

53 7

Boza73

Uzas koliko smo postali zavisni

33 7

Nčf

Ne, nije namešteno. Puna im je eto kuća kamera.

58 4

Gđa

Plačem.

29 8

Ivan

Bravo

33 9

Vesna

Decko sebi previse dozvoljava.

17 80

Asparagus

Bivša devojka je postala bivša jer je, nakon seksa, na zvuk mobilnog odmah uzela isti u ruke. Takođe, bivši prijatelj je postao bivši zato što, kada god se vidimo, blene u telefon. To su ozbijni pokazatelji da imaju ozb. probleme.

101 22

Jedan

A kad ti neko blizak ima ozbiljne probleme, ti ga se rešiš!? :( Nema ljudi - nema problema. :D Drago mi je što nisam tvoje dete, roditelj, prijatelj... :P Pazi samo da ne ostaneš sasvim sam pre nego što i tebe stignu ozbiljni problemi!

54 50

brokoli

izgleda da nisi bas bio dovoljno zanimljiv ili si "attention seeker" pa ti smeta kad nisi u centru necije paznje 100% vremena - pre ce biti da si ti u problemu a ne tvoji bivsi prijatelji

33 62

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo