Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Micia

Bilo bi lepo kada bi ga vratili u Hag ali i njegove saradnike, one koji su lepili natpise „Bulevar generala Mladića“

3 0

sin lovca na medvede

Imao sam tu (ne) sreću da sam pratio rad Trubunala u sudjenju protiv Vojislava Šešelje. Jako sam razočaran onim što sam video, i bojim se da je Trubunal nije ništa doprineo razvoju medjunarodnog krivičnog prava, naprotiv naneo mu je veliku štetu.

3 0

Deda

Podrska. Sklonite klovna iz Srbije vise I ucinite nam uslugu.

33 8

Robin hud

Od Haga se ne moze dobiti novac i ako nevini lezite....neverovatno ali istinito....zapadna civilizacija sve vise pokazuje pravo lice , istorija se ponavlja i covecanstvo ce sve vise ratovati, mozda i planeta, vrlo skoro...svaki dan imate nove primere u tom smeru

16 20

Tobias Quantrill

Kapiam, ovo je onaj zaštitnik ubica, piromana, pljačkaša i provoditelja etničkog čišćenja, Gotovine i Markača? Kad sam video Samizdatovo izdanje, u kojem nam Meron balgogagolja o pravdi & pravu, pripala mi je muka. Promocija najbestidnije relativizacije zločina. Ali tako ti je to kad moraš, kad si sluga.

16 10

Goblin

"Zakon o zaštiti prava na suđenje u razumnom roku" 😂😂😂

15 1

Sojic

Ate molim vas.Covek pobedio rak a nece Hag

45 9

Era

Šta i da ga osude? Već je proveo jedanast godina u zatvoru. Moraju nešto da izmisle da im ne traži odštetu. Cirkus od suda! Sprdnja!

39 47

Jelena

ne znači da će ga osuditi. Ovo je drugostepeni postupak na žalbu prvostepene presude. Postoje dve opcije, da se potvdi prvostepena i da ga puste ili da ponište i da ga osude. Dakle, presuda može biti dvojaka. To što sud donosi odluku ne znači da je neko automatski osuđen, štaviše, u ovom slučaju se očekuje potvrda prvostepene presude.

15 12

deks

Mnogo si bre naivan. Ako ga osude, a osudi ce ga, plus Stanisic i Stamatovic cije je sudjenje u toku eto udruzenog zlocinackog poduhvata Srbije prema BIH i to ce kasnije biti ubaceno u pravosnaznoj presudi Mladicu i Karadzicu. Ljudi ovde i dalje ne kapiraju da je ovo politicki sud. Srbija i Srbi moraju biti kaznjeni, takva su pravila igre.

28 16

Miki

ako su nedavno Hrvate osudili na 111 godina zbog zlocinackog udruzivanja, tesko da ce Srbija da prode bolje. Ipak su Sloba I Tudjman prvi poceli sa kartama I podelama.

31 6

Gero TZ

, @ Miki @ Reci nam ko i gde sudi Srbiji, ja nisam obavešten.

15 9

Cvetko

Ima toliko toga zbog cega MORA da bude osudjen !!! A pustili su ga privremeno iz svima nama poznatih razloga. Pomoc AV u datom momentu.

31 11

Goblin

Nema odštete, to su na vreme dogovorili, odmah po osnivanju suda...

16 1

T

Taman pred izbore smešni ste

32 11

Goblin

Savet Bezbednosti se sastao da raspravlja o Hagu zbog izbora u Srbiji? 😂😂😂

11 2

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo