Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Kosta

Svakako da je bez tereta učešća u ratnim zbivanjima 90-ih jer je dezertirao a inace nikad i nije bio pravi vojnik. Do visokih cinova je dosao preko familijarnih veza.

12 19

Aleksandar

Bio je razuman i nomalan, hteo je u NATO. Ali je komunjarama mirisala Gubernija na vidiku.

23 9

mali perica

Ne, smenjen je zato sto nije hteo da dozvoli NATO oficirima pristup svim dokumentima u generalstabu. Dakle, smenjen je bas zbog takvih kao sto si ti, koji misle da je saradnja isto sto i bezuslovno sluganstvo.

16 5

Milan

Nije opterecen ratovima devedesetih. Zasto nije branio svoj rodni kraj. Vojnicko znaje ravno nuli. Mnogo hteo, malo postigao. Politika ga dovela na mesto Nacelnika GS, a ne znanje. Vojnik Jeremic bio mu desna ruka, dok je ratne komandante podnistavao i omalovazavao, ma nije vredan da trosim vreme na njega.

9 9

Joca

Pljuvačuna po Ponošu, koji čitam u komentarima, dolazi od zavidnih i onih kojima su "stručnjaci" likovi poput Mladića i Lazarevića, koji su zaista maheri za "temeljnu" asanaciju terena, pobede nad civilima... Dosta nam je takvih junaka, stručnjaka i uzora!!! Ponoš je čovek koji je hteo da VS približi svetu i napretku, ali nije uspeo. Zato što nije bio po ukusu onih koji bi rado i ponovo čuvali Ratka i Radovana, a stičem utisak da takvi i dalje kolo vode u našoj vojsci.

32 11

Aleksis

Da li ce biti ministar odbrane, kada budemo primljeni u NATO?

17 6

РЕАЛНОСТ је у интересу Срба

Вероватно и то је добро решење , да нам не дође неки странац или сусед!

18 7

Rasina

Tigar od papira!

9 15

Jova

Budući NATO oficir.

13 8

NanaNY

Samo postovanje za mog bivseg sefa. Puno sam naucila od generala i neke principe u njegovom radu sada predlazem drugima i svi ih uvek sa odusevljenjem prihvate.

33 14

Diplomata

I meni je jedno vreme bio sef. Bio je u diplomatiji za vreme ministrovanja Vuka Jeremica. Prema zaposlenima u ministarstvu se ponasao drsko,arogantno, sekantno sto svakako ne prilici jednom diplomatic. Zasto se tako ponasao prema nama ne znam, sta smo mi njemu bili krivi ne znam, znam da je dosao u MIP nakon sto su ga smenili da mesta nacelnika generalstaba i moguce da je zbog toga bio ljut, ali nisu mu za to bili krivi zaposleni u ministarstvu da na njima iskaljuje bes, morao je da svoj nastup prema ljudima prilagodi ponasanju u sluzbi diplomatije jer je za vreme svog rada u MIP-u dobio visoko diplomatsko zvanje.

18 5

Maja

I covek i oficir. Sjajan čovek i vrhunski stručnjak.

34 26

Nenad

Majo, po čemu znate da je vrhunski stručnjak. U vojsci je osnovni kriterij za dužnost načelnika GŠ, iskustvo na komandnim dužnostima na kojima je kandidat bio. Ponošu je najviša komandna dužnost bila komandir čete, a na toj dužnosti je bilo 90-95% oficira. Ostale komandne dužnosti je preskočio, a zna se i kako. Nekadašnji moj pretpostavljeni starešina je bio član kolegija NGŠ u vreme kada je Ponoš to bio i mišljenje mu je, kao i velikoj većini članova kolegija da je čove zalutao. Moja supruga, inače profesor engleskog jezika ga je hvalila. Kada sam je pitao na osnovu čega ima takvo mišljenje, odgovorila mi je da je slušala njegovu konverzaciju na engleskom i da je sjajna. Samo sam joj rekao da i ona sjajno govori engleski, ali da nije baš za dužnost NGŠ, baš kao ni Ponoš.

37 14

Cinjenice, bez komentara

Najprestiznije vojne skole su - samo vojna akademija JNA, elektronika. Vise stranih jezika - samo prosecan engleski. General je postao u kancelariji Tadica, a bez dana iskustva na terenu, ni u ratu. Diplomata - nikad u zivotu, samo pomocnik ministra Jeremica, kad su svi zajedno bili u DS, drugovi i na vlasti. Sve proverite, sve 100% tacno

68 20

major JNA u penziji

Ponosu je Tadic poklonio 5-6 cinova i dao mesto. Nikad nije bio na ratistu, a aktivan oficir u punoj snazi. Elektronsko izvidjanje i protivelektronska dejstva, buo zaduzen za nabavku delova. Bio samo na 1 kursu u Engleskoj 3 meseca, dok smo mi bili u ratu

73 16

Gero TZ

, Ja se nebi puno hvalio da sam bio u ratu. Jel' nas to neko napao i oslobodilismo se.

30 41

TT

Obrazovani, casni i posteni ljudi ne trebaju autokratskoj vlasti ni u jednoj oblasti. Samo su moralno necisti kadrovi- zahvalni poslusnici.

36 16

Oficir VS

Obrazovan, častan i pošten oficir nikome ne treba, pa im tako nisu trebali Ponoš i Kolundžija. U vreme Ponoša bilo je 12 generala u Vojsci Srbije, danas ih ima stotine, a vojska nikad u lošijem stanju, bez imalo časti i dostojanstva. Komanduje joj jedan radikal i jedan JUL-ovac, ali što je najgore, generali ih podržavaju.

85 10

Analiticar

Ponos odlican oficir i castan covek.

43 22

Bobo

U svakoj državnoj ustanovi, napreduješ prema podobnosti. To sa strukom nema veze. Ako si politički podoban, sve može. Pa' ne mislite valjda , da se gospodin školovao o svom trošku. Sve smo to mi platili i tek ce da placamo.

51 21

��

of course.

23 13

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo