Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Sreten.

Dzim Klark i A.Sena, po meni dvojica najboljih F1 vozaca ikada!

0 0

Sale

Porediti Šumahera i Senu isto je kao kad bi poredili Lucifera sa Jehovom.Postoji naučna analiza o najboljem vozaču F1,i tu se "staloženi"Šumaher nalazi na visokom devetom mestu!

6 1

Pike

@Ivan,Pobrkao si lončiće,Šumaher je najjgori svih vremena pre svega kao čovek pa onda kao i vozač,jedino on nije otišao na Seninu sahranu od svih tadašnjih vozača F1,da je Sena ostao živ,Šumaher ne bi vido ni jednu titulu!

19 11

NeuvilleBg

kad bi baba imala nešto, ne bi bila baba. Realno ke da ke Sena bio poseban i neustrašiv. Ali je isto tako realno da je imao i on nesportskih momenata i to više komada i ko zna koliko bi ih još imao da je ostao živ i takmičio se dalje. Šumaher je takođe bio poseban jer je bio neverovatno staložen, sračunat, hladnokrvan, ali je pravio strašno velike nesportske gafove što mu ljudi nisu zaboravili. Bilo kako bilo, Sena ostaje upamćen kao zaista veliki, potencijalno najveći vozač ikada, a takvih je bilo već (Lauda, Klark, Stewart, Hill, Gill Villeneuve, Alonso, Hamilton) ali istorija i statistika kažu da Šumaher ipak najveći sa vrlo egzaktnim pokazateljima.

7 6

Samoubica s leđa

Jedan, jedini i neponovljivi. Posle njega su se ređali, mahom, manekeni i primadone. Čast izuzecima.

47 4

Ivan

Cast izuzetcima, ali moram te razocarati da je Scumaher ipak najveci :-)

11 36

* Sva polja su obavezna