Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Sojic

Ako odem kod lekara,otvori mi bolovanje,salju komisiju,dobijem otkaz.Ovako,kupim lekove,trujem se,pa dokle zivim.. PS.Vucic nije moj predsednik

0 0

kolera

Komentari su neverovatni. Neobrazovanje iliti internet obrazovanje ce nam doci glave. Glupost je najveci neprijatelj covecanstva.

2 1

Nemanja

Ja sam preduzetnik i država mi overava knjižicu na 3 meseca. Naravno da nisam lud da na 3 meseca obijam šaltere i da ću se lečiti na svoju ruku. Sva sreća pa poznajem apotekarku pa mi daje antibiotike bez recepta

2 4

kuku lele

Tema važna, interesovanje veliko. Sledi dobar zaključak: 1. olakšavanje dolaska do svog lekara 2. kontrola prisustva antibiotika u hrani 3. edukacija Imamo li mogućnosti za ovo? Dakle državo dokažite svoju ozbiljnost a ne da nam prosledjujete packe da preterivanjem u konzumiranju antibiotika ugrožavamo osim sebe neposredno i čovečanstvo uopšte. P.S. Doktori redom kod prehlade ili kod gripa pacijentu radi sprečavanja drugih komplikacija po pravilu prepisuju antibiotik širokog spektra dejstva.

6 2

Zunzara

"Ne treba uzimati antibiotike na svoju ruku..." A to sto svakodnevno unosimo ogromne kolicine antibiotika preko mesa i ribe kupljenih u supermarketima i na pijacama je tema o kojoj nema potrebe da se prica. Nekako mi je logicnije da je povecana rezistentnost bakterija na antibiotike povezana sa time, a ne sa par pojedinaca koji uzimaju palitrex na svoju ruku.

5 2

Dupla doza u tom slucaju

Osim u slucaju alergije na predsednika.

15 0

topalovic

ustani TITO da vidis i za lek cekas danima a sve stisnes dugme odma dodje a kod tebe sve se pisalo olovkom a bilo dobar dan izvolte hvala dovidjenja toiko ovoj vlasti i stisnes dugme .Sojicu sve si bio u pravu.

19 1

Nesha

U domu zdravlja mi nisu dali antibiotik za decu nego me poslali u institut za majku i dete. Tamo čekali smo red do 01AM. Naravno dobili antibiotik ali se iscimali. A molim vas da li znate koliko se povećala smrtnost zato što je krenula nova moda izbegavanja antibiotika? Da li bi mala devojčica kojoj nisu dijagnostikovali meningitis na vreme danas bila živa da su je roditelji kljukali antibiotikom umesto što su je vodili po lekarima? Ok bakterije mogu postati rezistentne na antibiotik i ako se ta retka mutacija baš desi kod vas vi ste krivi za postojanje takve bakterije. Ako hoćete da mislite na čovečanstvo više nikada ne uzimajte antibiotike, to stoji. Ali ako hoćete da mislite na sebe i svoju decu onda ih uzimajte i ne slušajte ovakve savete

16 20

Nebojša drugosaopšteni Od Srbovrela

Najbezbednije je da čekate tri nedelje na zakazan pregled,da bi vam lekar prepisao terapiju antibioticima,,ako pre toga ne odete u večna lovišta

43 3

Deka

Problem je u tome što treba najmanje 2 dana da se dođe do svog izabranog lekara i onda se ide u apoteku po antibiotik.Nekada se čekalo na red ali se dobijala pomoć lekara u tom danu i nije bilo problema.

30 1

Kgb Snajka, Kgb

Kakvi bre lekari, sta oni znaju? Kakva moderna medicina!! Baba smiljka i internet su jedini merodavni izvori svih informacija!!

16 13

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo