Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Delo

Orliću, pogledaj sve što si rekao u Skupštini, pa ćeš videti šta je prosto

11 0

neregistrovan čitalac

Srpska politika je čudo. Vlast ne može da postigne da nahvali vanserijske uspehe i procvat, pa u istoj rečenici udri u kuknjavu da mora na izbore. Zato što kao traži opozicija, koju ismevaju vazdan da nema ni članove, ni glasače, ni uticaj al' su glavni meka srca, pa im 'izlaze u susret'. Onda ide red potencijalnih državnih udara, najava ratova, teška vremena/teški izazovi/teški potezi, a sve u doba nikad veće stabilnosti. Zatim se neko doseti da treba proveriti rezultate vlade koji su inače vrhunski i nikome nije jasno čemu onda provera. Ko ume da objasni ovu šizofreniju, zaslužuje Nobela. Koliku promaju između ušiju treba da ima prosečni srpski glasač, pa da ne razume prostu paniku od gubitka fotelja a samim tim i gubitka svih mogućih tetki, 'trećih ljudi' za uplate donacija, svega što se može parazitski isisavati samo ako ostanu gde jesu. Izbora će biti pa 'ajde onda da izaberemo - ili oni, ili život.

98 140

Dojčilo

Orliću, prostakluk je imati izbore svake 2-ve (dve) godine a da pritome vladajuća koalicija ima komotnu većinu. Presaberite se vi u subotu i idite, idite pomoćićete narodu.

75 132

Bane KV

Konačno da Orlić kaže nešto pametno. Izrekao je tačnu definiciju ponašanja svoje poslaničke grupe i vladajuće koalicije.

56 125

59

Atmosferu u Skupštini generiše smišljeno SNS i njeni sateliti. "Opozicija" je naivno nasela na to, a svojim ponašanjem će na kraju postići baš ono što SNS. želi tj. Skupštinu koja će priznati Kosovo, izmeniti Ustav i uvesti jednopartijski sistem. Svi predstavnici bi trebali momentalno bojkotovao Skupštinu i zameniti skupštinsku stolicu terenom. Obilaziti sela i gradove ući i stalnu kampanju i probuditi svest naroda, jačati pozicije i članstvo. Demokratiju tebe izgraditi polazeći od naroda, glasača. U Skupštini i onako ne mogu ništa. " Tući naprednjake" njihovim oružjem - stalnom kampanjom.

51 171

ljubitelj burleski

zna li sveže,,ostrašćeni ,,mister orlić dapostpje,i,spomenari,na you tube,, ,,ponašanja,, u parlamentu i ,,čuvenih,, belih majica,ex,,uniformi,sadašnjih,spasilaci,gle,,čuda,, pa to svi do reda, ,reinkarnirani ,njegovi kolegijalni i partijski, ,mirotvorcimalo,,mlađih,,i napredno primitivnijihm,retoričkih,uzusa, al,odrtavelih,,saopštenja,,.ono čuveno,majino,zvonce, je ,,zvezda ,,im,vodilja za,oglašavanje,,i,,glasanje,,.šteta što ih đuture ne možemo telepromptovati u godine pre abolicije jednog,posebito,mekodušnog,, dr prava,vojislava koštunicei jedne posebite flaše šampanjca,za,,slavlje,, 12 marta 2003.što se grdo rodi vreme nepopravi,za sve i svakoga,naravoučenije.

33 60

IMA

Njima je odzvonilo u svakom slucaju.

32 164

Stefan78

U pravu je Orlic, nikada gora ekipa iz sns-a je u skupstini Srbije na celu sa najgorom predsednicom Majom Gojkovic. Ova vecina koja forsira bahatost, primitivizam, dozvoljava vredjanje a da pri tom niko iz vladajuce stranke nije kaznjen je skandal. Orlic nazalost ne zna i ne razume sta je demokratija vec je to mali poltron i poslusnik svog velikog vodje.

49 176

Opet Ja

Sa ovakvom predsednicom parlamenta, sa većinom takvom kakva je to nije skupština, to je cirkus. Bojim se da izbori tu ništa neće rešiti, ostaće izgleda ista meta isto rastojanje. U pamet se ljudi, bežite iz ove ludnice, kud koji mili moji.

35 158

Fikus

Polako pucaju iznutra!

36 116

Doktorka

Mi lepo treba da promenimo Ustav, pa da navedemo i “ atmosferu” kao jedan od razloga za raspisivanje prevremenih izbora. Vazeci Ustav je zaista neinventivan u poredjenju sa ovim uznapredovalim pristupom.

32 104

Kralj &

Ko malo prati dešavanja sam izbor Brnabicke je bio smešan i znalo se ce trajati kao prelazno rešenje do proleca, izbora ce biti a opravdanja u politici ima na desetine. AV veruje malom broju ljudi a to nisu, ni Ana, Dačič, Zorana, to može i mora biti izvorni " radikal" koji je ušminkan , i lojalan ...

47 124

��

Pa vi ste vecina i problem je u vama! Na kraju treba i da odete jer ničemu ne služite.

40 117

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo