Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

ljubitelj burleski

,Dugi i ,,teški,pa još,,razgovori,,nije li odmah jasno na čijoj će strani biti,kadrovikovo,,osveženje u remijerki,Brnabić,iz ovoga,može samo da se,,rodi,, srbsko i,,lidersko,,mrvorođenče,,.Ona se već,proslavila,, da u,,te ,,teme,, ,nazalazi,,,saopštenjima,za javnost,, Srbije, na pinkovizije u,,ponosnom joj,,nastavku,,uspšnog,,predhodnika.Za one koji su,,ga,, okusili i prepoznali iz ,,čuvenih,,akcija,, na novinare i listove, pa i medije,,nema potrebe za ikakvu, naknadnu pamet.

9 1

Promašaj

A ništa pink, informer, zloupotreba nacionalne frekvencije, otvorena pisma, neskrivena pristrasnost, oglašavanje u kampanji...

22 1

Gotlib43

Novinari zar se st stvarno nadate nekom realnom potezu vlade.

45 3

Biki71

Samo se u našoj zemlji moraju voditi "teški" razgovori i praviti kompromisi o stvarima koje bi trebalo da se podrazumevaju....

52 4

Nisam Robot

" Tanjug " je beskorisna agencija koja ,narod Srbije ,kosta puno .....jos sire i opasne dezinformacije, objavljujuci neizreceno, koje mogu da ugroze odnose izmedju drzava . To prvo kazniti , pa ugasiti .

34 0

Stiv

Svi zahtevi imaju smisla manje vise, ali zasto gasenje Tanjuga?? Naprotiv, to je bila greska, i kao sto svaka drzava treba da ima javni servis, tako treba da ima i novinsku agenciju, pogledajte zemlje u okruzenju za pocetak.

7 22

Aleksis

Da li se premijerka, bilo kojim dokumentom, na bilo sta obavezala? Mogla je za pocetak, da se obaveze, na postovanje zakona, ali na to se obavezala zakletvom u Narodnoj skupstini, zar ne?

62 3

Drugarica

Pa hajde da ta vlada više ne strada pošto je njoj sve dugo i teško da podnesu ostavke i radne knjižice u ruke i adio na Gundulicev. Mogu da cepaju i drva jer je sada sezona.

75 3

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo