Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Savest

Nama su u JNA rekli da u svakoj sovjetskoj privrednoj delegaciji su bila bar dva agenta KGBa.Njih bi naše snage bezbednosti odma sa aerodroma vraćale nazad.

14 3

Tera

To je ta demokratija, kada ja to radim drugima onda sirim demokratiju, kada neko to meni radi onda je to ugrozavanje mojih prava....

65 11

AV

Tako isto radi i Put In.

16 9

clan elite

Svaka drzava je gola sila, kako god to upakocali. Amerika od Rudije se razlike po tome sto je u Americi moguca neka konteola nad upotrebom te sile dok u zaostaloj feudalnoj Rusiji to zavisi od Putinovog hira.

17 7

Agitprop

Rusi i sloboda govora nikada ne idu u istoj recenici. To je osnovno pravilo pravopisa. Sta tu nije jasno?

18 4

Srndač

@Petar, @Deki, - Oboje ste u pravu, jer i jedni i drugi imaju kontrolisane medije koji zastupaju njihove interese, a kada se to radi, istina ostaje po strani!

6 4

Mićo

uglavnom su mediji iz SAD prvi koji pišu o svim greškama i aferama u SAD, te se nikako ne mogu složiti s tobom. U Rusiji su državni mediji mediji države.

4 1

3ip iz Stradije

Sad kad jave našem VOĐI odma će Američka TV biti isto i u Srbijici

14 1

logika

Po ovome svaka strana televizija u drugoj drzavi treba da bude registrovana na isti nacin... mislim ako postujemo americke standarde.

19 5

Rot

Amerika i Engleska bice zemlja...

9 8

Petar

Rusi nekom zameraju za slobodu govora da nije smesno bilo bi zalosno.

223 74

Deki

Ne, nego Ameri drze lekcije celom svetu o "slobodi, demokratiji, slobodi govora I slobodnom I nezavisnom novinarstvu". Licemeri najgori. Sto bi rekao nas narod:"... vide trn u tudjem oku, a ne vide balvan u svom."

139 57

VRS

Botovi sloboda je jaca od vas!

20 5

Sava

Deki, citirali ste Isusa iz beseda na gori, a ne "naš narod". Doduše on je govorio o oku brata :)))

8 1

Loki

Deki a sto da im ne drže naravno da usa nije savršena daleko od toga ali rusija nije ni za pomenuti demokratije i slobode govora Znaš demokratije nije nesto sto negde piše ona je ujka na u sistem društava gde jedana interesa strana neda da druga mnogo ojača i tako kontroliše društvene tokove ali ti to ne kapiras

12 2

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo