Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

G Hornet

Jedan je Rosi ,za njega je ovo nekad bila zabava ,sada i ubuduce samo za Mareza.

6 6

gale

lorenco vracao dug markezu za 2015 bez potrebe

17 17

Bane

Da si gledao trku, video bi da je Dovi mogao da prati vodece samo dok je vozio iza Lorenca. Tako da ako je Lorenco nekome pomogao, pomogao je Doviju. Cim je Lorenco ispao, Dovi nije mogao bez njega da ceni situaciju i ispao je i on.

19 6

Profesor

Markez nije osvojio titulu u trkama gde je pobedjivao vec kao danas svojim akrobatskim sposobnostima da ostane na motoru i kada pogresi ! Zato je po sesti put zasluzeno postao sampion ! MM danas apsolutno najbolji vozac na dva tocka !

49 17

Bojan

Jedan je Rosi

36 29

Nenad

Jes' stvarno, nema ih dvojica

17 1

PANTA

7 ili 8 je Rosi to mu je maximum . Ne verujem da će mu produžiti ugovor u zadnjih 8,9godina on nema 20 pobeda . Penzija je jedina opcija ,čisto sumnjam da će mu ponuditi unosan ugovor te pare treba da se daju da se dovede Zarko ,koji bi uspeo sigurno više nego li Rosi.

23 8

nenad

rosi ce dobiti novi ugovor jer realno sve dok moze biti konkurentan on ce voziti , plus sto yamaha na kontu rosija zaradjuje ogroman novac . yamaha ima problem sto nije kostantna kao honda , nego dobar motor iskoci svakih 2-3 godine , ovogodisnji je bio ocajan , ali su zato u pravljenju tambura prva liga .

5 4

* Sva polja su obavezna