Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poca

Još je rano za takav Zakon.Kad prođe jedno 10 godina da budu amnestirani i oni koji takav Zakon donose .

1 0

goran vasic

sta srbija dobija time sto se predlaze zakon provere imovine unazad 5 godina ,pa nasi lopovi su opljackali srbiju unazad 30 god ,tako da se ovom najavom nazire ono VRANA VRANI OCI NE VADI,dokle vise ovako Srbioooo!

12 0

Vento

"Sve piše u zakonu" izjava predsednika Vrhovnog kasacionog suda i Visokog saveta sudstva Dragomira Milojevića. I ako imamo zakone niko ih ne primenjuje. Iz navedenog apsurdno je gubiti vreme i doneti zakon o poreklu imovine, kada i važeće, usvojene zakone niko ne poštuje.

13 0

nislija

Mozda ne razumem a ko ce taj zakon sprovoditi

13 0

Godo

Pre ću ja stići nego Zakon.

26 1

Sanja

Nema od tog zakona nista. Vucic ga nikada nece doneti, jer bi time zakopao i sebe i svoje politicke prijatelje. Zasto ga Ds nije doneo, pa vec su se uvalili u kriminal kad su poceli ozbiljno o tome da razmisljaju. Zasto ga ranije nisu doneli, pa bilo je mnogo para koje su se morale prisvojiti na razlicite nacine, pa nisu stigli. U svakom slucaju o tom zakonu ce se i dalje povremeno popricati, ali ga nikada nece doneti. Da bi ga neko doneo, potrebno je da se celokupna politicaka "elita" promeni, da ovi aktuelni i svi bivsi odu u penziju, da dodju neki koji nikada nisu bili na vlasti. Znaci, za jedno 300 godina.

60 4

Етп

Чекајући закон о пореклу имовине,дочекасмо Годоа.

61 1

Dusan Dundjer-youtube

Ako Vucic donese ovaj zakon...i sprovede ga od vrha do dna....glasacu za njega dok sam ziv!!!

43 12

Nervozni Laki

Vucic je, dakle, izgubio jedan glas

18 0

Vita Godominac-pokret 6. oktobar

Mi se zalazemo za donosenje cetiri fundamentalna zakona.Zakon Zrtve tranzicije u privatizaciji Drustvene imovine.Zakon o poreklu imovine od 1987-2017.godine.Zakon zrtve ratnih zbivanja i Zakon o obaveznom islasku svih punoletnih gradana na izbore.To su cetri stuba na kojima se temelji nas Marsalov plan za Srbiju -totalna ekonomska i politicka reforma,sa kojim cemo izaci na sledecim parlamentarnim izborima,nadamo se u normalnijim uslovima od dosadasnjih.

49 62

Kgb Snajka, Kgb

Ovaj zakon ce imati smisao samo i jedino ako bude vazio retroaktivno, pocevsi od 1991 godine... Sve ostalo je mlacenje prazne slame...

118 2

Mrgud

Ma kakvih crnih 5 godina u nazad. Ova vredja intelingeciju svih nas malo pametnijih. Dobro znamo od 90 tih,sankcija,ratova.šverca,pa loše privatizacije,pa bavljene politikom,pa ružičasta...Alo ljudi 27 godina ovde vlada dodješ mi,a ona priča o 5 godina UŽAS

83 55

Brza Fotografija

Ko je lud da sebe strpa u zatvor

87 63

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo