Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Goblin

To sve zavisi od tačke gledišta i jezičkih barijera i nerazumevanja... na nemačkom jeziku nedostatak fusnota znači plagijat a na srpskom nedostatak fusnota znači samo nedostatak fusnota iliti ups štamparska greška

5 0

Alpacino

Ma na robiju, a ne oduzimanje titule... pocevsi od Tome diplome, pa nadalje.... Ako predsednik drzave ima laznu diplomu, onda nema dalje...

51 0

Nena127

Mali kaže da je implementirao u doktorat sve iz svoje 20-godišnje karijere. Kakve li karijere?

47 0

Axldc

Nisu ni oni imuni na malverzacije, ali ustanovljeni sistem i njegovo postovanje, kao i drakonske kazne za SVE koji ga ne postuju, nebitna je funkcija cine da je to tamo sporadicno, a kod nas epidemija. Stoga, porediti Srb i Nemacku u smislu uredjenja, kulture, zakona, civilizacije,....je kao porediti Yugo i Mercedes.

30 0

Gavrilo

Kad Mali moze kako hoce, sta bi tek da je Veliki. Bio bi Nobelovac.

59 0

javna ličnost

A Aleksandar dr Martinović ?!

62 0

adv. Vladimir P. Radovanović

A dr. Neša?!

83 1

drmr

...nista gore nisam procitao rece Vuvic i potvrdi Nesin doktorat.

30 0

Era

Sve iskompleksirani.

39 1

DrBg

Meni samo nije jasno sta ce nasim politicarima doktorati pored toliko para. Do nauke im sigurno nije stalo i ne treba im doktorat za napredovanje u karijeri.

59 0

Đi Đi

Zar ovo ne govori sasvim dovoljno kakvi smo ljudi,( bez obzira na nivo obrazovanja ), sto, inace, sami odlicno znamo. Samo, tako nesto je tesko priznati samom sebi. "Vincere se ipsum, pulcherima res est"

98 0

Misa

Koja je razlika između Srbije i Nemačke, oni se maksimalno bore da zaštite instutucije, a mi ih uništavamo, rezultat toga, Srbija na začelju, Nemačka vozi lokomotivu.

140 1

Nikola

Mali može kako hoće...

83 1

Little Djokica

Ne postoji normalan i čestit naučnik, osim u Srbiji razume se, koji može da publikuje 150-200 radova u najeminentnijim časopisima za života

65 2

Veca-pereca

Akademska zajednice, da l te je bar malo stid?

110 3

Cica

Eh , taj propadajuci zapad..Pa zar mora tako.Oduzimati ljudima lazne titule i diplome.I treba da propadnete.

92 1

Profanka

hahaha

23 0

Ležimir

Što je najinteresantnije, vodeći se pravničkom logikom, za nekakvo "delo" mora da postoji umišljaj, a ja čvrsto verujem da je taj Gutemberg svoj doktorat napisao (a delove prepisao) bez umišljaja, ali su institucije u Nemačkoj vrlo revnosne i oduzimaju mu titulu, dok su institucije i stručna javnost u Srbiji svesni da je Mali sa umišljajem prepisao delove svog "naučnog rada" ali nemaju mehanizme i ne žele da oduzmu akademsko zvanje jer je on osoba na položaju. U Srbiji se za osobu na položaju smatraju i policajci pozornici dok u uređenim društvima mogu da budu osuđeni od institucija i stručne javnosti čak i monarsi sa titulama koje se provlače kroz vekove.

91 0

Hmmmm

Iz zemlje obezvredjenog i kradenog znanja se odlazi u zemlju vrednovanog znanja

73 0

MadMAX

Ta ajte molim Vas ,kakvi plagijati ?! Toliko su učili i grejali stolice , da su im se iste uvukle u .... ! Treba ih sve proglasiti AKADEMICIMA , jer nema više potrebe da se dokazuju . Naprednjačko , nema šta !

77 0

Profanka

ahahaha

20 0

Sp

Čuj nekažnjeni - nagradjeni!

68 0

neki veliki drmr

Odlican dokumentarac!

70 0

Dure

glavni kancer posrnule Srbije!Da,ama bas niko ne podigne glas protiv ovakvih stvari;doktorata,fakulteta,pa i srednj.skola(naravno laznih)!?O ovome bi trebalo svaki dan da se govori!Nama su ministri sa laznim doktoratima,imali smo i predsednika koji nije znao koji fakultet je zavrsio!?Setite se Mihajlovicke koja ga je branila iznoseci fotokopiju diplome?Imamo dir.Bia,koji je keramicar,bastovan...uopsteno,taj kancer s pocetka u poodmakloj je fazi,sledi umiranje Srbije...ili jos nije kasno,da ustanemo?

39 0

SMF

Doktore pomagaj! Seci Malog, vadi daljinac - počeće mi utakmica!

59 0

Dagi

Zato su oni tamo na vrhu a mi ovde na dnu!

68 0

Dođoškinja

i AV diplomu ispitati. Sve koji su je dobili u vreme političarenja, pogotovo ako su bili na vlasti. I još ratovali po Bosni i Hrvatskoj.

56 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo