Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Stefan

Dr Antić je argumentovano govorio o svim pitanjima, a ovo dvoje su povišavali ton, vređali... Molim vas, sledeći put pozovite nekog s više argumenata i strpljenja da istrpi argumentaciju dr Antića.

19 16

Peka

Neverovatno je koliko borci za "toleranciju i ljucka prava" imaju "kratak fitilj" kada se susretnu sa nekim ko ne deli njihovo mišljenje.....odmah krenu sa uvredama i najtežim kvalifikacijama, a da nekog nazovu fašistom se gotovo podrazumeva. Dva puta sam preslušao emisiju i nije mi jasno zašto je gospođa tako reagovala. Nisam mogao ustanoviti na šta je mislila gospođa kada je rekla da Antić laže. Zapravo imali smo demonstracju onoga što je najveći problem BiH, prestavnici Bošnjaka percipiraju Srbe kao nacionalnu manjinu u "njihovoj" BiH i smatraju da Republiku Srpsku treba ukinuti. Rado pričaju o zločinima Srba, zapravo samo o tome i pričaju, dok kad se spomenu zločini nad Srbima odmah "zapene".

29 14

Peka

Mali dodatak za one koji daju minuse. Nisam Dodikov fan, ne mogu razlučiti koliko se vodi ličnim interesom. Podele su mi glupe i odgovaraju samo korumpiranim politicarima svih strana dok raja pati. Ipak smatram da trebaju da se čuju argumenti svih, bez obzira što nam nisu istomišljenici. Samo kada bi bili u stanju da razumemo one druge mogli bi smo da živimo zajedno...ali mi to ne želimo, volimo slušati samo sebe. Mi bi zajedno mogli ostvarini neke zajedničke interese, pre svega da živimo bolje svi zajedno, ovako smo beda i ostaćemo to dok se koljemo zarad tuđih interesa. Živimo u strahu od onih drugih što gamad koja se bogati obilato koristi.

5 4

Kimi

Gospođa spominje ono što njoj odgovara, kada je potrebno da kritikuje pre svega Srbe i srpsku stranu onda je sve legitimno, ali zato za sve ostale ima opravdanje. Vrlo nepristrasno, nema šta. "Zamena teza", "hrvati nisu rekli" nešto što jesu, itd.

23 12

linea

Dženana svaka ti čast!!! doktorant istoričar sa Kecmanovićem napisao istoriju Rsrpske, svako ko iole zna kako se argumentirano razgovara odmah će prepoznati o kakvom istoričaru i djelu se radi,,

15 23

Stefan

Čedomir Antić je doktor istorijskih nauka, i zaista ne vidim kako o njegovom (ili bilo čijem delu) može da sudi neko ko, očigledno, nije pročitao ni gramatiku sopstvenog jezika, a ni rekao šta je to tačno dr Antić pogrešio.

17 7

edo

“Doći će vremena kada će pametni šutjeti, budale govoriti, a fukare se obogatiti“.

11 0

Biljana

Antić je upropastio emisiju i uvredio gospođu iz Sarajeva. Ružno.

23 38

Saša

ja mislim da je obrnut slučaj...

31 12

Vojvođanin

SVI UZ REPUBLIKU SRPSKU!

37 20

Asomakum Brothers

Malo su porusili i nisu se dovoljno poubijali,ajmo jos ...

20 11

* Sva polja su obavezna