Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

realista

I vrabci na grani se mogu uveriti da izbeglice beze iz zemlje u kojoj predsednik ima punu podrsku jedne velike sile Rusije,a tamo niko od njih ne bezi,zar nije interesantno pitanje?Koliko je Srba otislo kao izbeglice u Rusiji,a koliko na zapad kada se Jugoslavija raspala i ako nas taj zapad bombardovao?Da Mira Msrkovic,Kadijevic,Marko Milosevic itd..,svima sada rusofilima treba da bude jasno!

1 1

"Muva"

Dacic lepo rece: "Orao pao!", Isto porucuje i EU, nezadovoljna ponasanjem Hrvatske.

1 1

ivo

Sta bi trebali prihvatit novac iz fondova EU za gradnju sabirnih centara i da sve izbjeglice ostanu u Hrvatskoj iako to ne zele.

0 0

rasta

Drugim recima, izgubio je kontrolu nad granicom pa ce ciniti isto sto i Srbi. Realno jedina ozbiljna drzava u regionu je Madjarska.

13 7

snezana

Orlić............

8 0

Bgd

Dovoljno o Hrvatima govori cinjenica da usmeravaju izbeglice na Madjarsku koja je zatvorila granice i spremila suzavac

11 4

Spoiler

Upitan da prokomentariše upozorenja iz Srbije zbog zatvaranja granica, Milanović je rekao: "Orao ne lovi muve. Mi smo orao". Gospodine Milanoviću, Hrvatska je baš kao i Srbija jedna mala banana kvazi-država u kojoj narod izumire i i iz koje emigrira zbog toga što državom upravljaju korumpirane i nesposobne nacionalističke elite, vazali krupnog kapitala koji rade na štetu sopstvene populacije. Ako ćemo već jezikom basni to je ono "rekla koza kozi da je koza". Među Srbima i Hrvatima još uvek ima mnogo orlova i sokolova, problem je što su na vlasti muve zunzare i sa ove i sa one strane Drine.

39 0

AntiBot

Kolektivna paranoja usled nesposobnosti nošenja sa problemima koji su nastali tripovanjem da su najbolji i najpametniji. Mislim na celu EU.

12 1

Sirija nije demokratija

Vulin je muva,a ne Srbija!On Vulin bi trebalo da malo bolje razmisli kada drugim zemljama deli lekcije ili upozorenja,jer u ovakvim situacijama kada jedan diktator kao Assad unistava svoj narod samo radi svoje zaljubljenosti. u vlast,nije za pohvalu.

3 11

Mikla

za Vulina ok, ali Sirijaca je 40% od tih izbeglica, ne moze Asad da bude kriv bas za sve, zar ne?

8 1

Marko

Hajde ovako, Hrvati prime pobunjenike a Srbi će Asadove pristalice. Je l´to ok? Asadovi su šiti, alaviti, hrišćani, Jermeni, Asirci, a pobunjenici su ekstrmni suniti. Evo Srbija će rado u skladu sa svojim mogućnostima da primi Asadove pristalice a Hrvati one protiv Asada. Vidim da ti je Asad najveći problem. Da nije Asada bilo bi još gore. Je l´ su sklonili Gadafija? I šta se desilo? Svi afrički narodi koji su nalazili utočište i posao u Libiji su krenuli ka Evropi. Vulin koliko god bio jadan opet ispade za Hrvate oličenje morala.

8 2

Prekinuti sa snovima o Jugoslaviji

E pa Marko ako mislis da treba Srbija da primi Asadove šite,alavite, hrišćane,Jermene, Asirce,a Hrvati ostale kao Kurde,Palestince da ih ne nabrajamo, ujedno da Libija,koja ima slicne probleme,drugim recima hoces da kazes da nije dobro sto se neko sa strane umesao,kao sto se neko umesao u Jugoslaviju i razbili.Pa za vreme Tita buktala je netrperljivost izmedju pravoslavaca,katolika,muslimana,na jednoj strani izmedju sebe,ali i izmedju komunista i Jugoslovena na drugoj protiv Srba,Hrvata,Bosanskih muslimana,Slovenaca na trecaj i sve njih drzati u serpi s poklopcem da se kuva?Na kraju odleti u vazduh i poklopac,kao na primer u Libanu,bivsem SSSR, ili sto kuva u Kini, Egiptu.Globalizacija trazi reforme,a reforme mogu se sprovesti samo kroz demokratiju i nikako kroz diktaturu.Ali Marko ako zalis za Jugoslavijom i Jadranskim morem,idi lepo u Crnu Goru koja je priznala nezavisno Kosovo,a mozes i zaRusiju Krim i tamo se odmori i kupsj,ali nemoj se boriti za Jugoslaviju vise,Hrvati su u NATOu,koja im garantuje demokratiju.Marko ko je skolovao policiski i tajnih sluzbi kadar u Libiji,Siriji,Iraku?

1 5

Marko

@Prekinuti sa snovima o Jugoslaviji Koji je problem da Srbija primi do 3000 ljudi? Meni to ne smeta ako će EU to da finansira. Nisam za veći broj jer ekonomski smo slabi ali oko te brojke nije nikakav problem ako neko želi da ostane (mada su takvi retki). Inče je moj komentar sarkazam na priču o zlom Asadu i divnim pobunjenicima.

1 0

AVNO

Mozete se vi prepucavati izjavama do mile volje,sve vam je to uzalud bolje nam je svima da se udruzimo. Pred nasim,vasim i vratima cele Evrope je stampedo od nekiliko milona ljudi,teska vremena tek dolaze.

6 4

Zoran

Nije "muvom" nazvao Srbiju, već jednog od Vulina. To je onaj o kome "koza na štiklama" (@celava_ti_mama) kaže: Ustane Vulin, pita žena "Gde ćeš?", on kaže "Idem nešto da zahtevam od hrvatske vlade!", vrati se kući uveče, a žena se i dalje smeje.

12 1

Marko

Može on da naziva Vulina kako hoće ali opet mu se Vulin pos**o na ručak. Eto hrvati su spali na prepucavanje sa Vulinom.

2 7

Mapet

U trenutku mi zasmeta infantilnost hrvatskog premijera zbog bajke o orlu i muvi pa shvatim da je to specificna tezina hrvatske kulture koja je izgradjena na samohvalisanju. Uporedo sa tim njihove kolege iz EU upucuju ozbiljne kritike Hrvatskoj zbog nesposobnosti da pomogne migrantima i zbog urusenog sistema pomoci. Ali nema veze, Hrvatska je polozila neki ispit sama pred sobom.

9 3

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo