Vučić o Kosovu: Niko nam ništa ne nudi, niko neće ništa da nam da

Vesti

Vučić o Kosovu: Niko nam ništa ne nudi, niko neće ništa da nam da

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio da "u vezi s Kosovom nam niko ništa ne nudi, nema ponude o podeli Kosova, niko neće da nam da ništa, i oko 100 zemalja koje su priznale Kosovo neće od toga odustati i hoće da vide Srbiju bez Kosova".

Komentari (178)

Ostavi komentar

* Sva polja su obavezna

Nevalidna CAPTCHA

Peđa 03

Kada ćeš, MAJSTORE, otkriti imena naručioca i ubice Olivera Ivanovića!?

Peđa 03

Kada ćeš reći ime ubice pevačice iz Borče!?

Peđa 03

Kada ćeš da vratiš divljački otete i ukradene penzije!?

RECIPROCITET

Najcelishodnije i najbolje rešenje za sve racionalne ljude je RECIPROCITET: ona prava koja dobiju Albanci na KiM, to da dobiju i Srbi u Srpskoj i na severu KiM (plus eksteritorijalnost za srpske svetinje) !

Tifani Rok

Tuđe ne diramo, naše čuvamo i štitimo!

Ludolf

@Tifani Rok Tuđe hoćete al’ svoje ne date.

Sasa

Vremena se menjaju,treba odrzati status quo.

Mihajlo

Što se tiče Beograda nema nikakvih prepreka da se nastave razgovori sem taksi a i njihovo ukidanje neće biti problem ako EU i SAD izvrše iskren pritisak na Prištinu.

Dojčilo

Vučiću, malo ti je 26 % podrške i 33 % ti je malo jer za opoziv po Ustavu treba 66,66 %.

Mirko

Sa koalicionim partnerima ima i više od 66,66%.

Obrad

Opozicija kritikuje vlast po pitanju Kosova a kada im se zatraži da iznesu svoj plan za Kosovo oni šire demagogiju o nekom pomirenju.

Mile

Pregovori treba da se nastave da bi doslo do stabilnosti u regionu!

Velimir

Sad hoce da nas ubrzaju da sto pre priznamo Kosovo - o ta posla nema nista !!!

Dojčilo

@ Nebi tako govorio da si pročitao Kumanovski sporazum, rezoluciju 1244, Zaključak Vlade R Srbije od 6.12.2012-e, Briselski sporazum itd td td.

Ђорђе

Притом смо у ОУН примљени са свих 88.361 km квадратних.

Petar

Jos nismo ojacali da sami mozemo da resimo problem Kosova ... mada su nam Belorusija i Rusija dosad dosta pomogle da ojacamo, ali to je nedovoljno, kad znamo ko je sa druge strane zice ...

mile

Moramo sami da se izborimo za Srpski narod, sa politikom koju vodi nas Predsednik ne sumnjam da cemo izvuci maksimum!

Mile

Moramo sami da se izborimo za Srpski narod, sa politikom koju vodi nas Predsednik ne sumnjam da cemo izvuci maksimum!

Jeka

Srbija nece pristati na bilo koju podelu teritorija. To je svakako nedopustivo! Nastavice se teski i mucni pregovori dokle god se ne nadje trajno resenje za KiM a na obostrano zadovoljstvo.

Nebojsa Radojevic

Bilo bi dobro kad je vec konacno u Kovinu da ga zadrze!!!

Fratelo

Iako je veliki broj zemalja priznao nezavisnost Kosova, Srbija se svoje svetinje nece odreci tek tako lako niti pristaje na razmenu teritorija. Svakao da su bilo koji pregovori teski a narocito kada Albanska strana i nije za pregovore niti za kompromisno resenje za koje se Srbija i zalaze.

Nevena

Netreba pristati na njihov ultimatum već strpljivo čekati .

Mikitzca

Niko nista nije ni nudio koliko znam. Na vlast si dosao nakon briselske posete 2008 gde ste i Toma i Ti, ponudili sebe kao jedine koji mogu da sprovedu sveobuhvatnu normalizaciju odnosa bez priznanja. Sada, nakon toliko godina zele da ga priznas jer niste uspeli. Hteli ste razmenu teritorija koju niko nije pominjao, ali ona podrazumeva priznanje kosova i ujedinjenje sa albanijom. Svakim novim potezom i praznom pricom, lista zahteva SAD se povecava. Na kraju, oni su te doveli, oni ce te i odvuci na dno kao Tadica. Vi ste svi marionete. Nista se ne pitatee, ni aljbin kurti ni ti niti iko drugi. Pitaju se oni. A vi ste tu zajedno sa sps iz ironije. Vi ste pozivali na ratove, vi cete potpisati priznanje. Mi, gradjano smo i dalje kolateralna steta.

istine radi

Tadica su sklonili jer je bio neposlusan. I doveli su Tomu i Vucica da ispune ono na sta Tadic nije pristajao.

Dobar glas

А стварно је, нико нам ништа не нуди.

Ko je ubio Olivera Ivanovića?

Ofucana ti je priča o Kosovu, izgubio si ga.

Брат.Бачванин

Албанци ће да прогласе уједињење Косова и Албаније. Запад ће на то да ћути (подржаће их). Република Српска тад у истом дану треба да прогласи уједињење са Србијом. Јер ако могу Албанци- могу и Срби. ...Признајте да је Србија немоћна и да не може ништа да уради око Косова.

ajde

samo sto zapad na to nece cutati i to nece dozvoliti. I sta cete vi pametnjakovici i patriote? Da opet terate inat celom svetu? Ili da zaratite protiv svih i protiv NATO?

Pola bureka

Komentar moj na Kurtijevu izjavu da su price o mapama zavrsene nije objavlje jer zadire u blizu istoriju odnosa Albanaca prema Srbima i Srbiji.Ukratko cu ponoviti da su Albanci dobili Kosovo uz pomoc komunista na celu sa Titom njihovim kumom.Ustav donesen 1974 god daje pokrajinama da vladaju Srbijom jer je nadglasavaju po mnogim pitanjima.Takodje komentar se osvrce na odnos Albanaca prema Srpskom zivlju do 1918 god.da bi pritisak na Srbe bio od 1941-1945.god.da bi se nastavio posle davanja pokrajinama da idu ka ne zavisnosti.To Albanci znalacki koriste i pocinje zavrsna faza progona Srba.Sve to medjunarodnoj zajednici Vucic ili novi pregovaraci treba da dokumentovano da prikazu.Danas se SAD bore podizanjem zida prema Meksiku da bi sprecili naseljavanje Kalifornije Meksikancima,bojeci se da ce njihova populaca biti brojnija.Komunisti su 1945-1948 god otvorili granice za ulazak Hodzinih Albanaca na naseljavanje na KIM kako bi u buducnosti postali vecina sa 90%.

Joca

Najzad ISTINA sa istorijskim činjenicama, bravo.

Gero TZ

@ Hajde kvazi istoričaru povuci paralelu između Ustava iz 74-e i Ustava iz 90-e. Posle prvog Ustava živimo u miru i postajemo cenjena država u svetu. Posle Ustava iz 90-e... šta da ti pričam, strašno. Drugo, malo bolje poruči etnički sastav stanovništva Kosova u vreme kada dežurni krivci, komunusti, nisu ni postojali. Popis 1921-e, dakle kraljevina SHS, na Kosovu je 66 % Albanaca, 26 % Srba i 8 % ostalih.

Gero TZ

@ Ratni huškašu, ne zaboravi da je Republika Srpska samo endititet u Bosni i Hercegovini koja je nezavisna i suverena država. Sve drugo je ulazak u novi rat.

Pola bureka

@ Gero TZ: Gospodindine vi ste iz moga komentara izvukli samo sto vama piscima istorije po komunisticko-kominternistickom kliseu odgovara.Namerno nisi komentarisao moj navod na sradanja i proterivanja sa KIM do 1918, kada je Srbija povratila teritoriju na kojoj su bili vecina.Ne osvrces se na progon Srba u 17 i 18 veku,kad su naselili bivse delove Austro- Ugarske.Pored toga isteljavanja Srbi su bili brojniji sve do kraja 19 veka.Tebi je popis iz 1921 god bilo merilo da konstatujes da je Kosovo Albansko od davnina.Stradanje Srba nastavilo se i dolaskom komunista,prvo su zabranili povratak srpskih porodica koje su izbegle 1941 god od Albanskog terora,dabi otvorili granic7 za Hodzine Albance da se nasele.

Miko Kačarevo

Netreba pristati na njihov ultimatum već strpljivo čekati .

VA

Kada ce Alek da se teleportuje da ga vise ne gledamo? 🧐

Sopo

Samo Vi gospodine predsednice rasprodajte Srbiju napunite je azilantima i muslimanima necemo poszojati kao narod jasna je slika kuda nas politika SNS vodi.

ПЕРА ЛОЖАЧ

Moже ли ико да се снађе- шта овај човек прича? Па где су твоји планови, предлози... који су ти пропали? Чиме си годинама замлачивао народ? Не можеш у једној памети да се обујеш, рекао би народ.

Makicaa

Srbija ne odustaje od politike mira i dijaloga.Mi nas pravac znamo.

Mister

pravac autobus!

Aca Stanimirovic

Niko ne moze da nas ucenjuje niti primorava na nesto i to je nasa snaga.

Upadachurech

Sem kad vam odvale kvotu pa botujete i noću za užegli sendvič. E, tugo moja

Milena

Ne mora niko niko nista da nam da, samo nemoj nista da nam uzmu.. Vucic i njegova jeftina demagogija!

Www

Vucic a i mi svi smo nemocni pred celim svetom! E sad szo ce ostati on u istoriji kao izdajnik, znam da mu je tesko! Al neko je morao biti!

Dr 2

Pa to je istorijska pravda. Oni su svojom katastrofalnom politikom i doveli do bombardovanja, kapitulacije, pa je red i da završe posao.

Posebni GM

Tvoj potpis o "normalizaciji" odnosa sa tzv.Kosovom je i tvoje DA velikoj Albaniji.

Anica Leks

Naravno da ne.Predsednik samo insistira na dijalogu i mirnom resenju.

Miodrag

Evo nama naše radosti, naših botova!

Aleksandra

Nemamo mi nista u masti predsednice, kako Vi to kazete, mi prema vazecem Ustavu i zakonima ove suverene drzave imamo Kosovo i Metohiju kao autonomnu pokrajinu u svom sastavu.

Radikali su došli na vlast da Kosovom

Najverovatnije ćete sići sa vlasti zbog iste teme. Da li je Aco Srbine Kosovo i dalje srce Srbije?

Раптен

Патике су ту.

VladimiR

Predsednik je uvek precizan u svojim komentarima; mnogo toga kaže, ali ništa razumljivo. Razumećemo kad stigne ceh koji će on, kako nego džentlmenski, nama prepustiti da otplaćujemo.

istinoljub

Prosto bode oci i usi ovaj gubitnicki, mracan i negativan ton kojim predsednik nastupa. Pa se postavlja pitanje za sta to nas predesednik priprema? Za nekakav krajnji poraz ili debakl? Stvara se slika da medjunarodna zajednica moze doneti resenje kako joj se prohte. Da iz cistog hira Srbiji nametne nekakvo nepovoljno resenje po svojoj slobodnoj volji. Sto apsolutno nije tacno. Jer je se ovde vodio nekakav dujalog i resenja koja ce se doneti ce biti u skladu sa ranije postignutim i potpisanim sporazumima. Tj. sa ranijim dijalogom, ili Briselskim sporazumom, koji treba da se implementira. Stoga, stvarno ne treba lagati narod. Vec mu prezentovati punu istinu. Punu istinu , kao i kada se tvrdi da se nismo dogovorili nista, a da smo od sporazuma miljama daleko. Dok se drugom prilikom tvrdi nesto potpuno suprotno. Da smo mi ispunili sve od dogovorenog, a da Pristina treba da implementira ZSO. Ako smo izlozeni ovakvim manipulacijama potpuno razumem predsednikovu raniju izjavu da je na Kosovu njegova politika dozivela potpuni poraz. Samo sto se od takve izjave izgleda bezi i zamajava javnost.

Dr

Vucic konacno u Kovinu!

Svi treba da odu iz Srbije na zapad

Koliko smesno sada izgleda kupovina oruzja od Rusije. Niti ste uplasili Albance sa Kosova, niti ste podigli spremnost vojske na neki ozbiljniji nivo, a na kraju, samo ste ispraznili drzavnu kasu. Ne znam zasto cute vojnici, u cemu je problem? Zar se nisu skolovali za odbranu nacionalnog interesa drzave? 🤔

Punisher

Još pre 2 godine jedan pametan čovek ispričao mi je da ce sve ovako da bude. Da ce ova osoba lagano,raznim scenarijima,da ubedjuje narod da drugačije ne moze. Jer ne sme baš naglo da objavi predaju Kosova koju je vec dogovorio. Privodili su ljude iz kriminogene sredine i ispitivali ih kakva bi reakcija u zemlji bila kada bi se predalo Kosovo. Nisu im se svideli odgovori i prešli su na plan B. To je sada ovo što se desava ovih dana...

Prokupcanin

Ti ako si se pre dve godine cudio tom scenariju, sigurno si pre 2 i po godine glasao za njega.

Nema druge

Revolucija narode.

Dobosar

Mislim da je ovde dogovaran njegov ostanak na vlasti posle predaje Kosova i Metihije

Dosta sa tim Kosovom

Po ovom pitanju podržavam stav onih 100 zemalja samo da ne slušam više o tom Kosovu.

Veles

Super fora, sad se pravi atmosfera u kojoj se kao pojavljuju ljudi, kojima je muka od Kosova. Sad smo na ispiranju, pa ide omeksivac, centrifuga za cedjenje i na kraju susenje.

Zvrlj

Pocevsi od 1999. i zakljucno sa Briselskim sporazumom, Vucic im je sve vec dao, a planovi koje ima za Kosovo, odnose se sigurno samo na privatne investicije njegove porodice u tu regiju posle definitivnog priznanja koje uskoro sledi. Ali posto ga je Miroslav zakitio ordenom Save, valjda to sve nije ni vazno.

Ђорђе

А орден је добио због..?

Zoran987

Prevod: potpisaću nezavisnost, možete da imate i 100% glasova ja neću otići, bojkot će uspeti, Ameri nude svašta sem mog ostanka na vlast...

Zdravko

Vule, salji migove i vojsku sa Vulinom da osvoji Kosovo.

Boki

Ovde je poenta u tome da mi ne treba ništa naše da dajemo!

Dragan

Eto zašto si ti zaslužio orden.

Blam

Ja nisam ni predsednik ni ministar a opet to znam još odavno. Zašto je bilo potrebno da se ljudi ovoliko dugo zamajavaju, znaće oni koji bezočno lažu već dvadeset godina. Ovaj koji nam sada otkriva Ameriku trebalo je to još odavno da kaže jasno i glasno. Zašto nije, treba da se pitaju oni koji su ga izglasali.

Αρτεμισία

A mene mediji uveravaju da će Zeman, Putin i povlačenje priznanje Kosova od strane Solomonskih ostrva da preokrenu stvar u našu korist.

Hm

A sta ti nudis ?reci covece ,mozda cu i da glasam za tebe na izborima reci vise

marko

@Hm On nudi sve.

E, Pa

Ako oni ne daju, ne daj ni ti, ustvari ti ne daj, oni davali ne davali.

Gero TZ

Kako da ti neko nešto da kada ti tražiš kompromis a niko na svetu ne zna šta je to.

Stavra

Kako ne znaš? Kompromis je, da se prizna nezavisno Kosovo, a da Vučić ostane doživotni predsednik Srbije!

3.od.5miliona

Pa uzmi nesto sam.

Misko

Pa kad ne trazis.. Da trazis mozda bi dali..

Nina

Ima nesto i u tome.

Probudjeni Pojedinac

Će mi daš, ću ti dam...i malo još dodam...

Vera

Pa šta? Što bi rekao Vučić.

Nebojsa

E bas su cicije... A i zasto bi nam ista dali?

Ko potpisuje?

Zašto da nam daju, pa, zar to sve nije naše?

Upadachurech

Tebe niko ne bi kandidovao ni za predsednika skupštine stanara. Nesposobni licemeru, odlazi!

bole 2

Patrijah je kazao kad ti je davao orden da neces dati ni metar srpske zemlje. Jel se ti to spremas da vratis orden.

Nbgd

Opet zloupotrebljava svaku priliku za ličnu promociju.

Dr

Al se Kalimero raskukao

2013te...

da ti vrati ono sto si, oberucke prihvatio, cim si se, docepao vlasti. E, nema natrag - vratite mi moje krpice.

Komentar

Ali ti ces se izboriti za podelu, a mi cemo te proglasiti za dozivotnog "sta budes hteo".

marko

Eto, sad smo mi budale sto smo nesto ocekivali. I jos se dasa ljuti sto smo tako lakoverni, Ima li kraja njegovom bezobraluku?

Ja

napad mu je najbolja odbrana.

bole 2

Ako mi Vucic objasni sta znaci "stabilna podrska i duplo vise od toga" glasacu za njega na iznorima. Dakle sta je duplo od stabilnog? Ja pojma nemam.

Cenzura

Niko nam nista ne da ali će zato Vučić sve dati!

Stteva

Svaka cast na iskrenosti . Nadam se da cete do kraja biti iskreni i reci da je tesko bilo i predhodnim vlastima oko ovog pitanja i da im je manevar bio jos tezi jer su EU i USA tada bile mnogo jace . Ali oni su uspevali da se bore " lavovski " . Dovoljno je samo reci da nisu izlazili na njihove izbore za razliku od danas gde se izlazi sa Kosovskim dokumentima . Ako ne znate sta dalje budite hrabri i momentalno podnesite ostavku .

Johny Walker

A sta ti nudis? Osim sto pricas o nekom miru a a niko ne nudi rat

Bojan

Odlican komentar! Bravo !

Xyzc

on nudi kompromis, ma šta to značilo.

Dinko

Koliko s razumeo, za početak, nema više lobiranja za polačenje priznanja Kosova, i nema blokade za prijem Kosova u međunarodne organizacije, Interpol npr?

Ljubo

Vucicu nije ti ovo pijaca ! Daj ostavku, ako si musko .

Oliver

Zato çeš TI da daš,opušteno!!

Naravno!!!.

Ma nema veze,ZATO CCESH TI SVE NJIMA DA DASH!....

Fokus

A ko je glasao za Anu Brnabic, sto si je imenovao za Premijera ?

Naivni Srbin

Porodicno smo se rasplakali kad sam u vreme danasnjeg rucka procitao izjavu dragog nam vodje.

Dobosar

Obecanje ludom radovanje. Zovi Ruse i Kineze oni ce to resit.

ajooj, malera!

Kako to sad, ništa mi nije jasno . Pa dobio si orden od SPC !

+MAKSIM

Nemoj se više žderati i kidati, daj im to što ti traže! Naravno, ako je tvoje...

Izgleda

Neće da nam daju ali hoće da nam uzmu predsedniče zakleo si se na jevanđelju da ćeš braniti Srbiju i ustav!

laki78

Ovo malo miriše na funkcionersku kampanju.Samo kažem.

Brka

Kada ćeš već jednom prestati sa ovim tvojim glumatanjem da si žrtva, samo neznam čija, zar Ti stvarno misliš da je ovaj narod toliko glup da naseda na te tvoje laži.

Naravno!!!.

JESTE!...dokazao vishe puta na izborima..

Ivan

Ahahahahaha...a mi to nismo znali pametnjakovicu?

Gradjanin

I sta onda ?

N2

Vi ste ušli u skupštinu bez izbora, koliko se sećam ? Zar ste zaboravili?

Jbg

Pa bilo bi lepo za početak da si nam objasnio šta podrazumevaš pod tim kompromisom

milos

A sta si ti mislio predsednice da ce biti ponudjemo ? Perece I jogurt! Kako da ne ! To je reseno jos 1999.god.samo vecini nije jos uvek jasno !

Zeljko NS

Vučićeva politika je vrlo jednostavna, samo hoće često ništa, nekad sve, ali uglavnom iste stvari, ponekad i različite ali nikad uvek..!

Milinko

Govor na otvaranju vetro-parka? Savršeno!

Kele

Šta dati daju kad si sve obećao da daš...

Lekar bg

Ljudi ja ne znam za vas ali ja zaista imam taj transfer blama kad slusam njega,Djurica. Jednostavno osecam neki stid u sebi kao da se ja ponasam ovako bedno. Prosto neverovatno kakvo uzasno osecanje. Zato i zavrsavam taj Nemacki,imam troje dece,spremamo se uskoro zauvek da bezimo odavde. A onda oni neka lece sami sebe,neka dele nasu zemlju kako misle. Uzas,uzas,uzas.

Zoran

Više ste dosadili sa tim...idem, pakujem se, bezim...Oni to i hoce,kako ne kapirate. Naivno je misliti da ce neko biti ganut time sto neko odlazi.

Odlazak

Pa idite ljudi, i ja sam bila i vratila se s porodicom, evo me opet ovde, ali nisam pisala o tome, ni kad sam odlazila niti kad sam se vraćala. Mučno je sve to.

System 32

Kada siđe sa vlasti neka sa sobom povede i svoje ponizne botove. Jedina kategorija društva koja mi se više gadi od vladajuće ekipe, da ne nabrajam Vučića, Dačića, Maju, Anu i naravno Vulina!

+MAKSIM

Ne kmeči, ne drami i ne tvrdi pazar. Sve ti znaš do kraja kako će biti. Precizno ti je napisano.

Mito

Ako ne podrzavate ustav tzv kosova, sto se onda pozivate na isti? Ili mozda gresim.

INA

Nisi ni svestan koliko građana Srbije želi da odeš. To će se i desiti kad budu pošteni izbori. Do tada u Bojkot.

SremacSM

Kako nam ne daju nista, kada si rekao da je to nase

Mile

Aco, pitanja. Sta ko ima ista da nam da? Kada Kosovo pripada Srbiji, ili ne pripada?

Milica Jovanovic

Moram ponovo da napisem komentar. Transfer blama. Ko laze narod i kome se obraca kad kaze: ne mozemo da lazemo narod. Pita se sta da potpisem, nemam sta da potpisem. Pa ima, da potpise samo ono sto je obecao - priznanje. Pa recenica: pustite sad o cemu se razgovaralo, kako to misli? a prepustice vlast onome ko ga pobedi na izborima - pa valjda je to jedino moguce i normalno a ne njegova dobra volja. Bilo je slucajeva da nisu hteli da predaju vlast ali u zemljama u kojima ne postoji ni D od demokratije (od cega nismo daleko, istini za volju).

Jaja Ung

Siroma, svi su opet protiv njega. A on malo unutrašnji dijalog sam sa sobom, malo videćete mere protiv Prištine, malo silne zemlje povlače priznanje Kosova, a sada zamenite me građani. E Aco, Aco...

Blonde

Niko ništa ne nudi, niko ništa ne da, a tebe nam poturaju, kao garant mira i stabilnosti, prosperiteta, zlatnog doba? Misliš, svi smo veverice? Ti nepobediv, a mi glupi? Jesam ja razočarana u ovaj narod, ali ga ne potcenjujem što ti radiš već godinama, preteruješ, ali zaista, neće ti ovo sve skupa proći, zemlju otuđuješ, a nama i crno ispod nokta otimaš, mere nemaš i svest će se javiti, a onda sledi odgovornost za sve učinjeno i sva nečinjenja.

Zlopamtilo

Manifest, po kome vlada ovaj čovek je "Nineteen Eighty-Four" by George Orwell istovremeno , to je i naš život , na žalost.

Ајде

Па да им нисте Бриселским споразумом дали све атрибуте државе можда ни нешто и добили.Али Тадић није хтео али највеће патриоте Вучић,Ивица и Тома пожурили за влашћу и пленом.Нигде у том споразуму нема поделе,компромиса о осталог.Само оно ЗСО а и то је било климаво.Превели вас жедне преко воде.Али ти си Вучићу правник па ћеш то објаснити овом народу.

istinoljub

Naravno. potpisao je Briselski sporazum. Kojim je ukinuo institucije i nadleznosti Srbije na severu Kosova. Aminovao mesovitu policiju i sudstvo koje radi po kosovskim zakonima i sprovodi tamosnje zakone. Sudije polazu zakletvu tamosnjem predsedniku, Taciju. Mimo toga im je dao medjunarodni pozivni broj. Sve mimo Ustava i zakona ove drzave. I sada govori kako mu neko nesto otima i namece resenja. Koja je sam potpisao i sprovodio u delo.

Deja Vu

Šta je sada odglumio pred vetrenjačama, Don Kihota ili Sanča Pansu?

Aaa

Prijatelju, Ti si obećao, samo Ja mogu da spasem Kosovo, pa izvoli...čekamo

gandra

mojne da si nervozan - dok se vetrenjace u pozadini smireno okrecu

baba vangla

A cije vetrenjace?

Luka

@gandra i vetar smo prodali. Ispada da smo nesposobni za bilo šta. Ode voda, vetar, zemlja, ljudi ... i niko ništa. Strasno.

A/T

Aha, pripreme se nastavljaju, dok nas većinu ne ubedi da “moramo” da odustanemo od Kosova, jer... nešto će već smisliti!

Mickey

Потписаo си Бриселски споразум, that's enough.

Љиљаница

Ти доби орден зарад нарочитих залагања у вези КИМ. Свака част, све чега се ти дотакнеш пропада... И, шта ћеш сад? Ајмо сви Ђилас, Обрадовић и .....

Đe ste komšije

He he. Pa dobio si orden. Šta hoćeš više?

Skarlet

Dva ordena ove godine , od Putina i od Irineja,ni kriv ni dužan a okićen.

Sve ok

Kako da nam ga daju ako je naše?

drmr

Jao jadan!!!!

Bob

Što ne bi Rada Trajković ušla u vladu Kosova, kao da je ovde neko glasao za Vulina, Brnabićku, ili Rasima.

Odisej56

A bre Vucko zasto se sekiras toliko? Pa zar nije SL uzela svih 10 mandara. Zajedno sa njima mozes da napravis cudo. Sta si radio po Briselu 7 godina, ni slatki Bog ne zna.

Bgd

Tako to izgleda kada pregovaraju oni koji to ne znaju da rade.

Sonja

Bravoooo!Kakav manevar,kakav maestralan spin 😁

A zasto bi vam neko nesto i dao?

Nikad i nigde se nista ne "daje" niti neko nesto "nudi". Postoji trgovina, pregovori, pritisci, borba i diplomatija. Sve ostalo je prazna prica

Лајковачка пруга

Нико од твојих западних пријатеља, осим тебе, не тражи да нам ишта дају, него само да нам не отимају оно што је наше. Ти можеш да им даш само оно што је твоје, а за неиспуњена обећања они ће се већ побринути како да те дозову памети. Своје дугове враћај сам, а не преко народних леђа!

Au

Jadni mi sa tobom.

general lee

Kako sad to ?

Tuti fruti band

Eto ti ga sad. Neće da nam daju ono što je naše. Znači uzeli nam Kosovo i za uzvrat neće niśta da nam daju. A ti i dalje na tronu. Šta čekaš.... uradi neśto. Pa ti si nam predsednik, nije valjda da si kapitulirao

Mirko

A gledas pre spavanja ozvestaj javnog,mnjenja,ha?Zasto ako si siguran u sebe!?

Johny Walker

A sta da nam nude i sta da nam daju? Je li Kosovo Srbija.Tako vicu navajaci

Ludolf

@Johny Walker Kako da ne. Kosovo do Tokija.

Bata Niš

Neosporno je da Rada Trajković mnogo bolje razume položaj srpskog življa na Kosovu i koje su mu svakodnevne potrebe od Vučića, Đurića i sl. koji se kroz "brigu za Kosovo" bore za inostrani interes.

Mica

ne za inostrani, bore se za svoj interes i svoje fotelje.

Gavrilo

Pa , bar 100% takse nepravedno uvedene, da smanje na 70%, zamoli ih...

Carine, a ne "takse"

To ce otprilike biti taj "kompromis". Oni smanje carine, a mi priznamo Kosovo kao drzavu

Fikus

Kalimero!

Milica Jovanovic

Auuuu, pa na koga on to vice? Kako je vodio pregovore o kojima ama bas niko nista ne zna, tako mu se i vraca. Pa cak i iznerviran ne zeli da kaze o cemu je razgovarao. Sad je jasno - niko nam nista ne da i niko nam nista ne nudi. A sta je on to ocekivao da mu se ponudi?

Dejan

Pa ponudili su mu podršku za ostanak na vlasti, šta će više od toga? Ko šiša ostalo?

Damir

A kako Ana moze u vladu, koliko njena stranka ima poslanika?

Ludolf

@Damir Nije ni Ana bila na listi. I to je zaboravio.

Zeljko NS

Bravo za komentar!

Ratomir

Po mom uverenju Predsefnik Srbije deluje s dvostrukim standardima javno nudi da ga pobede na izborima da bi otisao sa vlasti a zna da je narod zastrasen i da ce vecina verovatno glasati za njega od straha od onoga sto im on porucuje da ce se desiti. Licemerno je pogadjati se za odlazak sa vlasti pod takvim omolnostima a zanemarivati osnovni razlog a to je nesposobnost da u toku vise godina u diplomatskim pregovorima (za koje nije inace nadlezan) stvori uslove za mirno resenje problema Kosova. Pozeljno je da sam podnese ostavku jer nije postigao stvarne rezultate (samohvalisanje, Biro Predsednika za odnose sa javnoscu i Biro SNS za odnose sa javnoscu se ne racunaju) koje bi obican covek osetio i imao koristi. Pozeljno je da Predsednik Srbije podnese ostavku da bi se zaustavilo smanjivanje stanovnistva, umiranje sela i odlazak masa mladih iz Srbije u svet da prezive. Ako bi uzeo empiricisticke i pozitivisticki izmerene rezultate svog rada a ne propagandu znao bi da je Srbija u stanju naprednog propadanja i da joj nema pomoci dok ne dodju oni koji znaju sta da rade, kao i bez svakodnevnih konferencija za stampu, otvaranja svega i svacega i slikanja za TV i stampu...

Anika

Tako je. Zaključak: OSTAVKA, VUČIĆU, POVUCI SE, ustupi mesto nekom sposobnom, poštenom, ko će da poštuje Ustav i zakone, institucije, ko će da oslobodi medije, pre svega RTS.

Joca

Pa šta da nam da kad je to naše ? Ili ti znaš nešto što mi ne znamo, kao sto je famozni plan koji nam, kao gradjanima ove drzave, nikad neces reći ?! Bez referenduma nema ništa, sve što si potpisao i sto drugima obećavaš kao da je drzava tvoje vlasništvo je protiv Ustava Republike Srbije.

Bojkot

Pa podržava te samo 25 % građana sa pravom glasa, Daj ostavku.

Balkanarijum

Ovo se u tenisu zove “ duboki forhend spin “ A u ovom obraćanju pamenom dosta Bojkot!

Face

Citaj: podela Kosova u igri.

Boze sacuvaj

Ovo je rekao retko iskreno - niko nista ne nudi, nije nikad nudio, nikome nije ni palo na pamet da se nesto deli, nikakvo razgranicenje nikad i nigde nije ni pomenuto. Osim u srpskim medijima, za srpsku raju. Ali je to unutrasnji problem. Ustvari je jedino na stolu -totalno i neopozivo priznanje Kosova u punim granicama i clanstvo u medjunarodnim organizacijama. Zauzvrat cemo dobiti obecanja, evropsku perspektivu, prestanak pritisaka i poneki nepovoljni kredit od MMF i SB. Samo sto vlast sve to nije htela tako da kaze, a i sada muljaju

Tarantino

Kakva podela?Necemo mi dobiti nista i to vodja zna odavno samo je zamajavao narod da bi sto duze bio na vlasti.

s.

"Vučić o Kosovu: Niko nam ništa ne nudi, niko neće ništa da nam da" Kakav gubitnik, šta vodi ovu zemlju.

Dipl.Trol.ing

Mi smo gubitnici sto ga podrzavamo :-(

веља1

Хистерија. Замислите шта би тек било да је Жаклини омогућено да ради свој посао?

Apis

Pa gde su ti prijatelji

Ccc

A kad je Si dosao u Srbiju pre ove vlasti? A,Putin??? Kad? Erdogan ga docekao kao nikad nikog u Turskoj! Pa poluzagrljaj koji nikad niko ikada nije doziveo nikada sem njega i niko nikada nece! I nista nam niko ne nudi...pa jel znaju oni s kim je on ortak sve?! A,znaju? E,pa nista onda...da mu damo bar jos dva mandata,da nam vise kap vode ne ostane,trunka zemlje...

Vanja

Pa nećemo ni mi njima. Nek ostane kako je sad, ako ne može drugačije. Gde su sad naši prijatelji Rusi i Kinezi?

NAJČITANIJE

ČITAOCI REPORTERI

ČITAOCI REPORTERI

Vaša poruka je uspešno poslata.

Hvala.

GOTOVO

Ubacite video ili fotografiju.

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa.
Ne sme biti više od 25 MB.

Pročitajte još

Ostalo

Ostalo

Bez granica sa Andrejem: Povratak u pleme Mentavaj 8/13 14:53 h

14:53 h  |  Ostalo

NEWS

NEWS

Officials accuse ex parliamentarian of calling for murder of Vucic 14:43 h

14:43 h  |  NEWS

Region

Region

Đukanović: Crna Gora neće povući Zakon o slobodi veroispovesti 14:30 h

14:30 h  |  Region

Info

Info

Marjanović: Politički standardi u Britaniji dramatično srozani 14:21 h

14:21 h  |  Info

Info

Info

Jevtović: Imamo prava da budemo građanski neposlušni, a ne da ne preduzimamo ništa 14:21 h

14:21 h  |  Info

Vesti

Vesti

Poslanici DS-a traže reakciju stranke zbog tvita Boška Obradovića o Mićunoviću 14:10 h

14:10 h  |  Vesti

Svet

Svet

Policija suzavcem rasterala stotine demonstranata u Hongkongu 13:51 h

13:51 h  |  Svet

loader