Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Uroš

Tv duel godine.

64 1

Gavrilo

Čuj, Rama i Vučić, samo im još Pajtić i Tači fale Jadan je Balkan, obzirom ko raspravlja o njegovoj budućnost. Nevolja je u tome što tu mora da živi nas nekoliko miliona ojađenih.

11 93

Tijara

Proslost je nepromenjiva i kao takva ostaje i oko toga verovatno nikakvog dogovora biti nece. Ono sto se moze pobediti , to je buducnost i oko nje bi trebalo uloziti svu energiju da do pozitivnih pomaka u odnosima dva naroda i dodje.

79 2

Ertem

Kad Vučić bude vratio Utisak i kad bude smeo u Srbiji na duel sa nekim ozbiljnim, ne onim jadnim novinarima i voditeljima što mu se klanjaju, nego sa npr. Živkovićem - e, onda će to imati neku svrhu. Ovo sad je z......cija. Koga briga šta će njih dvojica sa sve prevodiocima da lupaju...

3 119

Ertem

Hvala vernim botovima! :-) Ako vas je 119 pročitalo komentar, ima nade...

2 1

Crni Gavran

Ovo liči na scenu iz legendarne TV serije Muzikanti: Burduš, Rajko i Cane, pored puta, svađaju se oko para il' cigara i počinje hvatanje za gušu. Nailaze dva milicajca, a oni odjednom prekidaju sukob i počnu da se ljube.

4 105

Aki Schumacher

Biće zanimljivo.

55 1

sadašnjost

Iskrenost i poštenje su najbolji pristup svemu pa i ovom dijalogu. Koren nesporazuma je uobičajena sklonost pojedinih političara da se okreću pitanjima koja im odvraćaju pozornost , tj. samo pričaju o prošlosti. Uzrujavati se oko onoga oko čega se ne možete dogovoriti - prošlosti - znači uludo trošiti ono što imate - sadašnjost Nema boljeg vremena od sadašnjosti. Vučić je toga svestan, da li i Rama?

61 6

Slavorad

Mogu oni razgovarati i o miru i o stabilnosti, ali svi učesnici moraju na tom razgovoru moraju da koriste razum i pamet, a ne lične interese i stavove...

30 4

Ana

Biće više nego interesantno pogledati emisiju.

63 3

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo