Miodrag Majić i Nele Karajlić gosti emisije Tri tačke

Tri tačke

Miodrag Majić i Nele Karajlić gosti emisije Tri tačke

Gosti emisije Tri tačke sa Ivanom Zarić bili su, između ostalih, Miodrag Majić i Nele Karajlić.

Komentari (5)

Ostavi komentar

* Sva polja su obavezna

Nevalidna CAPTCHA

Sonja Brkić sudija

Kolega Miša Majić je je do sada uradio jako mnogo dobrih stvari za sebe ali i za sudstvo.Njegov rad, ponašanje, javni nastupi doprinose formiranju većeg ugled suda i sudija.Pojavljivanje sudija u javnosti, u medijima korisno je i nužno.To je jedan od načina da se o sudijama formira mišljenje koje će uticati da poverenje u sud i sudije bude na višem nivou. Slažem se da sudije imaju određen strah od javnog nastupa, ali ima i onih koji taj problem nemaju.

Piki

@Sonja Brkić sudija tako je,Sonja. Istina.

antimicun

Ovaj Majic delovao kao ozbiljan sudija i pravnik, neko ko je bio vidjen za reformatora pravosudja, kad ono covek pise krimice, hoce i da glumi, ne znam da li je spomenuo i pevanje. Lepo je biti svestran i visestruko talentovan, ali ipak sam konsterniran u njegovom slucaju, nekako je neozbiljno...

СТЕВАН

Зато је Господин Др озбиљан...

aja vasil

Zašto je približavanje pravosuđa na takav način neozbiljno???? Pa nije se popeo na binu da glumi ljubavnika ili klovna, reč je o ozbiljnom suđenju, ako niste znali, pozabavite se malo Šekspirom i ubistvom Polonija pa će vam biti jasno! A što se tiče knjige, sjajan jezik, pismeno i vrlo stručno i zanimljivo napisano u poređenju sa mnogim "krimićima" koje nam loše prevode sa raznih jezika! A on je posebno naglasio taj skandinavski "noir" koji je remek delo pisanja u odnosu na američke klišeirane priče. Ne zaboravite da su pravnici i lekari proglašeni za ljude koji su najsvestraniji od svih onih u drugim profesijama. Da li ćete reći da je dr Jovan Stejić, začetnik lekarske profesije u Srbiji, ali i književnik bio neozbiljan, ili da je dr Laza K. Lazarević – narodni lekar, pisac, naučnik i poznavalac ljudske psihe bio neozbiljan, ili Jovan Jovanović Zmaj... itd. Doprinos srpskih lekara Jovana Stejića, Laze Lazarevića, Jovana Jovanovića Zmaja, Mihaila Lazarevića i Vladana Đorđevića kulturi i medicini je izuzetan. Uvek na korak ispred svog vremena, bili su začetnici novih ideja iz kojih je proisteklo bogato nasleđe. Nemojte Majića porediti sa današnjim spikerkama-spisateljicama, to je zaista nešto potpuno drugačije. I, molim vas, obrazujte se malo, internet je čudo ako znate šta tražite, jer vama je kultura očigledno "neozbiljna" stvar... te sam ja pre konsternirana vašim neznanjem, više nego njegovom svestranošću!

NAJČITANIJE

ČITAOCI REPORTERI

ČITAOCI REPORTERI

Vaša poruka je uspešno poslata.

Hvala.

GOTOVO

Ubacite video ili fotografiju.

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa.
Ne sme biti više od 25 MB.

JOŠ VIDEA

Info

Info

Specijalni MI-17 i MI-35 popust, stop za dalju nabavku i zbog SAD 07.12.2019.

07.12.2019.  |  Info

Info

Info

Inspektor iz Niša četiri godine u penziji u koju je nezakonito poslat 07.12.2019.

07.12.2019.  |  Info

Info

Info

Vlast tuži samu sebe, država dala milione evra "Jovanjici" 07.12.2019.

07.12.2019.  |  Info

Info

Info

TS: Donošenje leks specijalisa o metrou neopravdano 07.12.2019.

07.12.2019.  |  Info

Info

Info

1 od 5 miliona: Pukao balon straha, to dokazuje afere koje isplivavaju 07.12.2019.

07.12.2019.  |  Info

Info

Info

Protest podrške Aleksandru Obradoviću završen u njegovom stanu 06.12.2019.

06.12.2019.  |  Info

loader