Trifunović: U vreme Miloševića nije bilo ovolikih svinjarija

Vesti

Trifunović: U vreme Miloševića nije bilo ovolikih svinjarija

Glumac Sergej Trifunović kaže da nikome ne bi pišao po grobu i da je u tvitu koji je postao tema u javnosti upotrebljena hiperbola. Tvit je izvađen posle mesec dana da bi se pokrila afera s Bogdanom Labanom, dodaje. Ocenjuje da je Slobodan Milošević bio gospodin kad se pogleda današnja vlast, a da u to vreme nije bilo ovoliko svinjarija.

Komentari (111)

Ostavi komentar

* Sva polja su obavezna

Nevalidna CAPTCHA

Jefimija

Bravo Sergeju. Izrekao si pravu istinu,pa zbog toga ova vlast hoce da te nacrni. Ne daj se.

Jelica

Sergej govori istinu,a svi oni koji hoce da izopace njegove reci i namere su budale.

Jelena

Gore je danas, naročito ako se napravi paralela između života u Srbiji i drugim zemljama u Evropi.

Que c'est poux que as vaux St.Jacques

Preterujete, g. Trifunoviću, ali normalno je da su ljudi, svi bez razlike, skloni selektivnom pamćenju, pogotovo ako je iskustvo za koje se to pamćenje vezuje TRAUMATIČNO. Ja bih Vas samo podsetio da je u vreme o kojem govorite OVA DRŽAVA (zapravo, organi pokojne države) SPROVODILA GENOCID nad svojim (KiM) i građanima susednih država (BiH), UBIJALA novinare i političke protivnike, kao i svoje istaknute službenike (ministre unutrašnjih poslova, kako aktuelne, tako i bivše), PLJAČKALA sopstvene građane uzurpacijom njihovih životnih i porodičnih ušteđevina, projektivanom inflacijom BIBLIJSKIH razmera, organizovanim prevarama kao što su piramidalne štedionice, sprovodila mobilizaciju svojih građana pod pretnjom teške robije u slučaju neodazivanja za RATOVE u kojima nije učestvovala, IZLOŽILA svoje građane, preduzeća i ustanove ekonomskim i kulturnim sankcijama propisanim od strane SB UN, kao i EU, IZLOŽILA svoje građane neposrednom dejstvu ratne avijacije NATO... Rado bih prihvatio Vašu primedbu i zamolio bih Vas za izvinjenje zbog nesporazuma, ukoliko smatrate da je za ovde navedeno reč SVINJARIJE neodgovarajuća jer je previše blaga. Pozz

Beli

Gospodine vi napisa ste knjigu o Milosevicu...Covek je rekao to u afektu.!Gospodin Trifunović je isključivo govorio o Alesinom zakonu ostalo je navodio činjenice.sad vi meni recite da li je izgovorio nešto a da nije bila istina?

Beli

Gospodine vi napisa ste knjigu o Milosevicu...Covek je rekao to u afektu.!Gospodin Trifunović je isključivo govorio o Alesinom zakonu ostalo je navodio činjenice.sad vi meni recite da li je izgovorio nešto a da nije bila istina?

Lisa

Da li Vi stvarno mislite,da Sergej ne zna svaki detalj Miloseviceve diktature?Niste se oglasili dva dana,niste morali ni danas,s obzirom da bas i niste shvatili o cemu je covek govorio.

Игор

Храбар и правдољубив човек .

AntiBot

Sta je botovi, Sergej trn u oku a? Samo raspaljujte po minusima, efekta nema, provaljeni ste i moze gospodar slobodno da vas proglasi stranackim viskom.

kosmajac

bravo ljudino..

Pink Floyd

Odlicna majica :-)

Danka

Podrška i pozdrav iz Jagodine, za našeg, Sergeja!

Ana

Aleksa, izvini! To nismo smeli da dopustimo! Pedagozi, nastavnici su olos belosvetski i zato je onaj Miroljub u pravu, skole su mnogoj deci ogromne traume ostavile sa kojima se jedva bore u presurovoj stvarnosti

Lauda

Presurovoj? Prepametna, prezgodna, predobro, pre, pre, pre... kada ce stati ta zloupotreba priloga PRE?

Prof. dr R O T

Bravo Sergej, obicne ljude, oni ne prepoznaju!

Svetilik

Bravo hrabri čoveče.

alfa

Oslobađanje od obaveze plaćanja takse Član 42 Od obaveze plaćanja takse oslobađa se fizičko lice, vlasnik merila električne energije, koje živi u jednočlanom domaćinstvu ili je hranilac porodice u višečlanom domaćinstvu, ukoliko je: 1) osoba sa invaliditetom sa 100% telesnog oštećenja; 2) osoba sa invaliditetom sa manje od 100% telesnog oštećenja, ako joj je, u skladu sa odredbama posebnih propisa, priznato pravo na dodatak za tuđu negu i pomoć; 3) lice koje je trajno izgubilo sluh ili slepo lice; 4) korisnik prava na novčanu socijalnu pomoć; 5) penzioner sa minimalnom penzijom; 6) fizičko lice korisnik više merila električne energije, za merilo električne energije u stambenoj jedinici, odnosno poslovnom prostoru, koji se ne koristi. Od obaveze plaćanja takse oslobađaju se i: 1) ustanove koje se u smislu zakona koji uređuje oblast socijalne zaštite smatraju ustanovama za smeštaj korisnika, obrazovno-vaspitne ustanove, zdravstvene ustanove i organizacije osoba sa invaliditetom i preduzeća za radno osposobljavanje i zapošljavanje osoba sa invaliditetom; 2) diplomatsko-konzularna predstavništva, pod uslovom reciprociteta. Pravo na oslobađanje od obaveze plaćanja takse ostvaruje se na osnovu zahteva koji se podnosi na obrascu za oslobađanje od plaćanja takse sa potrebnom dokumentacijom. Rešenje o oslobađanju obaveze plaćanja takse iz stava 3. ovog člana donosi javni medijski servis u skladu sa zakonom kojim se uređuje opšti upravni postupak. Rešenje iz stava 4. ovog člana je konačno i protiv njega se može pokrenuti upravni spor. Obrazac za oslobađanje od plaćanja takse jedinstven je i njegovu sadržinu i formu utvrđuju zajedničkom odlukom RTS i RTV. Potrebna dokumentacija za lica iz stava 1. tač. 1)-4) ovog člana jeste rešenje nadležnog organa. Potrebna dokumentacija za lica iz stava 1. tačka 5. ovog člana jeste dokaz o visini penzije, dokaz o broju članova domaćinstva i dokaz o statusu hranioca domaćinstva. GDE SU OVDE DECA , SUPRUGA ZAR SE OVAKO BRINE O DECI SA POSEBNIM POTREBAMA I OSI

Miruna

U Titovo vreme, bili su gospoda, a ovo sad jad i cemer, ne znaju da govore, a kamoli sta drugo. I nemoj te uporedjivati , jer zaista nije za poredjenje. Tito je bio gospodin, a sta je ovo sad, stidimo se ovih sto nam vode zemlju, ko ima mozga.

pionir

u pravu si ali svako neka se priseti kada smo culi da postoji program za zastitu dece i omladine, program o nacionalnim interesima itd... sve je to zaboravljeno i nametnuto da nam je jedino vodja ugrozen, da njega drugi napadaju... pa pobedonosno govori kako je on PONOSAN... uvek se pitam na cega i koga... ali kako voli da stiti samoga sebe onda je PONOSAN NA SAMOG SEBE... pa kada jos tome doda da voli da istice kako se ON NIKOGA NE BOJI i sve u stilu ja, pa ja i zato njegove izjave i saopstenja (nikako neki govor za pamcenje i istoriju), shvatam kao mlacenje prazne slame. O gospodstvu sa ovakvim recnikom i ovakvim nacinom vodjenja politike ni govora nema.

Zlopamtilo

Mnogo toga tačnog je rekao .Mislim da bi trebao da se pokrene nekakav pokret javnih ličnosti koje nemaju direktne veze sa politikomi političarima ,a kao ii mnogi nisu zadovoljni postojećim stanjem kako bi se pokrenule stvari .Sad se bukvalno ne zna da li je gore sedeti sa strane i biti nezadovoljan "beli listić" ili glasati za manje loše iz prostog razloga što ovo uzima maha. E sad , može se reći ok neka uzme maha jer tu nema kvaliteta i na posletku će se takav sistem urušiti ali , dokle više , gde je to dno ?Koliko još naših života treba da se protraći čekajući da svi zajedno udarimo u dno da bi kranuli ka površini ?

gordana

Gospodine Trifunovicu, nema razloga da previše trošite vaše reci za nekoga ko ne zasluzuje ni jednu jedinu. vašu rec , rec gospodina.... Jer taj koji nije gospodin, drugaciji recnik , sem recnik ulice -prosatkluka, i ne koristi. Nazalost, ovaj naš narod nikako da dobro cuje, da bolje razume u cemu je sadrzana v l a s t Predsednika Srbije. Bojim s e da ce zbog kašnjenja, kraj biti vrlo T U Z AN, za njega...AHHHH, -to boli--- .KRAJ VLASTI....

DAREDEVIL

Sergej je dobar covek, glumac i humanista... U potpunosti ga podrzavam!!!! BRAVO SERGEJ...

da se malo umešam

A kada je Milošević bio na vlasti, pričali ste kako je on najveće zlo na svetu. Ne može se porediti ovo i ono vreme. Miloševića nije podržavao zapad, a Vučića podržava. Angela Merkel ne bi zvala Miloševića u svoj izborni štab, ali je zato Vučića pozvala.

1996

bote, pa i Slobu su zvali garantom mira i stabilnosti i odbranili ga 96/97-e... Ali sve ima kraj, pa i diktatura.

nego

Milosevic je uoci potpisivanja Dejtonskog sporazuma bio glavni mirotvorac na Balkanu da bi posle samo nekoliko godina postao balkanski kasapin a mi smo bombrardovani na kraju. Mislite o tome SNS botovi - bar vi kojima je mozak koliko toliko prisutan u glavi.

Pavle

Ne odbacujem sve sto je rekao,ali cemu takva,svaki put,ostrascenost?! Neverovatan egocentrik! Svuda je i kad je pozvan i kad je nepozvan! Ima nesto u njemu provincijalno,Krusevac ,Uzice....da bude svuda i da bude primecen. Ne dovodim u pitanju njega kao glumca.

Suadinac_Kg

E Serdjo, Serdjo s'njihove tacke gledista mi lajemo a karavani prolaze. Dok se ovi nasi svi kafe napiju... :)

Soko

Ево синоћ Мића псује полА сата мртву мајку учеснику заДруге и на ТВ.са националном фреквенцијом што значи ЗА нас је све дозvoljeno.tj.za vlast.

Gotlib43

Vi stvarno ne shvatate da se zlo ne iskorenjuje lako.Posebno nije lako ako je zlo potkrepljeno naukom.Naravno i nauka moze biti u sluzbi zla.Samo shvatite koliko je botova i skotova zaposlio.Pa koliko lopova cuva svoj kriminalni kapital ili polozaj.S Svaki od njih ima porodicu.Tu su i oni glupi i nepismeni koji uvek glasaju za vlast.A tek kradja i pljacka na izborima i td.Ne skida se lako ova vlast.Koliko smo cekali da ode onaj probisvet a dodje drugi pa sada treci i td.Vreme je neogranuceno a.mi smo privremeni.Prosto nemo srece.Zavisimo od 1.700.000.krezunih koji kreiraju dudbinu sbojih unuka ali oni srecom ili nasom nesrecom PALE PREKO GRANE.Sergeju brate hrabar si ali slomice te.Gotlib43

Mila

Bravo hrabri covece! Da je vise takvih ljudi , da se iscupamo iz kandzi predatora.

Misko

ima nas dosta... Ali nas niko ne pita.. I mnogo smo razočarani.. Sergej pripada generaciji koja ne najviše unistena.. Od 1970-1980..ta generacija je izgubljena zauvek... Radimo ono sto nismo u ili, zapamtili lepe neko vreme u kome je sve bilo normalnije, preživeli ratove...

Milet

botovi kako vas ne mrzi da lupate minuse....a da sendvic i sok-ic

MALI MARKO

Svaka čast care. Uvek sam cenio tvoju glumu i tvoju hrabrost i nezavisnost po cenu da ti skidaju predstave i pljuju nelhudi poput Vučićevića ,Marića i Mitrovića. Misu oni tabi ni do čukljeva tako da su njihovi komentari obične nebuloze. A što se tiče onoga što si naumio da učiniš, bilo da je metafora ili istina ,rado ću ti se pridružiti jer je to najmanje što zaslužuju.

Ivan

Minja vrati se na Pink!

Lisa

Sergej,covece,ljudino!Svaka ti je na mestu.Hiperbole i metafore nikad nece razumeti,jer su stvoreni za svinjarije.Zao mi je,sto si dosao u situaciju,DA BACAS BISERE.....

Milet

botovi ne mrzi vas....brzo po sendvic

ja sam seljak veseljak

Razumeo sam sta si hteo da kazes.Samo Slobina zena bila teska selj.ncura. A ovog danasnjeg ne mogu da definisem. NJega se stidimo i mi seljaci. I sam je rekao da je odrastao na ulici. Daklem,ulicar.

dzara

Žao mi je što je Sergej usamljen u svojim inicijativama, ali to ne znači da treba da odustane. Tapšanje po ramenu i pohvale za hrabrost ne vrede ništa. Jednostavno, tek kada pukne balon laži, jasno će se videti koliko su nas ovi "naprednjaci" unazadili.

Бре

Коме се ти Трифуновићу правдаш човече,ја бих то игнорисао,као што би да је то стварно опозиција(част изузецима)као што није,требала да игнорише бесмислену скупштину (сетите се Милошевића када га већ поменусте колико је волео да има опозицију само даби имао легитимитет за своју политику) јер јој тако не би давала легитимитет,па нека сами раде шта им воља и за то сносе касније консеквенце! Овако,на изречене небулозе доконих људи ти се правдаш и тако им дајеш легитимитет да те поново касније пљују и прозивају...акција даје реакцију,када нема реакције,џаба им акција!

zeravica

...nisi u pravu u vezi pravdanja. Gospodin Trifunovic je rekao ono sto mi mnogi mislimo ali nemamo mogucnosti da to javno i kazemo i u tome je vrednost ove njegove izjave da ne ostane na onome kako naprednjaci sa njihovim vodjom misle i kako im se prohte da pljuju a da ne dobiju odgovor.

istinoljub

Aleksin zakon. Nece ni Zojin. Nije resena Savamala za mesec dana. Nisu resene 24 privatizacije niti poboljsane javne nabavke, Nakon 2014 za 6 meseci nije bilo bolje i nije podneo ostavku. Obecao je da ce podneti ostavku ako se ne resi slucaj Curuvije u kratko vreme. Formirao nekakvu komisiju oko onih ubistava u Topcideru. Cak i vraca tajkune. Ume li da se presece i kaze stani ? Dosta! Da svedemo racune i bilans i da ga neko pita namerava li da podnese ostavku nakon bezbroj neispunjenih obecanja? Naprotiv on pravi nove afere, nove scene, gde zatrpava one stare i baca ih u zaborav. Vrti u krug, a sve je gore. Prisup nije nikako dobar. Treba podvuci crtu, a valjda ce se i apstinenti sabrati i probuditi.

sofronije

Ne mogu da verujem koliko ljudi veruju u gluposti. Nije Sergej usamljen, mnogi od nas misle svojom glavom i ne prodaju obraz!!! Ljudi, sećate li se šta je pričao za Karića, a sad mu taj isti daje najveću podršku. I to je sve pošteno... Hajde, da se lažemo!!! Gori je od Pinokija!!!

Vukašin

Kratko pamćenje Sergeje. Milošević je najveće zlo od kada postoji Srbija!

Lisa

Kad je to zlo vladalo,ovi su mu bili sluge.Bar su bili obrazovani,njegovi ministri,ambasadori.Vukasine,ja sam dete 9.3.Lepo ti je Sergej uporedio dva negativca.Uvek od dva zla.....Pogledaj opet...Pozdrav

Marko

Još kraće pamćenje Vukašine. Tito je najveće zlo od kad postoji Srbija, ovo posle su samo konsekvence.

Kole

Bogami, u poslednje vreme je pooštrena konkurencija za tu titulu najvećeg zla. Ako vodja i sendvič-botovi nastave u istom pravcu, izgleda da Sloba gubi trku.

pero

Pa kako stoji stvar nije, gori od njega su ovi njegovi losi djaci.Kazem losi jer da ista valjaju naucili bi nesto iz Slobinih gresaka a vidimo da ovi nista u zivotu nisu ucili... osim predsednika,on sve zna i sve je naucio,osim kulture i kucnog vaspitanja...

n

Sergej nije mislio na štetu koja je nanate državi, ali ne treba zaboraviti da su ovi što su danas na vlasti bili tada sa Slobom. Sergej je govorio o ponašanju, Šešelj je bio prostačina u skupštini, ali nije se dešavalo da imate još nekoga poput Rističevića. Mnogo više se vodilo računa da oni koji zauzimaju neku funkciju imaju i odgovarajuće obrazovanje, danas to nije slučaj. SPS je u to vreme imao kadrove, a SNS nema već, na značajne funckije postavlja ljude koji su poslušnici a ne moraju imati ni osam razreda osnovne. O tome je govorio Sergej kada kaže da je Sloba bio gospodin čovek.

Ajde

Brate Sergeje,ne znam zašto komentarišeš Vučića i time mu samo daješ legitimitet za gomilu gluposti i nebuloza koje svaki bogovetni dan izgovori,tako da tim izgovorenim glupostima jen

Branko

Bravo Sergeju za fotografije na kojima se vidi "veliki srbin" u drustvu velikih vodja.Samo te molim stalno to pokazuj nasem vodji da ne misli da je popio svu pamet ovog sveta.

LuN

Primitivna nekriticka mrznja,Vodje, prenosi se na botoviju,koja uopste ne razume pamet ,vec poslusno po direktivi prezire i mrzi Onog koga Vodja mrzi.Pogledajte u svakoj polemici, koliko je ljudska glupost,beskrajna.Vodju i dovedu na vlast po svom arsinu,jer je On uvek,refleksija,ogledalo ,njihove Mizerije.Pa je odbrana Vodje odbrana njihove beskrajne gluposti.I udarace beskrajno mnogo minusa,misleci da brane Vodju,ne znajuci da brane svoju ,Mizeriju.Trifunovic je njihov nedostizni san.

natasa

Ok sve jasno sta si hteo reci. Samo da razbijemo misteriju, njihovi ne vise po netu i ne pisu komentare i ne lupaju minus ili plus. To su firme, profesionalci, autsorsovani botovi, fino placeni za posao koji rade. Cenu ne znam ali znam da placamo svi .

može nam se

klasičan naprednjački pokušaj da skandalozne afere i poteze ljudi iz svoje stranke zamagle iskonstruisanim i spinovanim bljuvotinama. to im je postala praksa.

Free

Skroz ga podržavam, i njegov rečnik koji se mnogima ne dopada nije ni zilioniti deo šta su zaslužili. Naravno da poludiš kada vidiš šta sve prolazi. Skroz ga razumem. Bar je uvek bio iskren i direktan. Ja politiku više ni ne pratim, jednostavno ne mogu tu tragikomiku više da podnesem. Ne znam zaista šta treba da se radi. Jer mislim da ima dovoljno pametnih ljudi, pametnih ali apatičnih. Jednostavno mora da se probudimo, braćo draga... Ako želimo da Srbija bude dobra država, da nam deca i mi sa njima odrastaju bezbrižno srećno i da misle na neke kreativne stvari... Ja i dalje verujem u tu Srbiju!!!!

bebana

Moglo je to mnogo lepše da se kaže!

Javorka

Verovatno da se prica o cupanju grkljana, kako rade najvisi funkcioneri SNS-a, urednici Informera, Pinka, Hepi tv-a...

tamni vilajet

Bilo bi bolje da je rekao da ce im iscupati grkljan i pojesti ga kao pit-bul?

ulepsana psovka

... objasni kako covek treba da na 'lep nacin' iskaze svoj gnev pogotovo kada su u pitanju deca

Lisa

U nekom trenutku,shvatis da,mnoziti sa nulom ,nema smisla.Kome lepo da kaze?Risticevicima,Babicima,onom gradonacelniku,damama sa BIG BUBIS(Alo,alo) u ambasadama....

Simon

Podrška Minji i N1 da raskrinkaju ovaj strašni zločin. Predlažem angažovanje najboljih stručnjaka iz oblasti gramatike, književnosti, pa i forenzike da se podrobno ispita ovaj tvit, da se detaljno ispitaju zamenice u obe rečenice. Pustimo sad Savamale, samoubistva, razne Goše po zemlji, BDP, školstvo, zdravstvo, fokusirajmo se svi na ovo. Predlažem i specijalnu emisiju na ovu temu, pa i serijal, što da ne. Ne smemo da dozvolimo da se Informer, Alo i ostali ovime bave više nego mi! Pa nije da to rade da bi skrenuli pažnju sa kojekakvih izmišljenih problema, daleko bilo...Ne smemo da nasedamo i da ignorišemo ovakvo monstruozno ponašanje, pa ovaj tvit je uzrok svih naših problema!

Mirjana

Bravo Sergej. Ti imas cast i ugled. Dobar si covek i glumac. A sram bilo sve one koji su doprineli da Aleksin zakon zastareva. I ja placem. i stidim se svih njih.

milan

Mirjana, pogledajte koliko minusa su dali botovi. Po ovome, oni daju podršku zastarevanju Aleksinog slučaja, pa iz toga proizilazi da odobravaju svu torturu i nasilje kroz koje je to dete prošlo, pa posledično tome te botove nije ni briga što je to dete sebi oduzelo život, jer se našlo u bezizlaznoj situaciji. E botovi, koji lupate minuse, bravo, bravo. Samo pomislite na to-botovi-šta bi rekli da se - ne daj Bože- nekom vašem detetu sve to desilo. Plitkoumni, pokvareni, koristoljubivi... jednom rečju botovi. Eto, poštovana Mirjana, na vaš komentar, oni lupaju minuse. Oni nemaju mozga, njihova lobanja je prazna, oni su ništa i još manje od toga.

Razum

Sergej ih je sprzio i ogolio !!!

Majstor

Ali mi nije jasno zašto se pravda? Sve mu je OK ako znaš da čitaš?

Brka

(@Majstor) Ne pravda se, nego jos jednom podvlaci. Da ostane zapisano u kamenu, direktno iz njegovih usta. Oni kojima se veliki vodja obraca ne citaju, ali ce se istina svakako znati ako se ikad opismene.

U VAZDUHU SE OSECA...

Svi koji polemisu sa OVIMA, pa tako i Sergej, posle te rasprave., ma koliko bili u pravu, osecaju se -uprljano! Pomesas se u mekinje, pojedu te svinje!

Gandi

Bravo za fotografije, definitivno najjaci utisak.

Dexter

Samo je trebalo da je pita: "Kojim bi se načinom izražavanja ti služila da se tvoje dete ubilo zbog vršnjačkog nasilja?"

Gradjanka

Lepo je objasnio covek: mi gradjani mozemo da se izrazavamo kako zelimo pa i vulgarno. Ljudi koji su na vlasti i funkcijama nemaju tu privilegiju, oni MORAJU biti pristojni, a nisu. Svi imamo pravo na svoje stavove, kakvi god da su, a ljudi na funkcijama MORAJU da rade u interesu svih nas, to im je u opisu posla. A ne rade...

Bojan

A tebe boli vrsnjacko nasilje toliko da upravo ti ucis mlade na nasilje svojim izjavama i pisanjem na tviteru.

BGD 011

@A Vi ste Bojane cini se produzena ruka SNS-a, jedan od mnogih koji zaista ne misli svojom glavom, ili Vam je zabranjeno da mislite... Da li je Sergej trebao da pohvali ove SNS stetocine koji su na vlasti zbog toga sto zaista ne vode racuna o vrsnjackom nasilju? Dosadasnja pravila i iskustva su pokazala da se uvek nasilnici izvuku, na ovaj ili onaj nacin, a stradalnika proglase krivim...e to je stetocinska edukacija koju aminuje sadasnja vlast i uz koju, nazalost odrastaju mladi ljidi...ispiranje mozga je na delu uz stravicnu propagandu rezimskih medija...

sibica

Zalosno, ali je tako kada bot shvati da je u Srbiji jedina ZRTVA vucic.

Ema

Pa vi ste nam Bojane pokazali koliko vas boli vrsnjacko nasilje, sve radite po sistemu "pravimo se mrtvi dok ne prodje" SRAM VAS BILO ZBOG TOG DETETA, MOGLI STE DA REAGUJETE A NISTE!

masa

Glumac mora pripaziti na rečnik!

srle

Naprotiv, upravo glumac ne mora da pazi na rečnik... Pobogu, pa ovaj tvit su njegov i izvukli da se ne bismo bavili na primer recnikom gradonacelnika Subotice. I ne samo recnikom tog na zalost gradonacelnika nego mnogo gorim stvarima koje ocigledno on radi. Dakle, kako je to ovo drustvo stiglo do toga da je vazniji recnik nekog slobodnog umetnika na tviteru od recnika i ponasanja ljudi koji predstavljaju ovu drzavu, koje pronalaze sa koferima novca po apartmanima, preminulim kurvama i slicno Dok nas 30 godina truju, pljackaju, zaj...vaju, ponizavaju mi cemo eto da pazimo na recnik ? Pa to su klasicni mafijaski fazoni tipa Ja te j...m a ti ima da pevas...

medijski mrak

Sloboda govora je zagarantovana a glumacki recnik nije u nadleznosti botova.

čile kg

a kada Vučić kaže da je neko ludak...idiot...bolesnik ...to je primeran rečnik jednog političara ...

Kalimero

Ako iko ima pogan rečnik onda je to AV

Bojan

Vredjanje Roma je jos jedna od uvreda na rasnoj mrznji.

Kondor

Labanizacija drustva.Sergej je sve rekao

Nenad Kg

Trifunovicu,ti si gospodin i velicina u svakom pogledu,ne razumem zasto dajes nekome na vaznosti komentarisuci ono smece od emisije. Steta je sto si prepusten sam sebi bez pomoci i podrske kolega i strucne javnosti,no,dobro je da bar neko ko ima mogucnosti moze da javno izrazi nezadovoljstvo i revolt svime sto nam se desava. Guraj dalje legendo,BG mora da padne,a posle toga sve je lako.

Bojan

Koliko god neko necim bio izrevontiran ni u ludilu ne sme da se ponasa i izjavljuje nesto poput tvojih izjava.

čile kg

a kada jedan ostrašćeni radikal izjavi sto muslimana za jednog srbina to je normalno ...to misliš da su mu oprostili Bošnjaci ...jadni ste nazadnjaci

Mali Sve Samo Nije Mali

Samo istina istina i surova istina

MadMAX

Svaka čast legendo ! Sa onim fotografijama si ih p...šao ! 😀

Dusha

Svaka ti cast na otvorenosti. U svemu se slazem

Gavrilo

Ma što se pravdaš pokondirenim radikalima!!! Svi će oni u Ćorku kad dođe vreme, na čelu sa Sultanom , Čovićem onim glupavim novinarom iz informera i svom ostalom b.....!!! Daće Bog!!!

Skadarlija

Veliki pozdrav i podrška velikom Sergeju Trifunoviću, jednom od retkih koji ima petlju u ovoj zemlji hrabrih, nebeskih itd...

Kondor

Na zalost, ljudi koji nas vode I ne znaju sta je hiperbola Njima su bliske pretnje, sila, osionost, narcisoidnost.....

Stemi

Volim te kao glumca,cenim tvoj humanitarni rad ,mišljenja sam da ti ovo sa politikom nije trebalo ali ako je to tvoj izbor moraš biti spreman na posledice.Ako se rveš sa svinjama sigurno ćeš biti kaljav .

Nesa

Svaka cast sergej

Valter

Mnogo bre talasas, zato te prozivaju, stavljaju u novine u kojima je i objava vremenske prognoze stamota. Pokusace da te kompromituju jos vise. Bice nam ovako dok svi ne pocnemo da talasamo sve dok ovu nesrecu ne odnese taj nas cunami. Zivela borba protiv diktature.

Tanja

Gospodin SVAKAKO NIJE BIO (Milošević), razmisli o tome ponovo, seti se onih kojih više nema i svega ostalog iz njegovog vremena. Ali slažem se da je sada gore!

Kragujevac

Na žalost,čoveče,malo je onih koji te razumeju zato što su morali pobeċi odavde,gde se inteligencija vređa ,,VAZDUPLOHOVIMA,, i ostalim ne-obrazovanim rečima .PODRŠKA!!!

Prikulic

Sergej je potpuno u pravu ali ovi sirovi likovi niti hoce niti imaju kapacitet da razumeju sta on prica. Jedan covek koji nas je uzjasio jeste problem ali je on tu pre svega zahvaljujuci onima koji se prodaju, nebitno da li za malo ili mnogo i zahvaljujuci onima koji nemaju kapacitet da shvate da taj covek sve sto kaze laze. Bukvalno stalno laze. Proputujte Srbijom, predjite ponekad i granicu, pogledajte malo oko sebe, svuda su zlodela tog coveka koja traju skoro 30 godina. Zar vam nikad nije dosta?

Gero TZ

Svinjariju je lako napraviti, nazvati se žrtvom i mučenikom ali treba biti pametan i uraditi nešto dobro da narod iole bude zadovoljan. Hiperbola ili stvarno sada nije toliko bitno, doći će i to na red, siguran sam.

Aca Lažov

Ako ljudi koji su opozicija imaju ozbiljnu nameru da smene Vučića moraju jako da vode računa o tome šta izgovore i šta rade. Medijska mašina vlasti će iskoristiti svaku moguću priliku da ih diskredituju, a posebno kad im pošalju ovakve poklone.

Prcko Palilulac

Neuravnoteženo i infantilno. Nanosi ogromnu štetu opoziciji!

SIMONÀ 2

Mi smo zaledjeni od mnogih bezakonja ,raznih zala i licemerja..Sve moramo da obnavljamo ..a tu su mediji koji trebaju sto vise da pricaju o proslosti..nemoze se porediti Milosevic ratovi progoni ubista genocid,inflacija..ovo je bleda slika ili pokusavanje vracanja na devedesete..neponovilo se...!!??

Žurka u 4 ujutru

Možda se želi pokazati da može biti i gore nego devedesetih.To pokazivanje ne mora biti sa intelegencijom.Možda slučajno tako ispadne.

Boy Genius

E moj brate, sve je okrenuto naglavačke. Najgore je što se izlaz ni ne naslućuje...

NELIPSI

Istorija se izmislja.Pokazivanje slika Stojadinovica je dobar potez.

Svedok

Podrska za Sergeja. Da je Srbiji vise takvih mislecih oduvali bi smo ovu Vucicevu ba... zauvek

Evita

Pa jeste bio gospodin za ove. Ceo svet ga je pritiskao a ove podrzava.

Saša

Bravo za Sergeja!!!

Pa

Baš to. Za AV ekipu Sloba izmislio demokratiju.

Miki

Necu da se mesam ali mislim da je Sergej u pravu.

Danka

Omiljeni ste mi vi, "što nećete da se mešate"?!

Pitam se, pitam

Podrška.

Veca

Bravo Trifunovicu!

Pjotr

Podrska Serzinjo!Pamticemo ovu,nazalost,hrabrost..

NAJČITANIJE

ČITAOCI REPORTERI

ČITAOCI REPORTERI

Vaša poruka je uspešno poslata.

Hvala.

GOTOVO

Ubacite video ili fotografiju.

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa.
Ne sme biti više od 25 MB.

Pročitajte još

Vesti

Vesti

1 od 5 miliona: Pošto policija ne želi da radi, njihov posao preuzeće građani 12:05 h

12:05 h  |  Vesti

Vesti

Vesti

Usvojen set zakona protiv funkcionerske kampanje 12:03 h

12:03 h  |  Vesti

Vesti

Vesti

Udruženje tužilaca traži da vlast osudi izjavu Simonovića 11:54 h

11:54 h  |  Vesti

Vesti

Vesti

Mihajlović: Zbog građana koji ih podržavaju mi je žao što SZS bojkotuje izbore 11:51 h

11:51 h  |  Vesti

NEWS

NEWS

Post Office strikers unhappy over deal with Serbian government 11:40 h

11:40 h  |  NEWS

Vesti

Vesti

Aleksić pita Vulina: Da li je radnik Ministarstva uhapšen u aferi "Jovanjica"? 11:37 h

11:37 h  |  Vesti

loader