Dačić: Nijedan socijalista nije nikad izdao Srbiju

Vesti

Dačić: Nijedan socijalista nije nikad izdao Srbiju

Socijalistička partija Srbije (SPS) održala je u Valjevu sednicu Glavnog odbora, kojom je ujedno obeležila i 28. godišnjicu od svog osnivanja. U fokusu obraćanja lidera SPS-a Ivice Dačića - prošlost partije, ali i poruke članstvu za budućnost.

Komentari (89)

Ostavi komentar

* Sva polja su obavezna

Nevalidna CAPTCHA

Sofija

U pravu je. Nije nijedan nego svi

Aleksej

Mogu i ja da kazem, na primer, da sam Marsovac.

bundeva

..a koliko je socijalista upropastavalo Srbiju do sada?..

Crossroads

Šta? Milošević nije bio socijalista?

DN

Svi u to veruju kada to otpeva turbo - folk ministar, gde god ide svojim ponašanjem bruka ovu zemlju ......

Dragan Lo

Nije izdao ni jedan socijalista... Krajinu u bljesku i oluji su izdali svi socijalisti, radikali i nacionalni heroji Arkan, Legija, Vulin... Vi i radikali ste digli Srbe na pobunu u Hrvatskoj, a onda ste ih izdali 1995 kad ste ih ostavili na cedilu i prstom niste mrdnuli. Zatim ste 1999 zaratili sa NATO i opet pobegli sa Kosova i ostavili Srbe dole. Vi niste izdajnici, Vi ste veleizdajnici.

ajdee

Ali narod jeste i te kako.

Robert Bobi Redford

Ma jok niste, samo ono 95 srbe preko drine i save ,i malo 99 i mozda al to samo zli jezsici mogu da kazu u Briselu 2013.

Lovcenac

Lazov,malo manji od predsednika.

Penzioner

Nikad nije kasno!

Pit

A Krajinu ko je izdao?

Dragan

A ko potpisa Kumanovski i Briselsski sporazum?

Sonja Mogorjelo

Savez komunista Srbije promenio naziv u SPS! Niste komunisti, a najmanje socijalisti! Gde je Tucovic? Ko ste vi da izmeštate i prekopavate grobove?

domicilna nistarija

Bravo! Koferce prica o socijalizmu i komunizmu.

al zato..

A jel kompromitovao ideju socijalne pravde? Ta partija zloupotrebljava ime koje nosi. To je tajkunski sindikat.

DEKI

A sto ste nas Krajisnike prodali za baksis to nema veze, a sad puna usta nas kod god zatreba...

MudoSarma

Mozda Ali ste zato narod i te kako izdali

general lee

Izdalo te pamćenje IVICE !!!

MILAN

Ni "S" od socijalizma nema u toj stranci.

neregistrovan čitalac

Taman posla. Samo je opljačkao, izolovao, namakao joj sankcije oko guše, uvukao u ratove, provocirao bombardovanje, raskomadao, kačio se kao krpelj za svakog preko koga može da nesmetano pije krv, pušta korenje po foteljama i puni kofere. 'Socijalistički partijaš Srbije' - prototip modernog puzavca bez kičme i srama. Nikad ne bi izdali Srbiju - dok ne dogovore cenu.

Dr

Nemoj da pocnem da vas imenujem ispasce da ste izdajnicka partija po vise osnova

prodavac magle

Sta bi sa aferom "koferce",otplutalo Miljackom?

Dragan

Gde vi braniste tu više srba i nema zato bolje ćuti

Pera

Kraj vica

Požarevljanin

Kukala nam majka!

Jaegger

Prodao-jeste!

Kad normalni zaneme

U nekoj seoskoj kafani čuješ pijanog lokalnog "mudraca" priča, ubeđuje objašnjava da on nikad pijan bio nije, i skroz na skroz iznenađen što mu drugari ne veruju, već se smeju. Ovaj "mudrac" nije u kafani, nije pijan, i nije smešna njegova priča, on prodaje maglu od koje zdrav razum gubi dah. Ovaj prodavac Magle nam je odavno poznat, ne poznato je koliko ima "kupaca" njegove Magle? Da njih nema, vi ne biste pisali, mi ne bi čitali , ove komentare ne bi pisali. Doći će dan u kom će marica doći po Ivicu. Pa da odahnemo!

Binasr

Dokle god je ovakvog naroda, neodgovornog prema sebi i svojim pokolenjima, bez nacionalne i bilo koje druge strategije za buducnos, MARICA NIKAD NECE DOCI PO ivicu

Ђука

Доћи ће баба Јула!

Milutin

bolje bi vam bilo da ćutite.

Ej

Ne pevaj bre.

Sacuvaj Boze

Pa ako kazes da je kosovo srce Srbije ti si prvi ko je pobego skosova pa sta je to nego IZDAJA sta li pricas kad si u besvesnom stanju.

Prof. dr R O T

Lepa odbrambena percepcija, niste izdali Srbiju, ko je izdao njene gradjane, niste krivi za Srbe preko Drine, niti za Srbe na Kosovu, posebno u Metohiji, levitirate vrlo vesto radi opstanka na vlasti, mozete u brak sa bilo kim, samo da je u interesu partije, hvala!

Buke

Izdacete i Vucica.

nada,,

Dugo si u igri,zaboravio si mnoge nedace,koje je tvoja partija napravila.Da te onaj,ne drzi u saci nebi mastio brke na racun naroda.

zliZo

Pa sem Slobe ama baš niko, ništa se više nema ni šta izdati.

Ateista

Samo ste nam upropastili tih 28 godina života

KO FER ČE

A koferče. Koferče Dačiću ❓

POKRET 6.OKTOBAR

Tacno je da nijedan socijalista nije izdao Srbiju,Svetozar Markovic,Lapcevic,Pelagic,Abrasevic a Dimitrije Tucovic je dao svoj zivot za otadzbinu i ako se nije slagao sa politikom i uredenjem drzave.PS. Sramotno je da Dacic sebe i clanove SPS-e uporeduje sa izvornim socijalistima i da bastini njiho delovanje.Pitanje Dacicu,koliko drustvenih preduzeca su razgradili clanovi SPS na pocetku tranzicije,koji zakon su predlozili za tri decenije a da ima tu nit socijalne pravde. ,,SPS je Trojanski konj na srpskoj politickoj sceni,koji radi za interes 10% svojih podanika i finansijera".

Eto

Pazite on sebe i svoju polirikantsku bratiju upoređuje sa jednim Dimitrijem Tucovićem čiji su trg i zemne ostatke zamenili jeftinom kineskom fontanom i ostalim velikanima Srbije? Bruka jedna...

Vulin, izgleda, tvrdi drgačije

Barem u prvom intervjuu na Rts-u, odmah posle sramnog potpisivanja tzv.Briselskog "sporazuma". Tada je rekao - od dvojice glavnih, jedan je hteo odmah da potpiše sporazum (taj onda valjda totalni izdajnik), u katastrofalnoj verziji, gde n dobijamo ništa, ali je ovaj drugi, hrabro rekao - ne! i dobio da Srbi u enklavama mogu da koriste vodu najmanje 2 sata dnevno. Onaj prvi je valjda Dačić, socijalista koji nikad ništa izdao nije, a onaj drugi, hrabri, je vlaljda Vučić. Trećeg glavnog - nije bilo. Posle tog intervjua o hrabrosti onog drugog, koji čak i odspava u kancelariji čekajući dramatičan pritisak (vode) u briselskim slavinama, Briselski sporazum je promenjen, a rezultat - svi znamo. Na Kosmet samo uz dozvolu ratnih zločinaca Tačija i Haradinaja, sa čuturom vode oko vrata. Toliko o patriotskom dvojcu u inače zajedničkom - četvercu.

Gile

Na pitanje novinara po izlasku iz sale gde je potpisao Briselski u tadašnjem svojstvu premijera,šta piše u tom sporazumu jer ga je on jedini dobio pre potpisa na uvid,Dačić je u svom stilu odvalio antologijsku izjavu koju od tada uporno pokušavaju da sakriju brišući snimak sa Ju Tuba i društvenih mreža: Ja sam na uvid samo dobio jelovnik sa radne večere!

Dragan

Najveću štetu ovoj zemlji su upravo napravili tzv socialisti i njima slični. Sve počelo sa vama i vašim sledbenicima KIM rat izbeglice hiper inflacija beda itd itd

Sloboda ili Ništa

Dačić je lično izdao Miloševića i Tadića a sada je i dobrog prijatelja Mišu Bananu. Kad tad će i Vučića. A socijalisti su sve u svojoj istoriji izdali, od boljševizma, titoizma, nesvrstanih do same ideje socijalne pravde i države blagostanja. Izdaja je njima u krvi.

Toza

Ali ste zato unistili Srbiju.

Htlr

Biznis partija kao ds i djilas

Arthur Dent

Ali ste je zato upropastili, ponizili i opljačkali!

Summa summarum

Izdao je svaki socijalista, koji je cerku, sina, rodjaka, kuma, zenu ili svalerku zaposlio preko veze na drzavne jasle. Niti njima treba drzava, niti su oni potrebni drzavi.

nirvana

Ovakvu pohvalu ludosti ni Erazmo Roterdamski ne bi smislio kad bi kojim slucajem oziveo.

Simonida

Objasnite mukici da je učenje stranih jezika edukacija, a izdaja je nešto drugo. Jadničak brka pojmove...

Radnik

A sta onda ti radis sa Tacijem na Kosovu u kafani ,,Slozna Braca’’?

Тоза тхе Р.И.П.

Nazvati vašu grupaciju socijalistima je isto kao i nazvati Mensona humanistom i filantropom. Daleko ste vi od ideje socijalizma, isto koliko i vaši koalicioni partneri od ideje porodice evropskih zemalja. Ne ide nešto u nešto i duša u raj. Ne ide.

sasa

bez kontrole javnosti dacic moze potpuno opusteno da kaze i da nema ni jednog socijaliste koji niije sleteo na mesec.

Propali

Unistio Vas je Vucic i SNS... Na sledecim izborima necete proci cenzus

Ajde

Izdali ste niste ni trepnuli!

I td...

Ono kada lupis i ostanes ziv.

Бре

Србију можда не али на пример републику Српску Крајину и 250 000 Срба јесте а да нисте ни трепнули,па личним потписом оног споразума у Бриселу за којег је дотични изјавио да је пре потписа на увид добио само јеловник са радне вечере,остатак Срба на Косову и Метохији,па мало ли вам је друже Дачићу,мало ли је...

Hm

Sad je na kraju na red došla i sama Srbija!

Mirko

Interesna grupa koja sebe naziva SPS nije izdala samo svoje lične interese, za sve ostalo ih zabole patka. Ne treba ni pominjati Kosovo i slična "državna" pitanja u tom kontekstu, to je sve jasno, već je dovoljno pogledati državna i javna preduzeća nad kojima su imali i imaju kontrolu, i videti kako uništavaju osnovu budućnosti ove zemlje, ne mareći ni za šta drugo do da sebe namire. Najnoviji primer je Toza Marković iz Kikinde, kojeg kontrolišu preko Srbijagasa, i od kojeg za mesec koji neće ostati kamem na kamenu od silnog isisavanja para i zaduživanja preduzeća. Da se razumemo, nisu ni naprdni bolji, ta imali su dvadesetak godina da nauče od SPS-ovaca kako se to radi.

Boki

MSP isto, propast institucije.

Ranko

Ivice A Krajina, Kosovo ....? Kako god ceka te marica

Znalac

A tvoj mentor Milosevic.? Izdao sve srbe u Srbiji i okolini

IgorN

izdali ste tita, partiju, sfrj, narod i narodnosti! sve po naređenju... kazna dolazi kad tad!

Pera Srbin

Zabole me za njihovog Tita i njihovu mafiju, ali od 1990. rade samo za njihove lične mafijske interese. A srpski narod im služi za kolateralnu štetu. Komunistički banditi, poslednja smo zemlja u Evropi jer nismo uspeli da se oslobodimo komunističkih okupatora.

D.D.

Ako to kaze na engleskom mozda mu i poverujemo...

krajišnici

a granice na drini, i****e?

Petar

Ne nisu nikoga izdali osim naroda i clanova partije. Sebe i svoje smestili u fioke strpali tuzbe za kriminalce. Pa sta ti prostaci smatraju izdajom?

Pjotr

Vi nikad niste bili niti ćete biti socijalisti

Jerry

Kumanovski sporazum Ivice

Marko

Sta prica ovaj bože...izdao si sebe najpre menjajuci ubedjenja i politiku svake 4 godine...unazadio si Srbiju!!

Igor

Samo ti i slobo

Pop Makarije

Pa ti si izdo slobu nigde ne bi bio da ti nije bilo njega

M.J

Osim tebe kad te naprednjaci stisli i poceli da te ucenjuju moj Dacicu

Memo

Dacic je potpisao Briselski sporazum.

Bivši

Ali postoje mnogo socijalista koji su izdali socijaliste. Pouka. Kakava je to socijalistička partija kad nije stala, ili nije smela da stane iza protesta radnika. Nikad i slovima nikad.

Dx

Istina je sasvim suprotna. Izdali su srbiju proterivanjem intelektualaca, korupcijom, uvođemjem kriminalaca u biznis, otimačinom....

Arbanas

A kofer?

Mile

Kad dodje dan, a doci ce uskoro, prema vama nece biti milosti...

Istina

Nijedan socijalista nije izdao samo svoje interese, sve ostale je izdao!

Optimista

Sem slobe i tebe, mada vi i niste socijalisti.

ћегавара

Тачно тако.како могу бити они који бу хапсили,протеривали и забрањивали књиге социјалиста.

Bgd

Tako nam i treba.

Miki

Eto vica!

HuH

Nije izdao ali je zato uništio Srbiju.

Paul Kersey

I izdao i uništio.

Мики

А ти и Бриселски споразум.. Заслужујју то овај народ који је гори од Дачића и СПС!

Milan

Izdali ste sopstveni narod. Doveli ga do siromastva. Manilpusali ste sa svojim narodom radi sitnih licnih interesa.

Sinnerman

Slobodan Milošević i Ivica Dačić su izdali Srbiju, jel treba još koje ime!?

Nepismeni

Interesna grupa. Levicari u svilenim odelima....

NAJČITANIJE

ČITAOCI REPORTERI

ČITAOCI REPORTERI

Vaša poruka je uspešno poslata.

Hvala.

GOTOVO

Ubacite video ili fotografiju.

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa.
Ne sme biti više od 25 MB.

Pročitajte još

Vesti

Vesti

Mihajlović: Smenićemo neradnike i lopove iz SNS 22:37 h

22:37 h  |  Vesti

NEWS

NEWS

Opposition leader and his associates insulted in Western Serbia, form branch 22:02 h

22:02 h  |  NEWS

Vesti

Vesti

Formiran Inicijativni odbor Stranke slobode i pravde u Šapcu 21:49 h

21:49 h  |  Vesti

NEWS

NEWS

RS to rename support police unit into gendarmerie, US asks for cause 21:45 h

21:45 h  |  NEWS

Region

Region

MUP RS formira Žandarmeriju, Ambasada SAD traži objašnjenje 21:35 h

21:35 h  |  Region

loader