Putin ubedljivo pobedio na izborima za predsednika Rusije

Svet

Putin ubedljivo pobedio na izborima za predsednika Rusije

Vladimir Putin prema prvim rezultatima predsedničkih izbora u Rusiji ostvario je pobedu i osvojio još jedan mandat na čelu države.

Komentari (175)

Ostavi komentar

* Sva polja su obavezna

Nevalidna CAPTCHA

dacic

Kineska demokratija evo proradila i kod Rusa

Napeto je bilo

Konkurencija jaka,neviđeno,skoro kao u Srbiji .

Jovica

prepisuju

Gr

Bio je to "praznik demokratije".

Glas razuma

Tesno, kao i u Severnoj Koreji.

Zaga

Pobedio demokratski kao i Vučić.

Buta

Sramota, kako neki komentarisu ocekivani izborni uspeh Putina! Putin je zaista licnost br. 1 u svetu. Mislim da nejveci deo naseg stanovnistva voli uspeh nase brace Rusa. I treba!Samo oni kojima smeta napredak rodjene brace I sestara, mogu reagovati zlurado. Bez ob zira sto neki insinuiraju kradju I namestanje, Putin bi pobedio, jer mu popularnost raste I u "demokratskim" zemljama. Zato, sve cestitke bacuska Putin!

Boki

Ma slazem se u svemu sa tobom ali nemoj molim te o bratstvu jer mi njima nismo braca već pion na svetskoj šahovskoj tabli koji je opkoljen lovcima,topovima a bogami i konjicom nato pakta.

Petar

Idu ulicom Tramp, Putin i Vucic ....

:-)

Kad sam ja bio mlad na TV-u je isao neki serijal pod nazivom "Sta ste trazili,gledajte.." Rusi su trazili njega i sada neka gledaju!

Radojko

Pa ne fali im ništa, dobili su daleko više od svih, čovek radi za svoj narod

Aisa

Jadna Rusija i Rusi u njoj. Nastavlja se egzodus rusa u EU i SAD. Isto kao i u nas srba.

Ponavljač

Vesti su Vam bajate, jedno 20 godina.

tony

...Rusija je bila jadna dok je na vlasti bila ona pijanica Jeljcin koji je bio američki poltron i koji je uništio zemljiu i privredu posle rušenja SSSR-a. 90-ih je Rusija bila na kolenima, bili su u sličnoj situaciji kao i mi, ali oni su imali Putina koji je uspeo da reformiše zemlju i povrati dostojanstvo i snaguu Rusiji...na našu žalost mi nismo bili te sreće, mi smo posle Miloševića imali Koštunicu, Tadića, Nikolića i Vučića, svi oni su najobičniji poltroni i kriminalci koji su uništili Srbiju, od ove četvorice, zadnji je najgori

Maksa

Ma rusi i da odlaze nesto ce i da ostane a kod nas nista.

Radojko

O čemu pričaš, Ruski turisti su danas ravni po broju nemačkim turistima širo evropskih destinacija. Ruske penzije su u proseku 60 000 dinara, niko im na sankcije nije smanjio penzije, naši ljudi koji žive i rade u Rusiji imaju plate od 3-5000 dolara. Što bi bežali za Ameriku kada Rusija daje za razvoj ogromna sredstva, posla ima za sve. A, Rusija je jedina zemlja u svetu koja ima sve. Njena rudna i prirodna bogatstva su toda ne brinu za 1000 godina u napred. Ciljna taška Amerikanaca je Sibir, pitka voda. Ameri su uništili svoje resurse pitke vode nekontrolisanom industrijalzacijom i eksploatacijo uljanih škriljaca. Ali im to baćuške ne daju, moraće da kupuju vodu kao i gas i naftu. Ameri sada kupuju ruski gas da snabdu neka ostrva u krizi.Koja smejurija, neće svoj preskupi gas.

Vasić

Kapa dole braći Rusima, ali iskreno se nadam da nas ne čeka ovako nešto za koju godinu. Svaki jak lider nam je postao diktator, a ovaj sad metiljavac nije ni crno pod noktina Putinu.

Todor iz Zemuna

Ne bih se slozio. Taj nas "metiljavac" nema ni 1% ukupne snage i moci ni naroda ni drzave koju ima g-din Putin u ruskom narodu i uvek mocnoj Rusiji.Geostrateski polozaj Rusije i Srbije danas je glupo uopste i porediti. Mi smo covece u okruzenju i primorani smo da igramo politicku igru a ne da se inatimo jer smo zavisni i to od svih pomalo.Sa druge strane Rusija je svet za sebe i potpuno je nezavisna. Budimo realni.

Laki

Čeka vas do 2025, a posle ćemo videti.

@Todor iz Zemuna

Rusija je svet za sebe i potpuno je nezavisna - Raspitajte samo o stanju ruske ekonomije, prose;noj plati, kai i tome kakve su posledica sankcija po istu. Onda pisite komentar(e), kada budete imali sve cinjenice u rukama.

Radojko

Putin je deo razumnog tima koji sada ima Rusija . I imaće ih na dalje, školuju mlade da preuzmu vlast u budućnosti. i da čine samo za dobrobit ruskog naroda. Sličan nacionalni model imaju Šveđani, no su ga ranije započeli. Do se Rusija gušila u revoluciji i ratovima Švedi su gradili svoj privredni sistem i od obične poljoprivredno ribarske zemlje postali prvaci u nekim privrednim granama. Rusima treba mnogo manje vremena, imaju svakojake energente, vode na pretek, šuma i prašuma, široke ravnice za poljoprivredu. Cena ruske sibirske struje je daleko niža od evropskih cena, ide im geografska konfiguracija na ruku. Uzgajaju pšenicu da je imaju na pretek za izvoz, veliki kapital sada ulaže u utvaranje staklenika - bašte , za pet godina pokriće proizvodima celo rusko tržište, i imati za izvoz. Ruska naukka je neeprestižna, njihovi instituti sijaju od znanja. Tog prestiža se boje Englezi i Amerikanci jer dolazi brzinom munje novo vreme, odlaziće Amerikanci kao gast arbajteri za Rusiju, društveno uređenje će biti humano, bolje uređeno i život mnogo ugodniji. Neće biti gramzivih vlasnika poput sto svetskih porodica koje danas upravljau svetskim bankama, društeveni proizvod će biti pravilnije raspoređen, a natalitet na visokom uzgonu, to je strah od kojeg boluju Amerika, Evropa i Engleska, ugasiće se liberalni kapitalizam, gde je sada primarno samo uvećanje kapitala a nevežna sudbina građanina.

Sima

Ponavljaču, idi u Rusiju i pogledaj oko sebe, uđi u svaku prodavnicu i samopsolugu, imaju sve svoje. Doduše uvoze agrume i drugo voće koje traži topliju klimu ali je to na njihove sadađnja plate bagatelno u odnosu na nas, Naši trgovci zarađuju na siromačtvu građana, a pijačni preprodavci od reda grade kuće, voze po više vozila, letuju na prestižnim destinacijama. Plaćamo preskupo pijacu.

clan elite

Jos jedan diktator ostaje na vlasti! Tuzna vest!!!

Poca

Đžabe su Britanci krečili.Bolje bi im bilo da se staraju o svojoj sirotinji.Neka objave podatak koliko imaju građana koji žive na ivici bede.Koga oni štite tome koža puca na sve strane.

Radovan

A koje je to slovo Đž?

Batman

I u usa i u rusiji Sve je vise oligarhije

Lobotomija Ne Pomaze

Bravo za veliki ruski narod i cestitke Putinu!

Dragan

Izbori u Rusiji su kgbeovska farsa i u Rusiji NE POSTOJE izbori od 1917, kada su dolaskom boljsevika, ukiniti i kada je uvedena diktatura i tiranija. Rusi ne znaju sta znace demokrtski i fer izbori vise od 100godina.Zao mi je velikog ruskog naroda.

Žare

Bitno da je kod careva bilo reodvnih izbora! :-) O čemu Vi pričate? Nije bilo veće dikature i tiranije nego pod carevima i njihovim bojarima (kasnije ruska aristokratija) koji su gazili po narodu. Kada je veći deo Evrope već hrlio ka industrijalizaciji, carska Rusija je još održavala kmetski sistem, koji više nije postojao ni u Srbiji pod turskom okupacijom. Pročitajte malo šta su o tome pisali savremenici kmetstva, poput Goglja i Puškina, koji su se užasavali zaostalosti svoje države i naroda. Ruski carevi su neretko brutalnom silom gušili pobune svojih sunarodnika, da ne pominjem manje i druge narod koji su stenjali pod teretom ruskog carizma, poput jadnih Poljaka. Poljacima se i danas kosa diže na glavi kada im neko pomene Ruse. U oči boljševičkew revolucije, veliki deo ruskog naroda je živeo kao poslednja beda, bez ikakvih prava. Da nije bilo toliko siromaštvo i nepravda, pa ne bi revolucija imala plodno tle. Zašto nema revolucije u današnjoj Švedskoj ili Švajcarskoj?! Mogli bi na ovu temu da pročitate roman "Tihi don". Diktatura u SSSR počinje od Staljina a ne od Lenjina, koji je sasvim drugačije zamišljao "radničku državu". Staljin je mahinacijama došao na čelo SSSR i počeo da guši svaki vid slobde, ali to nije krivica Lenjina, koji je tada već bio pokojan.

Buta

Bolje zali sebe.Izem ti demokratiju koja egzistira u citavom svetu. Paravan za sva nedela koja se cine prema malom coveku. A tek prema nama!

Maja

Čestitka Ruskom narodu!!!Bravo!!!

Republic(s) of Bananas

Zabranio najjačem opozicionom lideru da se kandiduje - dobro nije osvojio 103% glasova. Diktator ko diktator - samo što je ovaj NAŠ više nego neki drugi pa je raja u ekstazi.

Ponavljač

Mislite na rasistu Navaljnog? On je daleko od najjačeg opozicionara.

Buta

Rusija zaista nema protivkandidata Putinu. Srecom! Da li su im potrebni ovakvi kao kod nas? Sve kapitalci! Ima toliko narodnih, prigodnih izreka ali dzaba, ako ih navedem nece ih objaviti. No, u onolikoj zemlji je lako naci velike, sposobne ljude. A kod nas, em mali broj, em svi misle da su najpametniji. Tako se cesto setim one Zmajeve: "Da me metne ko za kralja, ja bi' znao kako valja..." To svi pretendenti ( na celu sa onim "prestolonaslednikom") misle o sebi.

Gđa

U šoku sam.

Pravda_1

Čestitam sve najbolje.

W

Bas sam se iznenadio..totalno neocekivano,drugi kandidati su bili izvrsni...cek,cek..to mi nesto poznato?

"Gotova stvar"

Ozbiljan rad, ozbiljna ekipa, ozbiljna država, krađe nisu potrebne. I još nešto ozbiljno - Putin. Od raspale Rusije, sa pijanim Jelcinom na čelu, bez proizvodnje, bez zakona, bez privrede, bez vojske i, što je najvažnije, bez plana - dolaskom Putina Rusija se u svemu vraća ne samo na kartu sveta, već u sam vrh planete. A zašto bi onda narod glasao drugačije? Putin nije Vučić, Putin ne izdaje zemlju, Putin ne smanjuje državnu i nacionalnu teritoriju, Putin - ne da na Rusiju. Žestok patriota, ali mudar i pametan, iznad svega - dalekovid. Odigran kontrapotez na nameštaljku i pokušaj Amera sa Ukrajinom (obaranjem legalnog i legitimnog predsednika, ruske nacionalnosti, i proizvodnjom još jedne petooktobarske"revolucije"), potez vraćanja Krima gde mu je i mesto - Rusiju, izučavaće se decenijama. Pritom, taj čovek Americi stalno nudi saradnju i mir, dok američki centar moći širi potpuno infantilnu histeriju, želeći suludi, suludi rat...  Koliko ruski narod ima sreće sa svojim predsednikom, toliko srpski preživljava pravu tragediju sa svojim predsednikom.

BGD 011

Čestitke predsednik Putinu što je Rusiju izvukao iz pakla i čeljusti zapada i što je stvorio ravnopravnu i moćnu Rusiju koja je u stanju da se suprotstavi hegemonistickom NATO paktu, a posebno američkoj demokratiji koja važi samo za Amerikance a ostalima kako im SAD formira demokratije.

U prolazu

Znači bezobzirna diktatura bivšeg komunističkog špijuna se nastavlja.

crni domino

Okupant, cestitam!

Boško

Pametan,pravedan i pošten čovek.Sreća je za svet što se u vremenu kada u njemu ima mnogo mediokriteta na čelu moćnih država ,postoji i Rusija sa moralnom gromadom kakav je Putin.Sve čestitke Vladimiru Vladimiroviču i Ruskom narodu koji ga je izabrao.

Neven Zlomislić

uzjahao kao i ovde neki, ili u nemačkoj na primer. Da je normalan ne bi vladao 8 mandata nego bi se zahvalio i pustio druge. Biće to težak odlazak iz fotelje.

Ђорђе П. Ма

Путин и Медведев немају трећег за преферанс, а камо ли за политику.

Hillary Clinton

We came, we saw, he won.

gandra

eto - revansirao se tramp putinu - i izabrao ga za perdsednika rusije

Seljak

Alal vera. Vrh vrhova komentar

Hilari

Pa, kad nije bilo hakovanja😁

TRN

Sve čestitke Veliki Putine. Potreban si ovom polarnom svetu, miru i političkom sportu.

Crne rupe

Cestitamo !

Sukcesor

Vučiću, posmatraj i uči.

0_o

Vi bi ste voleli da Vucic isto tako "pobedjuje"?

Sukcesor

isto koliko i Vi.

Toma Lopata

Česrtitke Caru Vladimiru Putinu.Opozicija je na 1,4posto...Putine Srbija te voli!Pomozi Srbiji!

maksa

2,5% stanovnistva na svetu cine rusi a poseduju oko 37% svetskih rezervi nafte i gasa plus rudna i ostala prirodna bogatstva od Evrope do Japana e ljudi to neko mora sacuvati u drzavi Rusiji po svaku cenu od modernih kolonista SAD i njenih satelita tako da je rusima bolje da imaju poludiktaturu kao sistem nego zapadnu demokratiju kao na bliskom istoku a Putin veoma dobro zastupa interese Rusije.

dr feelgood

Ima i Norveška puno nafte a opet im ne treba diktator.

Sareni

Makso vidim dobro baratas ciframa,reci koliko u Srbiji zivi radnika koji rade i stvaraju neki proizvod a koliko ima filozofa koji ce dan hejtuju svet?

Gringo

a standard kao u Srbiji.

maksa za gringo

Nas standard imaju samo u siromasnim gubernijama dok evropski deo Rusije je daleko ispred nas ali batalimo mi daleku Rusiju i njen sistem,Putinu cestitka a mi sto pre u evropu .

E, Pa

Živo me interesuje da li je imao fer kampanju, da nisu i njega utišavali? Hoće ta opozicija da pravi prljavu kampanju.

Брат.Бачванин

Читао сам некаква америчка статистичка предвиђања (на енглеском) где се предвиђа да ће Кина сама у економском и финансијском смислу до 2027-ме скинути Амере са трона, а за Кином ће се Америма опасно приближити и Руси и Индија... А ту су и Бразил и Јужна Африка... Тако да још мало - па готово, јер ту је нови БРИКС... А у предвиђању пише и да ће они у Азији за 20 година имати 4.4 МИЛИЈАРДЕ људи, и да ће многоструко премашити Европу + Америку по људству... А толики брољ људи = пропорционалан број авиона, ПВО, нуклеарки, и свега осталог слично у односу на број људи! ...Тако да су га западњаци угасили, и свесни су тога! ...П.С. Честитке Путину!

NELIPSI

Skupe su to igracke.SAD godisnje trosi na nuklearno oruzje oko 20 milijardi dolara,To je vise nego sve ostale nuklearne sile zajedno.Danas je to verovatno i vise.

Gringo

a gde je tu Srbija?

To Je To

Znaci ti si na strani Azije da unisti Evropu? Genije

Seljak

Oni bi hteli unistiti Evropu, ali nemaju cime. To sto ih je mnogo ne znaci nista jer imaju veoma mali nuklearni i uopste vojni potencijal u odnosu na Nato i Rusiju. Da ne budem grub, topovsko meso i nista vise.

Dekra-Ti-Ja

Sto se tice tehnologije jos uvek niko nije presao Amerikance. Npr avion F22 je napravljen pre 20 godina. Ostale zemlje su napravile skoro stelt avione..... Kina je napredovala zbog razmene tehnologije. Ne zato sto je pravila inovacije. I dalje dolar ljulja. Ne vidim bas da su ugrozeni. Poljuljani malo

TRN

prljava, lažljiva, fašistička, korumpirana, nedostojanstvena, neprincipijelna. To je ta delimična Evropa. Evropa koja čita dirigentsku palicu Amerike i koja pomaže secesioniste i nacionaliste a stalno priča fraze o vladavini prava u podmetanju laži i iskre netrpeljivosti. Jeli to Evropa i čija? Onih močnika koju koji trenutno prete silom uvijenu demokratijom i ucenama.

Ortodox -- paradox

Živa nisam bila, dok ne objaviše ishod glasanja. Bilo je tesno i neizvesno, ali sad sam odahnula, ccccc.......

maksa

Sada su se SAD umesale u izbore u Rusiji da pomognu Putinu da opet pobedi uz pomoc Donalda Trampa po principu ja tebi vojvodo ti meni serdaru.

boki

U najvecoj po povrsini zemlji na svetu da bi opstala celovita moraju vladati ljudi profila Vladimir Putin pa i da pomalo navlace procente na izborima jer ta zemlja nemoze opstati po sistemu zapadne demokratije i ako bi SAD pre svega zeleli da je svojom navodno demokratizacijom razbiju kako bi je sa englezima lakse eksplotisali kao bliski istok.U svakom slucaju cestitke Putinu i Srbija je u evropi.

Radovan

USA i Kanada su po površini identični,a po broju ljudi duplo brojniji od Ruske feferacije.I ne treba im diktatura da bi super funkcionisali

Dr

Dalje od nas. Od vas nikad dobro videli nismo niti cemo

Patriota

a od koga si video? Od Engleza možda, ili Amera?

Zvrlj

Vucicu uci se ;) Bez bar 75% na sledecim izborima nemoj da nam se javljas :)))

Pomalo razocarani Srbin

Matematika: Putin 74% Komunista 15% Zirinovski 6% UKUPNO - 95% Svaki zakljucak je suvisan... Ipak P. S. Ovi Rusi su gori cak i od nas Srba?

Gringo

oni kao i mi ne znaju šta je demokratija. Od careva preko Lenjina i Staljina do danas.

Zombirani Srbin

sličan se sličnom raduje

Bane

za one koji se rugaju izboru u Rusiji ... Pa, jel treba da se vrati neki novi Jeljcin i ponudi Amerikancima Rusiju na tacni? Da predsednik bude neko od onih koji se zalažu da se Krim "vrati" Ukrajini i tako odseče moćnu crnomorsku flotu zauvek? Jel hoćete u Rusiji demokratiju MADE IN AMERICA? Shvatite jednom ... Rusija i Kina nisu obične države ... one su brana Amerikancima i njihovim satelitima da rade po svetu šta hoće i kad hoće. Zato kod njih mora da postoji uvek i zauvek neki PUTIN! Potpuno jenebitno kako će biti izabran. To je u interesu i Rusije i većeg dela sveta!

Gringo

a Kosovo treba da se vrati Srbiji? Rusi gore žive od nas i neće večno trpeti siromaštvo u najbogatijoj zemlji kojom vladaju tajkuni.

Dule

Džaba objašnjavaš "građanerima". Oni misle da je svet kao u holivudskim filmovima.

NELIPSI

Vas komentar je i stav velike vecine u Srbiji.

Trebinje

Bravo Bane.Živio!

Sukcesor

Da nije bilo Jeljcina, sada Putin ne bi vladao Rusijom. Jeljcin ga je odredio za naslednika ruske krune.

Podmatrac BB

Gospodo samo jedna reč URA!!!!

pprvi dan skole u Svedskoj

Najmocniji predsednik na svetu kazu ovdasnji...kako neko ko "upravlja" zemljom od koje Holandija ima veci BDP moze da bude mocan?

Da se razumemo

Nuklearka je čudo

Pomalo razocarani Srbin

na zalost, nemas pojma o moci...

Karlo

Koliko sati bi izdrzala Holandija da joj USA i EU uvedu svekolike sankcije?

Stvaranje SUPERNOVE

kada lupiš, bljesne neukost, i ostaneš živ... ruski bdp je - dvostruko veći od holandskog, što i nije tako bitno. bitno je da je pre putina - bio 4x manji od holanskog! i ne samo to, danas, uprkos teškim sankcijama, rusija ima najveći rast i privrede i bdp u svetu!

Milija

Ekonomija Holandije je velika ako se posmatra za okvire Holandije, a kada bi rasporedili sve sto proizvedu za godinu dana ne bi Moskvu podmirili 4 mjeseca. Zemlja koja se granici sa Korejom i Finskom u isto vrijeme. Mocno li je a Svedjanine :)

Golke

Vecina salje komentare sprdnje bez potrebe..najvecu drzavu na planeti svojevremeno je Jelcin upropastio..Putin zasluzeno ponovo predsednik

peta dorČolska šesta lička cipela bečka igra mečka

Hoćete da kažete da je i jadnu i napaćenu Rusijicu upropastila B I V Š A V L A S T ? ! ? ! :D :D :D

ProfesorKiksMaler

Kako iz Njujorka poslati čestitku u Moskvu?

I td...

Nekada se to radilo golubom ili pismom.Danas je to mnogo lakse.Dva tri klika na(u)mrezi,i eto radosti.Sa ove na onu stranu sveta,ako bas zelis.

E, Nije

Samo Putin može da pobedi ubedljivije od Vučića. Hoće to u demokratijama.

800 vojnih baza u 70 zemalja

To je demokratija.

Duschman

Nemaju oni slobodne građane za demokratiju. Tamo mora da se vlada despotski a i mi smo sve bliži tome jer državu napuštaju obrazovani ljudi.

Svasta

@Nikola Verovatno zato sto je 2 sata pre zatvaranja izaslo oko 54%, a on od toga dobio 73+% glasova. Ili mozda mislis da je legitimno kada Bus junior dobije MANJE glasova, ali ipak dobije elektorske glasove jer mu je bata guverner Floride naredio da se prekine ponovno brajanje glasova kad je video da mozda i ne stoji tako kako se nadao?! Koliko god da se kunu u demokratiju, i Milosevic je kod nas postenije pobedjivao svaki put...

Realno

Sada da vidimo da li ce i Merkelova isto da pobedi na izborima, posto je i ona vec 12 godina na vlasti, kao i Putin

Zombirani Srbin

da li je moguće da iko normalan poredi izbore u Nemačkoj i "izbore" u Rusiji !!!???

Bravo

E tako sam srecan mojoj sreci kraja nema.

Dragan A

Čestitam Srbima na izboru najvoljenijeg predsednika! Sada bi trebalo ponovo uvesti u Srbiji obavezan vojni rok pa - u nove pobede. Možda i pobedimo kao 1999 godine...

RND

evo ja sam Srbin i ne znam na čemu mi čestitaš. Možda imamo slično političko mišljenje ali nas 2 stvari razlikuju - nisam autošovinista i ne stidim se svog porekla. Kada ljudi poput tebe počnu malo da koriste to obrazovanje, pamet i kulturu na koje se toliko pozivaju možda i promenimo nešto u ovoj Srbijici. Ovako si isti kao AV - krivi su ti ''oni drugi''...

Blagoje

Честитке великом светском лидеру, великом Владимиру, великом председнику Путину!

peta dorČolska šesta lička cipela bečka igra mečka

Greh je podsmevati se ovako nečem.

Enes NP

Za koga li su glasali Mira i Marko..

I td...

Sve cestitke srpskog naroda.

Džems

Čujem, kandidovaće se opet i Milo Djukanović!

Mlađa

Nazalost mnogo zlonamernih komentara,na račun pobede g.Vladimira.Mnogi još nesfvataju koje danas najjači lider u svetu sadasnja Rusija nije više ono štoje nekad bila,naprotiv.

Lauda

Bitan je sistem, a ne lider.

Whey

Kakva sprdnja.....

Nebojša

Jadni Rusi

M31

Valjda oni znaju da li su jadni,pa spram toga se i ponasaju,kao i svi narodi. Uvek se nadjemo mi ,sa strane,da kazemo kako je Sadam Husein unistio Irak,kako je Gadafi unistio Libiju,i sve tako ...kako je ovaj,kako je onaj... Valjda mi sa strane uvek bolje znamo od njih samih. Tako je oduvik...

Danko

Ništa ne bi uradio bez naših posmatrača-uigrana je to ekipa!

Canko

Diktatura ! U Americi dozvoljeno samo dva mandata. To je po zakonu.

Svasta

Interesantno! Zasto ne samo 1 ili 3? Merkelova cetvrti mandat... ako nisi ukapirao u vecini zemalja se zakon RAZLIKUJE! Zasto bi americki zakon garantovao demokratiju? Zato sto za kampanju (ukljucujuci i stranacke izbore) treba pola milijarde dolara i obican covek ima milioniti deo promila sanse da bude izabran!

RND

a da regulišu malo i po porodičnoj liniji/pedigreu? Ne nasmevaj me...

Dule

Amerika, zemlja demokratije. Ljudi, prestanite da gledate holivudske filmove nego se malo informišite.

evita

Eh da je nama jedan takav!

14

Jel' ovo ozbiljno ili ironično?

pera

@evita nedaj boze

Bravo

Bas sam srecan mojoj sreci kraja nema. Mnogo sam se plasio bilo je tesno jaka konkurencija.

Grizman

Ajde?

Deki

Ziveo nas brat!

promaja ubiVa

Kada ides "bratu" u posetu?

Momo Kapor Junior

Lično ću da mu čestitam kad dodje kod nas....

DAVOR

U ovoj Rusiji izbori kao da se odrzavaju u Srbiji, Belorusiji, Kazahstanu ?!?!

Ajmo malo razmislit

A kako se glasa u USA? Imamo dve (i po) stranke, koje se smenjuju na vlasti i kroz koje se kanališu interesi krupnog kapitala, koji finasiraju obe te stranke, koji kontrolišu mainstream medije... koje su sve i svja. Možda bi narod hteo nešto drugo, ali nema. U Britaniji - slično. A kako se glasa u S.Arabiji? Čudo nisi tu demokratiju pomenuo. Dosta više spinovanja, hipokrizije i mazanja očiju da su jedni mnogo cool, a ovi drugi mnogo loši.

Milan

@Ajmo malo razmislit Ja se ne secam da je ijedan americki predsednik bio ovoliko dugo na vlasti kao Putin. Sta ko zastupa,veliko je pitanje i nisam siguran da to sto ga glasa 72% ljudi u Rusiji,znaci da on zastupa interese naroda.Imas neogranicenu moc,eliminises najozbiljnijeg protivnika i 'glatko' dobijes izbore.

@ Ajmo malo...

Oni imaju prvo unutarstranacke izbore i nadmetanje kandidata. Potom izbore.

Ajmo malo opet...

Oni prvo imaju unutarstranačke izbore... I? Kako se delegiraju i biraju kandidati na tim unutarstranačkim izborima? Šta mislite, šta misli Berni Sanders o tome, pa i o eliminaciji koju Milan pominje? Da li su u Ustavu USA definisani unutarstranački izbori ili je to neka tradicija koju je svaka stranka za sebe smislila? Kako to da u demokratiji predsednik postane onaj ko je osvojio manje glasova običnih ljudi? Da li su izbori za predsednika USA direktni izbori? O demokratij (i uopšte dvojnim standardima i "vrlom, poštenom, milosrdnom" zapadu) koju oni nameću ostatku sveta i onoj koju imaju kod sebe, možete popovati nekom manje "načitanom", možda ga i ubedite.

Aleksandar

Sve cestitke ,preliminarno

Prcko

Živeo car Putin doživotni mandat kao Kinez

Antigona

Kakvo iznenadjenje, ko bi rekao! Sigurna sam da Marin Le Pen slavi, a slave i čuvene "demokrate" Vucic, Merkel, Lukasenko, Erdogan, Orban. Botoks demokratija.

Dragan

...Štrahe, Pućdemon, Zeman,... Na istoku ništa novo.

ANTE BAN

"Ljudi; pa je li to moguće",- uzviknuo je davno pok. komentator Mladen Delić!

Uzelac

Sve preko dva mandata je diktatura.

Vase ime

Angela Merkel - cetvrti mandat

Slipknot

Vase ime...svaka čast za komentar,Angelin četvrti mandat nije diktatura,hahahaha

Mix

Apsolutno.

Mix

haha,bas je za porediti izbore u Rusiji i Nemackoj.Nisam cuo da je Merkelova zabranila bilo kome iz opozicije da se kandiduje.

Majkič

Dal je neko uopšte sumnjao u to?To se znalo i juče😅

Dr

Briga me za njega i za njih ko za lanjski sneg. Ovaj nas ima prvi da potrci na poklonjenje klimoglav i rukoljub

kviskoteka

....ko bi reko' ?

Ex Ljubomir

Vrhunski organizovani izbori u zemlji sa preko 100 miliona glasača i ko zna koliko časovnih zona, i da po zatvaranu već imate exit pool , projekciju rezulta , zaslužuje poštovanje ! To što je Putin pobedio ..to je stvar Rusa , mi možemo samo da navijamo za i protiv !!

Крым Вернулся Домой!!!

Cestitke na legitimnoj, casnoj i ubedljivoj pobedi. Ocigledno je da te ruski narod voli, a ostali mogu samo da te mrze.

Igor

Ha, ha, ha........ Jadni oni sa njim zajedno.

Gogi

Sto su jadni?

Nikola

Kako vi znate da je legitimna?

preČETNIK sadLAŽOV

A da li su glasali Vučić i Dodik?

Gero TZ

@ Zar sumnjaš?

Надица

Додик је гласао на Дедињу. Тамо има вилу због које су га раније нападали радикали у пуном саставу са Николићем и Вучићем, пре СНС.

Mita

Da nije možda neko pomislio da neko drugi može postati predsednik u tako demokratskoj zemlji kao što je Rusija...

Ribar

Pa da se sada Hilari nije umesala u glasanje mozda bi neko drugi i pobedio.

Maja

Ta nemojte kasti...

Al Kapone

Pretvorili narod u bezlicnu masu I sada slave pobedu ,jadnoooo.

deja vu

Tako je i Staljin ubedljivo pobeđivao, demokratski.

Ogi

Ono kao lupamo cisto sa bi rekli nesto, bez bilo kakvog znanja ali dobro zvuči?

Aleks

Pobednik više od kolege iz Srbije za 20%. Bravo Vladimire!

BB

Edini moguči Sovjetski Sojuz-:)

Pravda_1

Bravo, bravo bravo za Putina. Ceo svet sa Putinom i Trampom napred.

Antivirus

Ne mogu iskreno, da se slatko ne nasmejem Vašem komentaru. Mi smo uvek privrženi raznim šarlatanima, prevarantima, diktatorima, usrećiteljima raznog kova. Bože me sačuvaj.......

Macak

@antivirus i ja bih slatko nasmejao vasem, da istina nije upravo uzasna..zar vi stvarno mislite da demokratije igde ima?

Antivirus

@Macak Očigledno niste nigde živeli van Srbije. I molim Vas, nisam naivan, naprotiv.....

Miloš

I oni imaju Vučića!

BABUSKA

E, sad Vucic ima da se "nabije" komplekse... Putin, znaci pobedjuje sa oko 70 %, a on?! Ima da se izjede ziv, a jos i neki Micel ga gnjavi...

To Je To

Slabo je to, daleko od njegovog kolege iz Severne Koreje

U jesi sarkastičan

Ili stranke Angele Merkel, ili Britanske kraljice i Doma lordova, Rokšilda, Rokfelera i ostalih perjanica demokratije. Pih

Ili

kralja Saudijske Arabije, čuvene demokratije i saveznika SAD, UK...

Blagoje

Браво за Путина!

Надица

Вучићу, јел видиш како се то ради. Еј, 76%!. Биће ту и без ограничења трајања мандата. Као тито.

DTT

Koji sok! Hahaha

pprvi dan skole u Svedskoj

Ovo je bas iznenadjenje!

Ilija

Neka je sa srećom!

Kole

Šta će ljudi. ..a koga da izabere običan čovek

NAJČITANIJE

ČITAOCI REPORTERI

ČITAOCI REPORTERI

Vaša poruka je uspešno poslata.

Hvala.

GOTOVO

Ubacite video ili fotografiju.

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa.
Ne sme biti više od 25 MB.

Pročitajte još

Svet

Svet

Bela kuća: Tramp bio na godišnjem lekarskom pregledu 16.11.2019.

16.11.2019.  |  Svet

Tenis

Tenis

Imamo novog šampiona - Tim bolji od Zvereva! 16.11.2019.

16.11.2019.  |  Tenis

Fudbal

Fudbal

Hrvati preokretom do Evropskog prvenstva! 16.11.2019.

16.11.2019.  |  Fudbal

Svet

Svet

Demonstranti u Bagdadu zauzeli centralni trg, približili se obezbeđenoj zoni 16.11.2019.

16.11.2019.  |  Svet

Svet

Svet

Gvaido organizovao novi protest protiv Madura: Nećemo odustati 16.11.2019.

16.11.2019.  |  Svet

Info

Info

Aleksandar Obradović govorio na protestu "Jedan od pet miliona" 16.11.2019.

16.11.2019.  |  Info

Vesti

Vesti

Novi protest u Beogradu: Pedeset subota nasilja i pretnji, a mi smo i dalje tu 16.11.2019.

16.11.2019.  |  Vesti

Vesti

Vesti

Umesto zakona, roditelji nestalih beba traže formiranje posebnog tužilaštva 16.11.2019.

16.11.2019.  |  Vesti

loader