Gašić: Žaliću se na odluku Agencije

Gašić: Žaliću se na odluku Agencije Izvor: Tanjug/Dragan Stanković

Ministar odbrane Bratislav Gašić najavio je da će podneti žalbu povodom odluke Agencije za borbu protiv korupcije da je bio u sukobu interesa u vreme kada je bio gradonačelnik Kruševca.

"Neću nikome dozvoliti da moje ime dovodi u vezu sa nezakonitim radnjama, neću nikome da dozvolim da baca ljagu na moje ime", rekao je Gašić za Danas.

On je dodao da će žalbu podneti u zakonskom roku.

U Odboru Agencije, navodi list, poručuju da čekaju njegovu žalbu i da će o njoj odlučivati iako Odbor ima sedam od devet članova.

Agencija za borbu protiv korupcije utvrdila je da je ministar odbrane bio u sukobu interesa kada je, kao gradonačelnik Kruševca, zaključio ugovore s firmama u vlasništvu njegove supruge i sina.

Na to prvostepeno rešenje ministar ima pravo žalbe Odboru Agencije u roku od 15 dana od prijema. "Očekujemo ministrovu žalbu i Odbor će raspravljati o njoj iako ovo telo ima sedam od propisanih devet članova, a odluku o prihvatanju ili neprihvatanju žalbe mora da podrži pet članova Odbora", precizirao je za Danas predsednik Odbora Zoran Stojiljković.

Komentara 24

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

biznismediaserbi@gmail.com

Da se zali, pa opet da neko nestane ko mu smeta. Bolje da spremi dobrog advokata i da objasni kupovinu Krusevac puta za pocetak a znam jos 10 firmi da je kupio na njegovo ime koje su bile u drzavnom vlasnistvu... ...mada dobar advokat cuda pravi :-)

25 0

istinoljub

Zalio se i Andrej Vucic pa nezakonito izuzese sudiju.Napravili drzavu po meri,rade sta hoce i nedodirivi su.

46 0

Realan

Najezim se svaki put kad vidim face poput ove i kada znam na kakvim su funkcijama!

45 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo