Bogdanović: Posle Litvanije san nije hteo na oči

Bogdanović: Posle Litvanije san nije hteo na oči Izvor: Getty images by Gonzalo Arroyo Moreno

Francuska je bila bolja od Srbije tu dileme nema.

Domaćin je dominirao tokom čitavog meča i zasluženo je stigao do pobede. Litvanija nije dominirala ali je imala bolju taktiku i više sreće. I dalje provejava pitanje da li je Bogdanović u poslednjem napadu trebao da ide na ulaz ili da pokuša za tri poena. Sada to nije bitno.

Srbija je ostala bez medalje, ali je plasmanom u polufinale pokazala da se vraća na staze stare slave. Sada sledi analiza, odmor, vidanje rana i pripreme za kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre.

"Ponosan sam na saigrače. Nikada nije bila bolja atmosfeera u ekipi. Hteli smo da odemo odavde sa medaljom, ali bilo je zaista teško posle svega," rekao je Bogdanović i nastavio:

Sve je išlo kako treba do Litvanije. San nije hteo na oči posle toga duela. Stvarno mi je žao, ne mogu da vam opisem koliko. Idalje je odlična atmosfera među nama, ali nismo uspeli da ostvarimo naš cilj i odemo u Rio. Ali nema veze, i dalje imamo priliku da odemo u Brazil. Narednu nećemo propustiti uveren sam u to”

Komentara 6

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Batum

Bogdanović nikad neće biti veliki igrač, nema on petlju ha velikog igrača

2 6

Sergije

Koju košarku ti gledaš? Bogdanović je jedan od mladih igrača sa najvećom petljom na svetu. Dečko je neverovatno stabilan. Možda neće biti veliki, kao što ti misliš, ali zbog nekih drugih razloga. Mada, on je za svoje godine već daleko dogurao.

0 0

Dejan

Nerviraju me ovi politički komentari igrača, selektora, ministra sporta i ostalih, mi se trudimo, mi smo ponosni, mi ćemo osvojiti medalju, mi ćemo otići u Rio itd itd itd Mi njih digli u nebesa prošle godine, a realno ovo je skup osrednjih, neharizmatičnih košarkaša koji nemaju herca za zlata, prosto nisu šmekeri. Bacaju za tri pa ako uđe super, ako ne, ništa. Pa mi se trudimo, čitavo leto se pripremamo, odvojeni od porodice itd, pa molim lepo, niko vas ne prisiljava, a i to je vaš posao.

11 18

* Sva polja su obavezna