Marković: Boli, baš boli...

Marković: Boli, baš boli... Izvor: Getty Images
Stefan Marković

Boli baš boli, rekao je Teodosić posle poraza od Litvanije. Boli, baš boli, rekao je i Marković posle poraza od Francuske u borbi za bronzanu medalju.

Znamo momci da Vas boli, boli i nas što niste stigli do medalje, ali jasno je da nemate razloga za toliku bol jer ste dali sve od sebe. Ovoga puta niste osvojili medalju, ali zato hoćete u Brazilu.

Na EP niste stigli do vize, ali u Srbiji niko ne sumnja da ćete na kvalifikacionom turniru narednog leta stići do toliko željenog cilja, do ostvarenja sna.

"Na kraju niko nije srećan zbog rezultata, radili smo tokom celog leta naporno i nismo ispunili cilj. Međutim, ponosan sam na ceo tim jer smo dali sve od sebe i trudili se tokom celog leta. Posle svih želja i snova, 24 sata nije bilo dovoljno da se oporavimo. Borili smo se koliko smo mogli. Rezultat možda ne govori u prilog tome, ali tako je zaista. Ne može da se opiše koliko ovo boli, psihički nismo mogli da se oporavimo. Idemo dalje, narednog leta nas očekuju kvalifikacije za Brazil. Do tada će bol proći, a energija biti istao kao i pre početka Evropskog šampionata", rekao je Marković.

Komentara 4

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Dragan

Nemamo mi šta da zamerimo momcima. Možemo samo da budemo ponosni na njih. Biće i medalja, važno je da znaju da ih podržavamo...

0 0

Dejan

Meni nije jasno šta Đorđević diže u nebesa ovog Teodosića kada on ništa nije pokazao zadnje tri utakmice? Ovaj tim je skup mlitavih, finih fer plej igrača, a takvi ne osvajaju medalje. Nemaju harizmu ni mentalitet pobednika.

3 12

Ana

A sta ti imas?

7 2

* Sva polja su obavezna