Parker se ne povlači: U Rio po zlato!

Parker se ne povlači: U Rio po zlato! Izvor: Tanjug/AP Photo/Michel Euler

Toni Parker nije briljirao protiv Španije. Tačnije rečeno, označen je kao igrač koji je zbog daleko slabije partije od očekivanog kriv za poraz.

Protiv Srbije je bio na visini zadatka. Strah ljubitelja košarke u Francuskoj, da bi Toni, posle ovog duela mogao da se zahvali državnom timu,  pokazao se neopravdanim.

"Žao mi je što nismo ponovo postali šampioni i osvojili zlato. Bili ste neverovatni", rekao je Parker u obraćanju navijačima na stadionu u Lilu i nastavio: “Nova prilika da Vam se odužimo su Olimpijske igre u Brazilu. Uveren sam da idemo u Rio, a tamo napadamo zlatnu medalju!”

Francuzi su u borbi za bronzu pobedili Srbiju sa 81:68. Prema poslednjim informacijama, doduše nezvaničnim, Srbija i Francuska bi trebalo da budu nosioci u kvalifikacijama za Olimpijske igre. U prevodu, Srbija i Francuska neće igrati u istoj grupi, a samim tim šanse da se Francuzi i Srbi nađu na Olimpijskim igrama postaju sve veće. Uvereni smo da bi i jedni i drugo voleli da se to desi, isto kao što su i jedni i drugi posle prijateljskih utakmica tokom leta maštali da će se boriti za zlatnu medalju, a ne za bronzu, ali...

Komentara 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

* Sva polja su obavezna