Đorđević: Idemo po medalju!

Đorđević: Idemo po medalju! Izvor: Tanjug/AP Photo/Michel Euler
Aleksandar Đorđević

Aleksandar Đorđević je stoički podneo poraz od Litvanije.

Kao čovek koji zna kako se treba nositi sa pobedama i porazama, krenuo je kako i treba dalje. Čeka nas duel za bronzu, a ukoliko ponovimo partije sa Evropskog prvenstva realno je očekivati da se dokopamo Olimpijskih igara u Brazilu.

"Moramo da se okrenemo sledećem protivniku, Francuskoj, da odigramo najbolju moguću utakmicu, da uzmemo medalju. Medalja je imperativ, san, cilj svakog. Bronza bi bila dobar rezultat. Treba priznati da su Litvanci vodili veći deo utakmice i da su bolje odigrali", rekao je Đorđević i nastavio: "Litvanija je ekipa koja je na prošlom Evropskom prvenstuo uzela srebro, to je selekcija  koja zna kako se igraju ovakve utakmice. Već godinama su u vrhu. Bila je stvarno jedna teška utakmica za nas, bilo je dosta duela. Nismo najpametnije odigrali, tražeći stalno veliku trojku koja će da reši meč u našu korist. Istina je i da nije htela da udje kao na prošlim utakmicama. Litvanski igrači su u velikom ritmu odigrali celu utakmicu i odbranu i napad”

Komentara 8

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Dejan

Ljudi ne moze se uvek pobediti,podbacili jesmo,Litvanija je bila bolja ovog puta,ubacili su neke kljucne poene,za razliku od nas i to je to.U Rio idemo,ne treba klonuti,svakako sjajna igra tokom celog prvenstva,falio je Marjanovic jako.

10 0

Sale

SALE NACIONALE i mladi naši košarkaši, ne obazirite se na zlonamerne komentare kratkovidih, neuspešnih i neostvarenih Srbijanaca, vi ste ponos Srbije, SAMO NAPRED!!!

52 1

Dzoni

Jurili smo trojku jer nemamo centra koji bi dao dvojku, tu je problem!

10 3

* Sva polja su obavezna